Ce parfumuri va plac? (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

off topic: clariss, ref. la asocierile cu tipele din DH, de cate ori mai vedeam cate un episod, de atatea ori ma gandeam in care ma regasesc.
azi zic susan 70% si gabrielle 30%.
procentul pt gabrielle a scazut dramatic intrucat nu ma vad facand sex cu baiatul care tunde gazonul.
mai degraba pendulez intre instalatorul chipes de vis a vis ( cu jeans si camasa in carouri) si englezul frumusel cu nevasta in coma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Clariss: scuze, uitasem ca ai scris despre Le Secret

Nu stiu cat de ok e dar uneori pun parfumuri tari chiar daca afara sunt 30 de grada.... asa simt eu sa fac... nu stiu, mirosul ma face sa ma simt mai bine daca sunt intro faza proasta etc

dar, de obicei se intampla sa stau prn casa, sau dus/ luat copil de la scoala, deci sper sa nu ametesc pe nimeni cu parfumul meu

Off topic: Sali la ce sezon suntet de este englezul dragut, inca?

Eu sunt curoasa de 'Susan" Si "Gabrielle" si restul, si "Lynette" pare sa miroasa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine ca sunt total bulversata. Nu gasesc explicatia. De ce 60 ml EDP costa mai putin decat 10 ml sau 30 ml ??? La ALIEN ma refer.
M-a zapacit de tot nenea Mugler asta...

http://ro.strawberrynet.com/perfume/thierry-mugler/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest draga mea, nu stiu de ce...

Ieri m-am gandit mult la tine, chiar vroiam sa-ti scriu:

1. baiatul de la esentedelux zicea ca ti-a scris despre Escada (l-am stresat cu intrebarea)

2. Ai incercat www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Vent-Vert-3820.html" target="_blank">acest parfum ? Cum citesc ceva de iarba proaspat taiata, verde, ma gandesc la tine Am mai gasit ceva, dar nu gasesc link-ul, revin cand gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine ca sunt total bulversata. Nu gasesc explicatia. De ce 60 ml EDP costa mai putin decat 10 ml sau 30 ml ??? La ALIEN ma refer.
M-a zapacit de tot nenea Mugler asta...

http://ro.strawberrynet.com/perfume/thierry-mugler/

poate pt ca este refill si nu are pulverizator, este splash, cum ar veni.
ar trebui mai intai sa ti cumperi varianta refillable la 60 ml, si apoi reincarci de cate ori vrei cu varianta de 198 lei prevazuta cu planie tocmai in acest scop.

Mergi la inceput

Multumesc dragelor pentru lamuriri. Uite ca am mai invatat ceva...
Cred ca asa este Sali din moment ce exista varianta refill....nu ma gandeam la asta...

Dana cred ca baiatul de la esente a vorbit cu amica pentru care vroiam parfumul. Pana la urma si-a luat altceva fiindca Desire Me nu a aparut in depozit, inca...
Multumesc frumos pentru link. Da, stiam parfumul insa il am pe lista pentru primavara-vara. Tocmai navigam pe strawberry si mi-am pus in cos Champs Elysee-ul...tot de primavara-vara...

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Geniest Champs Elysse e super! l-as lua si eu pt primavara, nici nu stii de cate ori l-am testat in toamna asta si ma gandeam ca pana la urma e mai portivit prin aprilie-mai...
Fetelor iubitoare de mirosuri green-ierboase am 2 propuneri:
Eau de Rochas
http://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Eau-de-Rochas-2361.html

si Dioressence, ambele clasice.
http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dioressence-225.html

Va pup! Noapte buna.

Mergi la inceput

Rose saru'mana pentru idei. Este f adevarat. Champs Elysee este o iubire mai veche a mea. L-am avut si mi-a ramas gandul la el. Mi-am luat EDP. Eu asa l-am avut si asa il stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Nushulica, da, sunt din Iasi. Sa stii ca nu ma grabesc, mi-ajung parfumurile pe care le am, cu toate ca m-ai facut geloasa cu ultima ta comanda. Sa ne spui impresii despre fiecare, in special despre Essence d'eau.
Asa ca, astept cuminte, rabdatoare, pm-ul tau.

Sali, si eu am fost atrasa de review-urile pozitive de pe fragrantica. E pe gustul meu: floral, cu multe flori proaspete, albe, rafinat, unic, nu-l miros la orice colt de strada (ca Alien-ul), deci il vreau.
Insa la anul, .

s-a facut in ianuarie prestam comanda amandoua

si ziceti ca champs elysee e "ierbos"?hmm cred ca mi=l iau si eu pt primavara

stiti un parfum care sa miroase a frezie?

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

nushulica: www.fragrantica.com/index.php?q=fresia&view=Pretraga&x=0&y=0" target="_blank">aici sunt cateva.

Mai caut.

Te duci aici: http://www.fragrantica.com/search/ la Keywords scrii fresia, iar la Olfactive Group, scrii floral, dupa care mergi la Flowers si dai click pe fresia. Am vrut sa pun direct link-ul, dar nu merge. Apar o gramada de parfumuri cu note de frezie, rabdare si timp doar sa ai.

Aici sunt altele:

Shiseido D'ici la Le Senteur
Amouage Reflection Women
Halle Berry Halle
Van Cleef & Arpels Murmure
Chanel Les Exclusifs Beige
Balenciaga Talisman EDP
Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum
Valentino V
Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum

Mergi la inceput