Trombofilia o cauza a infertilitatii - 18 -
Raspunsuri - Pagina 13
tamaryllis spune:
Starea de purtator al alelei 4G este asociata cu adipozitate, hipertensiune arteriala si cu un risc usor crescut de infarct miocardic.
Sa inteleg ca daca sunt slaba si am tensiunea mica nu trebuie sa mai fac PAI 1?![]()
mikas spune:
buna seara, imi puteti spune va rog daca Medyn Forte se gaeste si in farmaciile din Austria?
Multumesc,
MTHFR hetero, factor V hetero
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Starea de purtator al alelei 4G este asociata cu adipozitate, hipertensiune arteriala si cu un risc usor crescut de infarct miocardic. Sa inteleg ca daca sunt slaba si am tensiunea mica nu trebuie sa mai fac PAI 1? |
Eu slaba nu-s, da' nici 'adipoasa' (62 kg la 168 cm); e drept ca mereu trebuie sa fiu atenta ce si cat mananc, ca imediat se depune
). Sper sa ma limitez la cele doua mutatii pe care le am si sa nu ma lacomesc la inca una mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
balanta_tm spune:
mikas, eu nu stiu sa iti spun daca Medyn forte se gaseste si in Austria, ca il aveam deja din Germania si nu m-a mai interesat. Ti-am trimis insa un mesaj privat cu adresa de email a unei farmacii din Viena unde poti intreba daca au Medyn forte.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
miki-miki spune:
Bravo Balanta
, acum sa vedem rezultatul. Am ac inaltime ca a ta dar 3kg in plus fata de tine
. Astept sa vad ce-mi zice Avram, dc mai are rostul sa dau banii pe PAI1 si fact II .
Tamy
tu pt ca ai doar MTHFR hetero ar tb sa faci PAI1. Am citit ca ti se pare mare doza de 0,4, nu e mare, e f buna. Iar Uscatescu ti-a dat-o pt ca ti-a stabilit un grad de trombofilie, a luat in considerare ac mutatie, Prot C la lim inferioara si alte raspunsuri care i le-ai dat tu la intrebarile ei. 0,2 e apa de ploaie.
Fetelor
dar de fact XIII ce ziceti?
Eu am citit dar se pare ca deficitul lui duce la hemoragie dar nu-mi este clar pt ca stiu pe cineva care il are si a facut clexane. Mai scrie ca duce la avort in luna mica si ca o asociere a lui cu PAI 1 e rea
Ia cititi aici poate intelegeti voi http://www.synevo.ro/mutatia-factorului-xiii-g102t-risc-trombofile/
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
tamaryllis spune:
Mikisor, nu stiu de unde le scoti, da nu e bine pt. protofelul meu!
O sa studiez si eu. Dar de ce zici ca fetele care au MTHFR tre' sa-si faca si PAI 1? Ca io nu 'nteleg!
Ce stiti ....exista vreun pericol daca faci progesteron la ET in conditiile in care iei clexane(sau, ma rog, clexane-le este intrerupt la punctie)? Eu stiam ca progesteronul duce si el la coagularea sangelui, deci ar fi ok!
E cineva care a facut progesteron injectabil si clexane? Intelegeti vou intrebarea, nu o mai dezvolt!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Fetelor dar de fact XIII ce ziceti? Ia cititi aici poate intelegeti voi http://www.synevo.ro/mutatia-factorului-xiii-g102t-risc-trombofile/Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Eu mutatia factorului XIII am facut-o in vara si mi-a iesit negativa. Macar de grija ei am scapat
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
tamaryllis spune:
Am zis bine ca tu nu ratezi nicio analiza!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.