Ce parfumuri va plac? (22)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Carrye spune:
Sali, esti o bomboana! Banuiesc ca sunt ok astea, nu va mai intreb, eu am comandat doar de pe fragrancex.
O sa il comand in seara asta si ramane Ricci Ricci pentru Craciun. Imi place tare cum l-ai descris!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
carye,sali va multumesc mult pt feedback-uri...se pare ca nu o sa dau nimic din ele cadoum-am scos
mephala esti din iasi?sau cum vrei sa ne "combinam"?eu nu cred ca mai iau ceva pana de craciun,dar daca te grabesti sa stii ca nu se plateste transport deci nu ai de ce sa ma astepti pe mine
oricum ar fi ,sigur o sa-ti dau un pm cand mai comand pt ca in februarie e ziua unei prietene si vreau musai sa-i iau un parfum,asa ca pe la mijlocul lui ianuarie prestez
eu sper din suflet sa nu iau "microbul"de la voi si sa incep sa-mi iau cate 1-2 parfumuri pe luna ca abia am scapat de microbul hainelor noroc cu copilul,de cand il am pe el mie nu prea imi mai iau,ii iau lui in schimb
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poveste
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Sali, esti o bomboana! Banuiesc ca sunt ok astea, nu va mai intreb, eu am comandat doar de pe fragrancex. O sa il comand in seara asta si ramane Ricci Ricci pentru Craciun. Imi place tare cum l-ai descris! ![]() |
acum uita te si la cel de 80 ml ca e diferenta de doar cativa dolari . ( 5 $ )
merita, zic eu, sa il iei pe cel de 80 ml, mai ales ca esti impatimita, nu gluma !
mephala30 spune:
Nushulica, da, sunt din Iasi. Sa stii ca nu ma grabesc, mi-ajung parfumurile pe care le am, cu toate ca m-ai facut geloasa cu ultima ta comanda. Sa ne spui impresii despre fiecare, in special despre Essence d'eau.
Asa ca, astept cuminte, rabdatoare, pm-ul tau.
Sali, si eu am fost atrasa de review-urile pozitive de pe fragrantica. E pe gustul meu: floral, cu multe flori proaspete, albe, rafinat, unic, nu-l miros la orice colt de strada (ca Alien-ul), deci il vreau.
Insa la anul, .
alinam spune:
neata!
A incercat cineva Insolence- Guerlain? am aflat ca o sa il primesc cadou de mos, nu stiu cum e am citit ca e floral-fructat, ceva impresii?
Clarisss spune:
citat din mesajul lui alinam neata! A incercat cineva Insolence- Guerlain? am aflat ca o sa il primesc cadou de mos, nu stiu cum e am citit ca e floral-fructat, ceva impresii? Alina, mama de Vlad |
neata Alina!
![](icon_smile.gif)
da, toate Insolance'urile sunt floral fructate dar mie, singurul care'mi place (desi in ultima vreme parca nici asta, l'am asociat cu un detergent la un mom. dat si mi s'a cam luat, dar tot il vreau
![](icon_smile_big.gif)
Acum eu nu stiu pe care o sa'l ai tu dar eu pe asta as vrea sa'l primesc
![](icon_smile_tongue.gif)
Sper sa'ti placa de el, oricare ar fi.
Fetele, sa va fie weekend'ul de vis
![](japonez.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Eu am avut Insolence, dar nu mi-a placut. E prea floral pt gusturile mele. La primul puf simteam atat de bine violetele... In schimb imi place My Insolence, e mai dulce. Acum depinde ce parfumuri iti plac tie. Eu am avut varianta edt, nu era edp atunci. pe toate!
Clarisss, cate iti aduce tie mosul
andaluna spune:
fetelor de la parfumuri,
am facut o pasiune teribila pentru "john galliano"-e un parfum "de viata"-il cunoasteti?
si va recomand unul rasat-rasat: "jungle" de kenzo
andaluna
Annie80 spune:
Si eu iubesc Insolance-ul Edp
Clariss, spuneai ceva de Ange ou Demon tender, Ai incercat si" Le Secret"? mi sa parut frsh si dulce, nu stiu dar parca l-as pune pe paine cu unt , am ales totusi originalul
Fetele vreau s a va intreb daca prin locatiile voastre, parfumeriile voastre ati vazut/ testat parfumurile www.fragrantica.com/designers/CnR-Create.html" target="_blank">CnR Create si cele www.fragrantica.com/designers/LR.html" target="_blank">LR in special gama desperate Housewives
Clarisss spune:
citat din mesajul lui danamiha Clarisss, cate iti aduce tie mosul ![]() |
pai sa stii c'ar face bine sa mai puna "umarul" SI mosu'
![](icon_smile_big.gif)
citat din mesajul lui annie80 Clariss, spuneai ceva de Ange ou Demon tender, Ai incercat si" Le Secret"? |
ma bucur ca ti'ai luat AoD.
am zis mai in spate de Le Secret, imi place atat de mult originalul incat celelalte mi se par pacaleli, chiar eu au posed una, Tenderul. dar avand in vedere cele doojjjjjjde grade cu care ne tot binecuvanteaza iarna asta, e ok si el, o amagire acceptabila.
bravo pt original, daca da frigul peste noi il iau si eu in ianuarie/februarie (oare ce an????)
ia, m'ai facut curioasa cu CnR Create (cum o mirosi Taurasul meu?
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)