Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
da, pe 21

nici nu visam eu sa am atatea minunatii.

Ma bucur ca iti plac.
La multi ani in avans sotului tau!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

o sa-mi leg eu si o funda pe undeva.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pai tat-su zice ca-i saten. Si nush cine zicea ca Marius nu e brunet. Corectam: nu MAI e brunet. Dar a fost (stiu din poze, ca io cu par alb l-am cunoscut. da' e alb numai in fatza, in spate e negru). No, iar se apuca sa-mi numere ecsii...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Ce sa-si numere?
dar ai poze unde seamana foaret bine cu el...in defavoarea TA, nu a vecinului.
Ce-are draga soatza ta? e la criza varstei? Stii ca barbatii au mereu cate o criza a varstei, da? Ai mei cel putin au amandoi.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mihaela - uf, ce bine, ma gandeam ca am facut o gafa
sa stii ca si noi suntem ca nishte porumbei dar tot nu ne potrivim prea des sa ne intalnim in camera pt nebunii. chiar asa, noi avem un dormitor special pt asta...poate ar fi cazul sa il amenajam corespunzator pt ca ne-a camd dat afara din dormitorul nosrtu individul asta mic

monnvas - maaaaah....vezi ca am ascuns copilul

ayla - ce program folosesti. vreau si eu un calendar de birou pe 2010. dar sincer nu pot sa te frec pe tine ... daca imi spui in ce lucrez ca muncesc eu singurica, poate iese ceva ceva

shasa - daca tot o iai asa sistematic, nu imi faci si mie un rezumat? ca eu nu apuc nici macar sa tzin pasul acum. am facut o pauza scurta si cand dau f5 vad ca de la pagina 9 ati ajuns la 13

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

Am papat sfecla rosie, fructe, desertul si am luat si un supliment.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

mama , da cate feluri de mancare papa....bravo. desertul delicios tare.

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Monica, bine ca nu-i blond, sau roscat.
Parul de bebe oricum se va schimba. Luana e satena-roscata, si tac-su e blond inchis.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Vroiam sa va mai pun o pozica de la baie, in care se vede cum se trage fiu-meu de cuc... Da' am zis ca poate o deschideti cu vreun minor de fatza

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mihaela - uf, ce bine, ma gandeam ca am facut o gafa
sa stii ca si noi suntem ca nishte porumbei dar tot nu ne potrivim prea des sa ne intalnim in camera pt nebunii. chiar asa, noi avem un dormitor special pt asta...poate ar fi cazul sa il amenajam corespunzator pt ca ne-a camd dat afara din dormitorul nosrtu individul asta mic

monnvas - maaaaah....vezi ca am ascuns copilul

ayla - ce program folosesti. vreau si eu un calendar de birou pe 2010. dar sincer nu pot sa te frec pe tine ... daca imi spui in ce lucrez ca muncesc eu singurica, poate iese ceva ceva

shasa - daca tot o iai asa sistematic, nu imi faci si mie un rezumat? ca eu nu apuc nici macar sa tzin pasul acum. am facut o pauza scurta si cand dau f5 vad ca de la pagina 9 ati ajuns la 13

25 martie 2009

si eu "strigam" intr-o seara s-o lasati mai usurel cu scrisul sa va ajung din urma, dar nu m-a bagat nimeni in seama, erati super vitaminizate.

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Calendarul e in Ulead, dar nu ma "freci" asa ca poti sa-mi dai ce poza vrei, si ce calendar (luna, an etc). si-ti fac imediat. Doar nu descarci sau cumperi un program numai pt atat. Eu nu vreau calendar, fetele vroiau, de asta cautam uleadul.

_

Mergi la inceput

Citat:

Vroiam sa va mai pun o pozica de la baie, in care se vede cum se trage fiu-meu de cuc... Da' am zis ca poate o deschideti cu vreun minor de fatza

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

hai s-o vedem si pe-asta.
si dupa asta plec sa mai pap ceva ca acum se scoala maria si am tzitzele goale.

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Monica, ecshii, adica foshtii gagici. Ca azi a si baut o bere cu unu'

Asta e mesajul 1300, asa ca ma duc si eu. Ca fiu-meu deja s-a trezit de 3-4 ori si a avut nevoie de asistenta. Daca se mai trezeste il iau in patul meu... desi stiu ce gheraneala si muschcaceala ma asteapta la trezire

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput