Ce parfumuri va plac? (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Mephala ti-ai curatat ghetutele?! Vine mosu' zilele astea daca ai fost cuminte.

Pupici la parfumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am primit O de Lancome. Il comandasem pe entedelux. E tester, dar a fost in cutie si are si capac. E foarte persistent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Am primit O de Lancome. Il comandasem pe entedelux. E tester, dar a fost in cutie si are si capac. E foarte persistent.

Mamica de printese

ma bucur ca esti multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Multumesc pt raspunsuri. Celor de la Strawerry le-am trimis atunci mail, le-am expus problema (nu mi-a dat prin cap sa fac o poza), dar nu mi-au raspuns. Pacat, pt ca eram o clienta infocata.
Multumesc pt pontul cu esente de lux, o sa studiez.
In alta ordine de idei, chiar pot sa-mi cer banii inapoi de la Paypal? Ar fi
Astazi i-am cumparat prietenului meu un Contradiction CK dintr-un magazin din Pavilionul H (sper ca nu se considera reclama, sunt mai multe magazinute cu parfumuri). ce sa zic... am testat, miroase identic cu cel pe care il avea de pe Fragrancex. Asa ca ori sunt amandoua originale, ori amandoua fake-uri, important e ca miroase foarte bine. Ca pret- la fel ca pe site. Daca se considera reclama, a-mi spuna si mie cineva si sterg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

am primit si eu azi cele 6 parfumuri de la esentedelux.
totul ok, super calitee, vorba lui Ciutacu!
ambalaj impecabil( unde esti babanule sa te omor), cel putin aceeasi calitate ca big sau fragrancex. am putut sa compara pt ca am acelasi parfum CK MAN si din sua si luat de la esente. nu mai spun de modul in care colaboreaza tipul , care este de gasit aproape oricand pe mess , fara sa dea ceatza ca babanu!

geniest, sper ca intelegi expresia " a da ceata" !
nu mi-a raspuns babanu dar eu inca mai astept.

ayleen, imi pare rau pt ce ai patit cu fragrancex. am intrebat la esentedelux de DECI DELA dar nu il are si nu este nici la depozitul de unde se aprovizioneaza el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carmena, mosul poate veni, sunt pregatita, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen

Multumesc pt raspunsuri. Celor de la Strawerry le-am trimis atunci mail, le-am expus problema (nu mi-a dat prin cap sa fac o poza), dar nu mi-au raspuns. Pacat, pt ca eram o clienta infocata.
Multumesc pt pontul cu esente de lux, o sa studiez.
In alta ordine de idei, chiar pot sa-mi cer banii inapoi de la Paypal? Ar fi
Astazi i-am cumparat prietenului meu un Contradiction CK dintr-un magazin din Pavilionul H (sper ca nu se considera reclama, sunt mai multe magazinute cu parfumuri). ce sa zic... am testat, miroase identic cu cel pe care il avea de pe Fragrancex. Asa ca ori sunt amandoua originale, ori amandoua fake-uri, important e ca miroase foarte bine. Ca pret- la fel ca pe site. Daca se considera reclama, a-mi spuna si mie cineva si sterg.

ayleen

Pentru paypal ai 45 de zile sa declari un litigiu.Daca au trecut nu mai ai nici o sansa.De accea in momentul cand se apropie cele 45 de zile e bine sa deschizi un litigiu si asa iti poti recupera banii.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Fetelor, ma pregatesc sa dau comanda pe bigdiscount, nu doar pentru mine, mai vor cateva prietene si din aceasta cauza vreau sa va intreb cam in cat timp ajunge comanda si daca pot urmari statusul comenzii. Nu va mai intreb daca sunt in regula ca am incredere in voi toate de aici.
Doar ca as vrea sa fiu sigura pe ceea ce fac pentru ca nu sunt doar banii mei in joc. M-am uitat pe site insa nu am vazut ca varianta de plata si paypal. Pot plati asa?
Multumesc anticipat, am foarte putin timp la dispozitie pentru a folosi netul in interes personal in ultima vreme si nu am reusit sa citesc in postarile voastre informatii despre site.
Lesin sa am Lolita ala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Carrye, bigdiscount nu livreaza in Ro. Noi comandam de pe site prin intermediul lui babanu`. Daca vrei iti trimit un PM cu datele lui.
Comenziile ajung in termen de 2 saptamani maxim 3.

Chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai scrii la subiectul parfumat.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrye, sfatul meu: nu cumpara de la babanu!!!!

Nu ai avut timp sa citesti in urma, geniest a cumparat de la el un Alien care clar ca e fake, sticla e cu probleme, mirosul nu tine decat 2 ore. Ea mai are un alien, asa ca are termen de comparatie.

O prietena virtuala, a cumparat un alt parfum, l-a platit ca fiind in tipla si cand a sosit coletul: parfumul nu avea folia si lipseau cativa ml din el. Iti imaginezi ce cadou frumos pt cineva...

Acum tu decizi. Nu iti mai aduce tipul din Dubai? Sau de pe esentedelux, dar trebuie sa te grabesti, are multe comenzi.

Iulia, ce rar vii pe aici

Mergi la inceput