Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 18
aditapop spune:
Olishka, si eu ma stresam cu decalotarea pana cand am vb cu o prietena din Germania (am mai scris aici, scuze pentru cine reciteste) care a zis ca acolo pana la 2 ani nu se intervine! doar in caz de infectie, Doamne fereste! asa ca, relaxxxxx
www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1" target="_blank"> POZE NAZDRAVAN
Ilinca_M. spune:
GIGELICA La Multi Multi Ani, Scorpie draga!!
Uite, cu ocazia asta e prima oara cand reusesc sa scriu si cu bold si cu culoare, niciodata nu am reusit,dar acum nu m-am lasat! 
Multa fericire iti doresc! Cei nascuti intr-un an cu tine sunt ca vinul, cu cat se "invechesc" cu atat sunt mai buni si mai pretiosi!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani:
Sorina Maria bebe de Cocufan, care n-a mai trecut demult pe la noi;
gemenuti minunati de Iuca
si, la urma, fiindca tot o critica mamica-sa mereu:
La Multi Ani, Ana Bianca, bebe de Pisik. Ce nu stie Pisik e ca Ana cunoaste cel putin 3 proverbe pe care le aplica:
1) Festina lente!
2) Graba strica treaba!
3) Cei din urma vor fi cei dintai!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Leeloo21 spune:
multumim de felicitari pt dintisori
aris ma bucur ca esti bine!
monica superbe poze
olga si noi suntem tot cu fimoza..dar nu ne ingrijoram..o sa mai trecem pe la dr si vedem ce ne zice..dar daca nu se infecteaza sau ceva, e ok..rabdare ca totul va fi bine..nu raman baieteii nostrii nef*tuti..scuze de expresie..dar asa zice tati![]()
hai va pup..plecam la babyexpo
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
anca_nicolae spune:
1. Vesti mai bune de la Florinela,, am vb cu ea dimi, de 3 zile Vic papa mancare si are scaun normal, doctora a zis ca poate poate se externeaza azi, ca o sa inceapa ia in greutate, va pupa.
2. Azi merg la banca si eu sa depun avansul.
3. Oli cu decalotarea, e cum a zis aditapop, trebuie insistat doar daca e mult prea stransa pielea in jurul orificiului de pisu si sunt semne de infectie... in rest, eu la Tudor am "tras" f usor, spre masaj erotic un pic, cat sa vad dc se aduna ceva alb pe dedesupt, si in cateva luni a mai coborat pielicica asa, vreo 2-3 mm spre inelul acela. La bb3 nu prea pot, el de la nastere are pielea neuniforma in jurul cucului, acopera doar jumatea superioara a varfului, adica pe jumate [inferior, pe dedesupt] e deja decalotat [dar nici asa nu-i bine, ca e prea mult decalotat!], pe la 10 luni-1 an zicea medicul ca tre sa-l operez de cosmetizare, sa nu aiba mai tarziu ganduri negre ca arata mai altfel. Noroc ca medicul a zis ca "functional" e fb :).
Cu poza de ieri, poate eu sau tu nu avem mms, mai probabil eu, desi nu mi-a dat eroare de send...
4. Cu cezariana, intreba cineva, la mine pare neschimbata, :(, este ca un fir rosu, lat de 1 mm [precum ata pescareasca] si lung de vreo 15 cm, cred ca o sa se mai "albeasca/palideze" pana mi-oi gasi alta iubire... ![]()
5. Dyana super felicitari pt kg... off, si eu trebuie sa ma fac mai cuminte sa slabesc si eu un 4-5 kg macar... Dar eu reactionez fb la regimul ala al meu: orice ziua si nimic decat apa chiorenzis dupa 6 seara.
6. Am vb si cu Leeloo despre excursie, ca scapase anuntul, poate vin si ei :).
7. Aris bine ca ai vesti bune,
. Nu am retinut dc o sa faci eco sau nu, si nu stiu dc foto de la eco e similara cu cea de la mamografie, dar uite niste info [si pt Inapreda:
Inainte de prima sarcina a mea, pe la 25 de ani, cand am facut mamo, si la mine tot dereglare hormonala era, exces de foliculina, medica aia de la Filantropia parea f cu experienta, mi-a explicat pe radiografie asa: daca petele mai albe [nodulii] au contur delimitat foarte clar, [adica trecerea de la alb spre negru este brusca, cu latime mica] atunci sigur sunt benigni, suspiciuni apar doar cand petele sunt mai stelare si conturul este franjurat si cu latime mare de trecere de la culoarea alba la negru [adica "degradeul" e foarte intins...]. Va tinem pumnii la amandoua.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
anca_nicolae spune:
Si mai voiam sa scriu ceva:
am pus pe contul comun fisier cu telefoanele mamicilor, mai era un fisier denumit lista mare, dar acum l-am pus in tabel si l-am sortat dupa id-ul nostru, pt ca mi-am dat seama [cu ocazia Florinelei] de 2 chestii:
- unele fete aveau trecut doar numele real, si cel putin eu, la majoritatea stiu doar id-ul, si deci greu gaseam un anumit numar;
- chiar si cand stiu id-ul, poate nu-l stiu exact exact [de exemplu monvas
s.a] si atunci cautarea cu ctrl-f esua, prin urmare am sortat lista, ca vizual regasesc mai iute un id, chiar cand il stiu doar partial.
Fisierul este pus SI ca atas, pt cele care vor sa-l salveze pe hdd, eu mai am zile cand nu merge net-ul, deci salvat local e mai sigur... si o sa mi le scot si la imprimanta, sic, ca si curentul electric poate pica, mai stii, scoate vreuna din voi siguranta..., si incurca si o scoate pe aia de cartier
]
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
cativ13 spune:
Buna dimineata!La multi ani puisorilor nascuti astazi si Luciei

Am admirat toate pozele prelucrate de Ayla si taaare mi-au placut

. Ayla, felicitari!Am trimis si pe sot la banca sa depuna baneii si m-a intrebat daca isi ia schiurile la el...
ce-i raspund??La recordul-scor...nu ma bag in discutie ca sunt in aceeasi oala cu Mihaela![]()
![]()
In rest...pupam fetele vorbarete
ca abia astept sa adoarma pitica la 10 ca sa vin repede-repede sa bag nasul aici
mami de Silvia Ioana
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 am vazut in repezeala ca fff multe v-ati gandit la mine si tare ma bucur pt ca am senzatia ca a ajutat. toate bune si frumoase cu chistul meu. este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare printre altele m-a convins ca cea mai buna varianat de contraceptie este steriletul ala...iar imi scapa numele...Me.. . ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim.m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta ![]() 25 martie 2009 |
ma bucur ca totul este ok,
ce am mai ras de sfatul lui T :"tabaceshte-o si tu macar un pic

super tare
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
dyana27 spune:
LA MULTI ANI LUCIA (GIGELICA)!!!
; te pup muuult de tot, si stii tu ca-mi lipsesti enorm pe forum, nu????? pup dulce si pitonesul bucalat... are falcutele ca mutzu meuuuuuuuuu

Ana Bianca, Sorina Maria, Bianca Ioana, Bogdan Andrei[/b]!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui koko_1 Mihaelacg esri o dragutza , multumesc de invitatie dar ramane pe altadata (in seara asta a murit bunica de pe tata si voi merge la inmormantare)mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009 |
condoleante

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln