Moldovence aspirante sau gravidute(19)
Raspunsuri - Pagina 3
dana1980 spune:
Pogonici nu mai fi suparata, hai priveste afara sa vezi ce soare si frumos e. Soarele va rasari intr-o buna zi si pe strada noastra. Te pup, sa ai o zi buna!
vanessa80 spune:
POGONICI moralul sus. O sa dai in depresie si apoi o sa mai cheltui bani si cu psihiatrii. Gandeste-te ca o sa treaca. Bine ca se poate rezolva prin operatie si apoi o sa faci FIV. Multa bafta.
6+
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor sunt atat de necajita...de cand am aflat cumplitul diagnostic...ma simt din ce in ce mai rau...ma doare spatele ff des...obosesc enorm de repede..ovarele ma dor si le potolesc cu supozitoare.... si dau timpul inapoi si anul trecut pe vremea asta la fel ma simteam...inainte de operatie..de ce mi se intampla tocmai mie??? mam saturat ed atata durere si suferinta...cand merg la biserica nu mai pot sta fff mult in picioare mam saturat de durere deja asta va fi 3 operatie> APENDICITA, LAPAROSCOPIE, SI acum iar LAPAROSCOPIE....asa vrea ca ultima din viata mea sa fie o CEZARIANA... mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea.............. |
Iubita nu trebuie sa te dai batuta...incearca sa-ti revii si gandeste-te ca daca iei totul din pripa o sa fie bine si o sa devii si tu cat de curand mami.Sa stii ca si eu am trecut printr-o operatie clasica de sarcina extrauterina...o laparo,HSG...si multe altele...dar tot timpul mi-am spus ca trebuie sa merg inainte si cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns sa fac si FIV-ul si tot cu ajutorul lui sper sa am un rezultat pozitiv.Hai nu mai fi suparata,fii incrztoare si ai sa vezi ca viitorul iti va surade.Pupici si mult curaj
pysypisi spune:
Vanessa tu cum te mai simti iubita?
Mult succes la eco
Eu sunt in a 6 a zi de la embriotransfer si nu am simptome...in afara ca sunt putin imbalonata,gaze,sughit cate o data,si sani mariti dar nu durerosi,doar sfarcurile daca le ating sunt putin dureroase.La tine cum a fost?
pysypisi spune:
Fetelor va doresc o zi cat mai placuta si succes la injectat celor care sunt in focuri.
pogonici1977 spune:
buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaa
desteptareaaaaaaaaa
haideti azi la vot fetelor....sa stiti ca fiecare vot conteaza..sa schimbam ceea ce se intampla
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
vanessa80 spune:
Buna dimineata!
POGONICI multumim pt .
PYSYPISI si eu mai sughit din cand in cand. Sanii te dor de la progesteron. Eu stau aproape tot timpul cu sutien, caci sunt mariti si ma dor. In rest sunt bine. Obosesc mult mai repede decat inainte.
Avem emotii mari pt maine. Sper sa fie totul bine.
6+
Delphinas spune:
neata
multumim de tratatie pogonici. imi place optimismul tau din dimineata asta. asa sa incerci sa fii mereu.
testele mele nu au mintit. drept dovada ieri mi-au
week-end placut cat a mai ramas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vanessa80 spune:
Va invit la papa bun ( cartofi frantuzesti cu piept de pui).
Dupa ce ne punem burtile la cale o sa mergem la vot.
6+