Ce parfumuri va plac? (22)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
iti dai seama, avem deja amintiri stranse la subiectul acesta... ![]() fug la odihna inainte de a deveni sentimentala...ca tr sa fiu in forma maxima pt maine, cand sunt consemnata incepand cu ora 6 dimineata in procesul de votare! ![]() o sa ma uit ce ati mai scris abia luni! ma gandesc cu ce parfum ma dau ca sa nu bulversez votantii! ![]() ![]() |
alegi tu... depinde cu cine vrei sa voteze
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliya/iuliya.jpg)
iuliya spune:
Fetelor, mi-a fost dor de voi! Am tras chiulul, stiu; de un timp incoace sunt foarte ocupata iar oboseala isi spune cuvantul. Insa promit ca va prind din urma.
Pe zi ce trece imi place tot mai muuult Casmir-ul. Nu m-am indragostit de el de la primul puf. La inceput are o nota care inteapa insa dupa ce se aseaza devine mai dulce, pufos si in acelasi timp puternic si persistent. Mi se pare mie sau este mai oriental ca Wish-ul?
Rose, capacul are un plastic alb pe interior? L-am primit doar cu capac fara cutie.
Boudoir-ul imi place. O sa va scriu mai multe despre el, acum nu mai sunt in stare, mi se inchid ochii.
Va pup!
nepotica mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea81/andreea81.jpg)
andreea81 spune:
Draga Iuliya, si eu sunt fericita posesoare al unui Casmir-tester...eu l-am primit fara capac, si n-as putea sa-ti spun dc acesta are plastic alb pe interior. Într-adevar, la inceput, pare un pic mai intepator dar cu timpul ramane vanilia si este dulce si deosebit de persistent. Nu stiu de ce, dar imi place mai mult Wish-ul, Casmirul e muuult mai greoi, vorba ta, mai oriental. Dar, cata vreme ambele contin vanilie, traiasca Chopardul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Hello!
Fetelor pun si eu la bursa Alexander McQueen - Kingdom (edp - 30 ml din care am consumat max. 10 ml - e greu de estimat avand in vedere forma sticlei).
E un parfum ff controversat, dar nu e rau, e oriental-spicy ... un parfum puternic, usor "intunecat", caracterizat si ca fiind chiar "animalic" .
Puteti citi www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/Kingdom-1195.html" target="_blank"> aici review-uri. Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
![](images/user_woman.png)
carina85 spune:
Dragele mele,ce bine ca v-am gasit,ce bine ca existati...Sunt si eu o "posedata" de tot ce inseamna lumea parfumurilor chiar daca am pentru o perioada "interdictie" in a le folosi...Sunt mamica unui bebe de 3 luni si chiar vreau sa va intreb,daca este careva mamica dintre voi,pe la ce varsta a bebeului as putea sa reancep sa folosesc parfumurile din nou?Voi cum ati facut?
Pana atunci ma consolez semnand condica in fiecare week-end la Sephora...Trebuie sa-mi desfat simtul olfactiv cumva,nu-i asa?Ce parere aveti despre ANGE ou DEMON-Le Secret de la Givenchy?Cred ca este printre putinele parfumuri la care nota de baza miroase mai bine decat cea de mijloc(cel putin pe pielea mea)...E interesant..Si intrigant...Ca un..secret!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina85 Dragele mele,ce bine ca v-am gasit,ce bine ca existati...Sunt si eu o "posedata" de tot ce inseamna lumea parfumurilor chiar daca am pentru o perioada "interdictie" in a le folosi...Sunt mamica unui bebe de 3 luni si chiar vreau sa va intreb,daca este careva mamica dintre voi,pe la ce varsta a bebeului as putea sa reancep sa folosesc parfumurile din nou?Voi cum ati facut? Pana atunci ma consolez semnand condica in fiecare week-end la Sephora...Trebuie sa-mi desfat simtul olfactiv cumva,nu-i asa?Ce parere aveti despre ANGE ou DEMON-Le Secret de la Givenchy?Cred ca este printre putinele parfumuri la care nota de baza miroase mai bine decat cea de mijloc(cel putin pe pielea mea)...E interesant..Si intrigant...Ca un..secret! |
Bine ai venit Carina
![](floare.gif)
Felicitari pentru bebe, sa va aduca multe bucurii!
carina85 spune:
Ce spuneti?Pot sa am incredere absoluta ca sa comand ceva de pe esentedelux.ro?As lua un cadou pentru sarbatori...Totusi diferentele de pret sunt marisoare,fata de magazine si alte site-uri...Nu stiu ce sa fac...
Clarisss spune:
citat din mesajul lui carina85 Ce spuneti?Pot sa am incredere absoluta ca sa comand ceva de pe esentedelux.ro?As lua un cadou pentru sarbatori...Totusi diferentele de pret sunt marisoare,fata de magazine si alte site-uri...Nu stiu ce sa fac... |
carina, in urma cu vreo 2 capitole (cred) am aterizat si eu pe aici cu aprximativ aceeasi dilema. de atunci si pana in prezent am luat 3 parfumuri de pe esentedelux si (din pacate
![](icon_smile_big.gif)
damamiha
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
edit - ca am uitat sa'mi vars oful, ca ma enerveaza iarna asta care nu se anunta in niciun fel. simt ca vom face punte peste ea cu o toamna luuuuunga si mor de ciuda.
mi'e dor de ger, mi'e dor sa'mi crape obrajii de frig, mi'e dor de hainele mele groase, mi'e dor de gulerul de blana si de parfumurile pe care nu le pot purta pe corcitura asta de vreme (
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
citat din mesajul lui carina85 Ce spuneti?Pot sa am incredere absoluta ca sa comand ceva de pe esentedelux.ro? |
deja nu mai pot !
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
dana draga
![](pupic.gif)
ca din 2 intrebari una a ajuns sa fie asta cu esente, daca sunt originale parfumurile!
![](icon_smile.gif)
asa ca dupa bun venit ai putea sa spui ca esente e de incredere, ca oricum inevitabl asta urmeaza sa intrebe !
X zice : buna fetelor!
dana: buna si bine ai venit. da, parfumurile de pe esente sunt ok!
X zice: pai nu intrbasem asta!
eu: pai nu dar urmeaza!
clarisss, ce mai faci?
![](pupic.gif)
carina, bine ai intrat!
![](floare.gif)
vezi ca e fara iesire si da dependentza!
![](icon_smile_big.gif)
edit: clarisss, acum vad ca scriam in acelasi timp! timingul e totul!
Clarisss spune:
citat din mesajul lui carina85 Ce parere aveti despre ANGE ou DEMON-Le Secret de la Givenchy?Cred ca este printre putinele parfumuri la care nota de baza miroase mai bine decat cea de mijloc(cel putin pe pielea mea)...E interesant..Si intrigant...Ca un..secret! |
am mai scris de el in capitolul trecut parca. mie nu'mi place deloc... dar fiind foarte atrasa de varianta clasica, cu siguranta sunt subiectiva. orice derivat din clasicul AoD mi se pare o "pacaleala".
citat din mesajul lui sali clarisss, ce mai faci? |
hola sali
![](pupic.gif)
![](craciun2.gif)
ia zi, cu ce parfum i'ai invaluit pe alegatori in weekend?