Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 15
aris26 spune:
monnvas - ah ce bine ca ai zis. ca eu am vrut sa va intreb si tot uitam. asa si asta al meu, daca nu o trage, intinde, maseaza...s-a prins golanul ca e bine
na, eu ca o mama denatura ce sunt ma distrez![]()
cu parul stii ca pe mine m-a avertizat sotul inainte sa nasc ca s-ar putea sa iasa copilul blondutz. am crezut ca leshin, pai bine omule ca ai zis ca eu cred ca muream acolo de inima daca imi puneau un blond in brate
...dar...noroc ca a fost KEL! asa ca am tras concluzia ca la par nu seamana nici cu mine nici cu ta-su ci cu doctorul

25 martie 2009
mihaelacg spune:
monnvas, deci ramai datoare cu o poza pe maine?
fug si eu ca la cat am tinut azi laptpul deschis, nu ma mir sa nu mai mearga iar tastatura maine. dar de citit pot sa va citesc, ca "bag" mause-ul in functiune.
noapte buna
multumesc inca odata ayla
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Monica, ecshii, adica foshtii gagici. Ca azi a si baut o bere cu unu' ![]() |
Adica fostii tai? Asta nu am inteles. Ce l-a apucat acum sa-i numere? Pfff, ce nasol moment.
Somn usor!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 cu parul stii ca pe mine m-a avertizat sotul inainte sa nasc ca s-ar putea sa iasa copilul blondutz. am crezut ca leshin, pai bine omule ca ai zis ca eu cred ca muream acolo de inima daca imi puneau un blond in brate ![]() |

Ce tare!Doctorul cu care am nascut eu e brunet, tanar si sexy.

| citat din mesajul lui aris26 si asta al meu, daca nu o trage, intinde, maseaza...s-a prins golanul ca e bine |
Pai si ce ai vrea sa faci? Normal ca trage de ea, si-a descoperit-o, e a lui, ii place...e NORMAL!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 glumiti nu???????????? adica ati scris 17 pagini la capitolul vechi. zic hai sa vad daca s-a inchis in primul rand, ma duc la pagina 23, vad cap nou...ok. il deschid fericita, hai ca am maixim o pagina de citit...cand ce va? 5 pagini dau click pe 5 ca sa va prind repede, dau in jos sa raspund si eu vad 5 din 6![]() ![]() ![]() ce mancati mama de vorbiti atata??? asaaaa..trag aer in piept si raspund acuma...sa nu imi dati extemportal ca nici 2 nu iau. am vazut in repezeala ca fff multe v-ati gandit la mine si tare ma bucur pt ca am senzatia ca a ajutat. toate bune si frumoase cu chistul meu. este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare printre altele m-a convins ca cea mai buna varianat de contraceptie este steriletul ala...iar imi scapa numele...Me.. . ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim.m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta ![]() 25 martie 2009 |
FLICITARI
ti-ai luat o piatra de pe inimaMi-a placut comentariul cu aoleooooooo
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg monnvas, deci ramai datoare cu o poza pe maine? noapte buna ![]() multumesc inca odata ayla ![]() |
Dar te uiti tu, da, Maria nu are voie.

Somn usor!

_
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Vitamine Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
Monnvas spune:
Ei, cine vrea sa vada cuculetz de puiuletz sa-mi verifice semnatura. Da' fara minori prin preajma, daaa?
Mama denaturata, postez intimitatile copilului... macar sa se vada ca e dotat
poate mai apar pretendente ![]()
Ma gandesc ca se trage de dansa pt ca o gaseste rar... e mai mereu in pampers.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Hai ca stau ca baba in poarta pushcariei. Gataaaaaa. Si am 2 saptamani groaznice in care tre' sa produc o lucrare inteligenta
cand maica daca soatza se da lovita-n aripa? nici macar sa cresc productivitatea nu ma ajuta ![]()
zic si eu ca aris: aoleooooo...![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 mihaela - uf, ce bine, ma gandeam ca am facut o gafa sa stii ca si noi suntem ca nishte porumbei dar tot nu ne potrivim prea des sa ne intalnim in camera pt nebunii. chiar asa, noi avem un dormitor special pt asta...poate ar fi cazul sa il amenajam corespunzator pt ca ne-a camd dat afara din dormitorul nosrtu individul asta mic monnvas - maaaaah....vezi ca am ascuns copilul ayla - ce program folosesti. vreau si eu un calendar de birou pe 2010. dar sincer nu pot sa te frec pe tine ... daca imi spui in ce lucrez ca muncesc eu singurica, poate iese ceva ceva shasa - daca tot o iai asa sistematic, nu imi faci si mie un rezumat? ca eu nu apuc nici macar sa tzin pasul acum. am facut o pauza scurta si cand dau f5 vad ca de la pagina 9 ati ajuns la 13 ![]() ![]() 25 martie 2009 |
Care rezumat ca deja am ametit
Eu tot sper sa nu mai creasca nr. paginilor sa pot fugi si eu la somn, dar vad ca nu am sanse
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born

. ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim.