Ce parfumuri va plac? (22)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
tocmai ce am primit CLASSIQUE EDP - JEAN PAUL GAULTIER....mmmmm, ce fain miroase , este dulce ,puternic, floral . nu imi plac floralele in general dar asta imi place.
puternic fara a fi vulgar, fara stridenta care m-a deranjat la apa de toaleta.
ma duce cu gandul acest parfum la casa GIVENCHY.
am anumite haine pt care nu aveam parfumul potrivit dar acum cred ca l-am gasit.
a venit la fix acest parfum, acum cand afara este rece.
dana,iti multumesc mult!
stai linistita, este pe maini bune, stiu sa-l port cum i se cuvine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
In sfarsit am comandat www.fragrantica.com/perfume/Dior/L-Elixir-Hypnotic-Poison-3911.html" target="_blank">L'Elixir Hypnotic Poison de la Dior.
Baiatul de la esentedelux nu il gaseste.
L-am gasit pe strawberry doar in varianta EDT. Le-am scris un e-mail si i-am intrebat daca nu aduc si varianta EDP. Mi-au spus ca in ciuda eforturilor pe care le fac, nu au reusit sa il aduca, asa ca l-am cumparat de pe e-bay uk.
Abia astept sa vina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha In sfarsit am comandat www.fragrantica.com/perfume/Dior/L-Elixir-Hypnotic-Poison-3911.html" target="_blank">L'Elixir Hypnotic Poison de la Dior. Abia astept sa vina ![]() |
si eu abia astept sa ne spui cum este !
star anise, licorice si migdale.....o combinatie mortala, plus o tenta smokey, care-l face mai intunecat , mai adanc decat apa de toaleta normala.
miros a Classique de traznesc, fiind prima data cand m-am dat cu el am exagerat cantitatea, dar ma reglez pe parcurs
![](icon_smile_big.gif)
sunt in faza prin care trec cu orice parfum nou, in care mi se pare ca seamana cu.....alt parfum, incerc sa imi dau seama cu care anume!
what's next?
![](bang.gif)
aveti lista de parfumuri pe care le vreti in 2010? o facem ? zic sa scriem 3 parfumuri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
sali, e MINUNAT, l-am testat la Douglas, e ca Hypnoticul, dar mai puternic si banuiesc ca e mai persistent pt ca e EDP.
![](images/user_woman.png)
Clarisss spune:
in 2010 lista mea "must have" are 4 parfumuri:
1. coco
2. coco mademoiselle
3. no 19 (de care ma indragostesc pe zi ce trece; e ca si cum am descoperit o sticluta vrajita care tine prizoniere toate aromele naturii pe care le adoooor: ploaie, lemn ud, frunze tocate, pamant, lemn proaspat taiat, vant de primavara, frunze arse, flori, focuri mocnite... dezlantuirea naturii intr'un singur parfum. ma imbata pur si simplu. e adanc si teluric)
4. cristalle eau verte
... uof cuors ca lista mai are si multi alti "sateliti", insa acestea 4 le vreau neaparat (aproapte ca'mi vine sa bat isteric cu ciubotele in pamant: "acum acum acum acum" )
sali, sa'ti fie de bine Classique'ul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rose_selavie/rose_selavie.jpg)
rose_selavie spune:
Buna idee Sali draga mea sa facem plan cu ce ne luam la anu, eu inca nu stiu cate vor fi, dar m-am hotarat sa iau ceva de la Lutens (poate Nuit de Celophane), pt vara Vicolo Fiori neaparat.
Mi-ar placea si suavul si gingas-discretul Infusion D'Iris...chiar daca am inca rezerve cat de persistent e ca parfum, imi place mirosul in sine. Ca un mega-moft pt interesate, din care nu ma exclud neaparat, exista si apa parfumata pt calcator, serios, Prada face si apa de calcat rufe pt pat cu Infusion D'iris si e ok la pret, sa-l simti noaptea visezi numai gradini de pe coasta Amalfitana.
Ok, revenind cu picioarele pe pamant, as mai pune in lista de dorinte pe 2010 un Bond 09 Broadway Nite.
Ai propus doar 3,iar eu nu m-am abtinut sa nu trec 4....uite ca si Clarisss vine cu 4 si e cu casa Chanel prietena buna ca si mine
. Clarisss am si Coco si Mademoiselle si ma tot bat pe umar ce bine am facut ca am luat Coco, e superb, cu M-elle sunt la a 3-a sticla, dependenta bat-o vina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
fetelor am primit coletul de la strawberry,imi plac toate ca si nota de baza ,nota de varf nu ma da pe spate la cateva dar noroc ca trece rpd-ei nu chiar asa rpd
pun linkurile in ordinea preferintelor
essence d'eau gff
secret obsesion CK
cacharel liberte
cerruti image
am mai avut si un ruj YSL si mi-au trimis cadou o bratara din ag f misto intr-o cutie frumoasa
din pacate cascata cum sunt parfumul ck l-am luat de 2 ori nush ce-am facut cum de nu am fost atenta si l-am pus de 2 ori in cosasta e,il dau cadou nu e o pb dar puteam de banii aia sa-mi iau alt parfum
ahhh si l-am mai luat si in varianta caseta cu tot cu lotiune de corp dar nu mai e pe site de aia am pus link doar la parfum
ma gandesc si eu la too 3 / 2010 dar eu cred ca fac top 5 totuside
David
![](images/user_woman.png)
Clarisss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie ma tot bat pe umar ce bine am facut ca am luat Coco, e superb |
Rose, cata dreptate ai cu Coco Chanel, este singurul la care am gasit acel "kick" ce mi'l doresc de mult intr'un parfum (si nu e vb de un ingredient anume, e vb de o stare de spirit), e singurul care ma face sa intorc singura capul dupa mine pe strada precum un catel isi alearga roata coada (minus ameteala
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
nushulica, sa porti cu placere lista de mai sus
![](pupic.gif)
imi zici te rog cum ti se par cacharel liberte si cerruti image? sunt intre cele care tzipa la notele de varf? ziceai de unele care te deranjeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Clarisss
Rose, cata dreptate ai cu Coco Chanel, este singurul la care am gasit acel "kick" ce mi'l doresc de mult intr'un parfum (si nu e vb de un ingredient anume, e vb de o stare de spirit), e singurul care ma face sa intorc singura capul dupa mine pe strada precum un catel isi alearga roata coada (minus ameteala ![]() ![]() nushulica, sa porti cu placere lista de mai sus ![]() imi zici te rog cum ti se par cacharel liberte si cerruti image? sunt intre cele care tzipa la notele de varf? ziceai de unele care te deranjeaza. Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
chacarel tipa tare de tot
![](icon_smile_big.gif)
cerruti e ok de la inceput insa vad ca nu prea persista,deja nu mai miroase deloc unde m-am dat cu el acum 7 ore
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)