Ce parfumuri va plac? (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Dana
Asa este in ultima vreme nu am mai scris. Am avut repetitii la actorie, care mi-au ocupat o buna parte din timp. Insa incetul cu incetul programul meu revine la normal. Am mai multe de scris dar acum nu mai am timp.

Alien-ul care l-a cumparat geniest de la babanu poate este cumparat de pe alt site si nu de pe big. Eu pana acum nu am avut probleme cu parfumurile cumparate de pe big. Tipla la locul ei, sticla fara defecte, iar parfumul este asa cum il stiam, persista.

Geniest, imi pare rau!

Va pup!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Vreau sa fac o precizare. Eu nu i-am trimis link lui babanu' cu Alien-ul gasit de mine de pe un site anume.
Avea unul disponibil la un pret bun si l-am luat pe acela. Nu stiu amanunte legate de provenienta lui, ceea ce este greseala mea, ca nu am intrebat. Este adevarat ca sunt dezamagita de intamplare si deja vanez fragrancex sau strawberry poate prind vreo super promotie la ALIEN.

Daca,Carrye stii ce vrei, stii de unde vrei si ai nervii tari (ca babanu' nu prea e pe receptie) go for it ! Eu iti tin pumnii...

Oricum pentru solutii sigure, rapide si convenabile apeleaza la esentedelux. Sali tocmai a primit vreo 6 parfumuri de care este foarte multumita...

O zi minunata sa aveti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Iulia, esti studenta la actorie? Cred ca e interesant!

Probabil ca cele 2 cazuri sunt izolate. Eu cred ca ce se mai comanda acum din SUA, anul acesta nu mai ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha[/i

Probabil ca cele 2 cazuri sunt izolate. Eu cred ca ce se mai comanda acum din SUA, anul acesta nu mai ajung.

babanu a spus expres pe CG forum ca ULTIMA COMANDA PE ANUL ACESTA SE DA IN 07 DEC.
Asadar cele care aveati de gand sa comandati la el pastrati-va pt ianuarie, cand va binevoi Maria sa sa si reia activitatea.
pana de martisor cred ca le primiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali, Sali, primesti 6 parfumuri si nu ne spui de nici unul nimik???Macar ca le-ai facut cadou, dar poate ne inspiram si noi...

Eu am mirosit la Sephora acum cateva zile vreo cateva parfumuri, si nu mai stiu care din ele, mirosea puternic la scortisoara, poate ma ajutati voi - am testat, Kenzo Jungle, Kenzo Amour, Carolina Herrera CH (nu e asta, pt ca tin minte unde l-am testat pe acesta, si pot sa zic ca oarecum mi-a placut - ii mai trebuia acel "ceva" dar l-a folosi daca l-as avea)si Jardin du Nil Hermes parca??? Cred totusi ca scortisoara era intr-un Kenzo, dar in care???? Ma gandeam sa ma catodorisesc si eu cu unul...

Pupici si zile parfumate sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Facusem un soi de simulare pe site insa ma bazasem foarte mult pe recomandarea primita vis-a-vis de Fleur de Corail...si am considerat ca livreaza in Romania.
uff ce ciuda imi e de parfumul asta...am sa vorbesc cu colegele mele, una dintre ele e incantata ca a gasit Lolita mov cu 150 lei pe esente. Atunci voi ramane la Ricci Ricci...

Mergi la inceput

Carmen, draga mea, scortisoara era in Kenzo Jungle

Ti-am trimis un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Multumesc pentru raspunsuri! Facusem un soi de simulare pe site insa ma bazasem foarte mult pe recomandarea primita vis-a-vis de Fleur de Corail...si am considerat ca livreaza in Romania.
uff ce ciuda imi e de parfumul asta...am sa vorbesc cu colegele mele, una dintre ele e incantata ca a gasit Lolita mov cu 150 lei pe esente. Atunci voi ramane la Ricci Ricci...

eu ti-am dat pontul cu Coral Flower dar am crezut ca stii ca nu se poate comanda din RO.
Coral Flower este afisat si pe site la esente, l-a pus in urma unei discutii cu mine , il poate aduce , pana de Craciun il poti avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Merci, Sali! :* N-am stiut, sunt destul de aeriana in ultima vreme.

Mergi la inceput

Parfumatelor, am un nou parfum pt bursa: Casmir de la Chopard, 100 ml, folosit de 3 ori, 3 pufuri, are capac, nu e tester, e EDP.
Detalii pe PM.

Scria rose de Casmir, ca e un parfum perfect pt Craciun

Nu am specificat: are si cutie parfumul.

Mergi la inceput