Moldovence aspirante sau gravidute(19)
Raspunsuri - Pagina 4
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 Va invit la papa bun ( cartofi frantuzesti cu piept de pui). Dupa ce ne punem burtile la cale o sa mergem la vot. 6+ |
Succes maine iubita!
La tine cand a inceput sa te doara sanii,mai stii?
La mine au inceput de aseara,f putin...
arinaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
Succes maine iubita! La tine cand a inceput sa te doara sanii,mai stii? La mine au inceput de aseara,f putin... |
nu e o regula sa te doara sanii,pe mine ma dureau sanii la fiecare cm,in luna in care am ramas insarcinata ....nu m0au durut deloc...de fapt nici acum nu ma dor:P,s-au "umflat"ei un pic ...dar nu ma dor
24+ RARES
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arinaa nu e o regula sa te doara sanii,pe mine ma dureau sanii la fiecare cm,in luna in care am ramas insarcinata ....nu m0au durut deloc...de fapt nici acum nu ma dor:P,s-au "umflat"ei un pic ...dar nu ma dor 24+ RARES |
Ma bucur sa aud asta,pt ca pe mine ma dor f putin,problema este ca acum ii simt putin mai moi...sper din tot sufletul sa fie bine.
Delphinas spune:
neata
poftiti la laptic, ceai sau ce doriti
saptamana usoara va doresc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pysypisi spune:
Vanessa la tine au fost sanii tari tot timpul?
Dataliaza putin,incepand cu a 8 a zi de la embriotransfer...daca iti amintesti...
Iti tin pumnii azi
Nely_ K spune:
Buna dimineata dragele mele,
nu am mai scris de foarte mult timp, dar v-am citit si mi-ati fost alaturi si de mare ajutor.
Sunt fericita ca am trecut la Odisee cu ajutorul lui Dumnezeu si a unor oameni minunati. Acum sunt 5+ dupa FIV realizat la Chisinau, primul de altfel.
Am intrat sa va recomand din tot sufletul aceasta clinica de stat de la Chisinau, cu un colectiv absolut minunat si dedicat muncii pe care o fac.
Daca doriti sa va dau detalii, cu mare drag!!!
sophie76 spune:
Nely K, felicitari pt sarcina, sa fie bine pina la capat si sa ai bebe sanatos.
M-ar interesa citeva detalii in primul rind legate de istoricul tau (de ce a ti apelat la FIV, daca nu s indiscreta), ce fel de protocol si medicatie ai avut cu ce rezultate : cite ovocite punctionate, citi embrioni obtinuti si citi transferati, cind- la 3 zile etc? De asemeni daca se poate sa mi spui un cost total procedura + transport/cazare .
Iti multumesc si sarcina usoara in continuare!
sophie
Nely_ K spune:
Despre cauze as fi vrut sa stiu si eu mai multe, dar acum nici nu mai conteaza. Investigatiile facute au fost OK, dar sarcina nu vroia sa apara. Medicii la care am fost ne-au recomandat FIV pentru a nu mai pierde timp.
Am facut protocolul scurt cu Menopur 75UI/zi, Bravelle 150UI/zi si Cetrotide, inhibarea cu Choragon, toate cumparate de la Chisinau. In ziua a 13a am facut punctia, au recoltat 8 ovocite din care doar 4 au fost fertilizate si 3 ( clasa A ) transferatate la 3 zile.
Si iata ca acum sunt fericita cu un puiut mic la purtator.
caty
Nely_ K spune:
Cat despre costuri, noua ni s-au parut cele mai accesibile: tratamentul 1100 euro, iar procedura 800 euro. In plus am mai cheltuit pe ceva analize realizate tot in clinica de la Chisinau cam 50 euro. Ca sa-ti spun un total, ar fi maxim 2500 euro cu tot cu transport cu autoturismul personal, 1 noapte cazare - 100euro dupa ET si mesele - la care am fi putut renunta, deoarece stateam de fiecare data doar 2-3 ore in Chisinau.
Distanta este mica 150 km de la Iasi, cu tot cu vama faceam 3 ore dus.
La d-nul Prof. Mosin -directorul clinicii, nu am mers cu recomandare. Pur si simplu am intrat la el si am discutat. E un OM extraordinar!
In luna octombrie, cand am facut si eu FIV a avut o rata de reusita de 78%.
caty
pogonici1977 spune:
felicitari......ma bucur ca aud vesti bune de chisinua..si eu am avut inclinatia tot spre ei..dar mam reorinetrat spre budapesta
nely dar nu neai spus ce probleme ai avut de ai fcaut FIV???
vrem detaliat despre tine
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............