Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 7
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
pentru mama ta . multa sanatate si sa va fie alaturi mereu si mereu Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Multumesc mult!
Mihaela e pe 23, dar cum e luni isi tine ziua duminica.
In Impresion 4 nu am calendar pe un an intreg, dar stiu ca un program are, o sa mai caut...poate Impresion 5 sau 6.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
aris26 spune:
glumiti nu????????????
adica ati scris 17 pagini la capitolul vechi. zic hai sa vad daca s-a inchis in primul rand, ma duc la pagina 23, vad cap nou...ok. il deschid fericita, hai ca am maixim o pagina de citit...cand ce va? 5 paginidau click pe 5 ca sa va prind repede, dau in jos sa raspund si eu vad 5 din 6
ce mancati mama de vorbiti atata???
asaaaa..trag aer in piept si raspund acuma...sa nu imi dati extemportal ca nici 2 nu iau.
am vazut in repezeala ca fff multe v-ati gandit la mine si tare ma bucur pt ca am senzatia ca a ajutat. toate bune si frumoase cu chistul meu. este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare), asa ca nu e cancer si nu e nici macar lapte ca sa ma trezesc cu gaurici in tzitzi. mi-a dat nishte picaturi homeopate si un gel.
printre altele m-a convins ca cea mai buna varianat de contraceptie este steriletul ala...iar imi scapa numele...Me... ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim.
m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic"
aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta
25 martie 2009
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Vrei sa-l pun la bustu gol? |
da da da sa vada fetele ce flacau am ca nu se "bate" nici una pe el
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui provista
da da da sa vada fetele ce flacau am ca nu se "bate" nici una pe el Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
E super dulce cu ochii aia mari albastri, acum vazuram ca-i si sexos la bustu gol.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
OLGA sper sa fie cu ochisori ce a-ti facut aseara
Un gand bun pt. Victor si de la mine
IriTeoPetru
New Life Is Born
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare), asa ca nu e cancer si nu e nici macar lapte ca sa ma trezesc cu gaurici in tzitzi. mi-a dat nishte picaturi homeopate si un gel. |
Pfiu, bine ca e doar atat.
citat din mesajul lui aris26 "tabaceshte-o si tu macar un pic" aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta |
Deci nici tu nu spargi scorul...care scor fetele? Al cui scor? Io tot nelamurita sunt.
_
aris26 spune:
ayla - uite acum am cautat E PHOTO CALENDAR . am luat eu acum varianta trial. daca merge il cumpar ca e nimica toata. daca merge iti zic
25 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 am vazut in repezeala ca fff multe v-ati gandit la mine si tare ma bucur pt ca am senzatia ca a ajutat. toate bune si frumoase cu chistul meu. este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare), asa ca nu e cancer si nu e nici macar lapte ca sa ma trezesc cu gaurici in tzitzi. mi-a dat nishte picaturi homeopate si un gel. printre altele m-a convins ca cea mai buna varianat de contraceptie este steriletul ala...iar imi scapa numele...Me... ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim. m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic" aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta 25 martie 2009 |
URA !!!!Parca am fost eu la doctor asa ma simt de usurata !!! si eu merg pe 11 inca la o eco la Sibiu, daca tot sunt in zona
poate nici la mine n ofi laptic !! la eco si-a dat seama ce e sau cum ??
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
ayla - pt primul punct merci
punctul 2 - nici eu nu stiu ce scor, dar parca m-am prins ca mihaelacg s-a plans ca are un record negativ in domeniul tabacitului
noi nu cred ca suntem chiar de cartea recordurilor dar se pare ca nici bine nu stam
25 martie 2009