Puiuti de Randunici 2008!! (333)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai nene, nu fiti nu stiu cum ca eu am zis doar ce prostii zice barbatul meu nu ca sunt de acord cu el Pai daca toti tatii aia care sunt in parc cu copiii si-ar insela nevestele n-ar mai fi femeie nefericita pe lumea asta Si nici macar nu-i o garantie ca daca nu face nimic in casa nu-si inseala nevasta, ba dimpotriva , e mai odihnit
In fine...Zoze, nici copilul meu nu sta o secunda singur sau locului...si mai rau e ca nu sta o secunda fara mine Poate sa fie casa plina, daca nu-s eu sa-l aplaud acolo, degeaba Norocul meu e ca o am pe Mari dimineata si ca la pranz doarme bine, in fiecare zi.
Elara, felicitari Sa-ti traiasca baiatul , sa fie sanatos si cuminte!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Zoze,mi-ai luat vorba din gura legata de rev.Si pt noi cea mai importanta seara este cea a Craciunului.

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vlad doarme de la 12:30. eu nu stiu ce am pazit de nu m-am culcat si acum sunt rupta. Am fost la nayel si i-am zis ca dorm f f putin 3-4-5 ore din 24, mi-a dat sa iau 2 magne b6 pe zi, si de cand iau dorm la fel. De ce nu pot dormi?

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bai, deci nu mai pot de ras
Ursulici si Mimo, sunteti tari

Ma bucur ca v-au placut filmuletele!

Elara, felicitari! sa-ti traiasca Mateiul mic si sa fie sanatos! Mic, zic, wow grasanu' de el

Nici noi nu stim ce facem de Rev..vorbisem sa mergem la munte, undeva mai retras, cu o gasca cu copilasi...care se pare ca s-a sucit si eu vroiam sa-i scot putin pe-astia mici la munte...acum Cata se tot uita pe la restaurante...nici nu stim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze nu's cate puncte are, ca o manevreaza iub..dar e prinsa corect, si pe sub alea, pe sub scaun...o tine de tipul masinii, a mea e break..
aa, mimo eu nu-s nicicum, stai linistita, m-am amuzat chiar, nu e prima data cand aud d-astea, sunt chiar de distractie, ce naiba..
si la noi tot Craciunul e cel mai important, insa revul e pretext de distractie, ca traditie ptr noi..problema e ca de rev am petrecut mai mereu, si m-am obisnuit asa!lui Liv nu-i prea pasa..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Simo, soacra mea nu vine sa ma ajute ca a zis ca ea nu slugareste la altul in casa.
Si o data i-a zis relu sa vina sa stea macar cu Vlad, ca mama mea nu poate sa fie in 10 locuri, si la mine si la sor-mea, la care ea a zis, lasa mama, sa vina sa o ajute ca d'aia e mama de fata
in conditiile in care ea are 3 fete si un baiat.
Nu stiu ce am cu ea de azi dimineata. In rest, vine exact 1 data la 1 luna sau 1 luna jumate, exact cand doarme vlad si sta exact 1 ora. Nu stiu de ce mai vine.

Ultima oara cand a fost i-am zis sa vina mai des, nu pt mine, pt vlad, ca e mare si nu o cunoaste sa se mai joace cu el.. a zis ca vine, a mai trecut o luna......nu ii mai deschid usa

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Nasol, Ursulico...imi pare rau...ca unii oameni sunt asa si mai cunosc cazuri! cu soacre care stau la 2 blocuri distanta si isi vad nepotii la o luna! Eu pe oamenii astai nu pot sa-i inteleg!
Nu-i cazul meu, ca ai mei vin o data pe saptamana sau il mai iau pe Vlad, plus ca ne ajuta mereu cand plecam undeva.

Mergi la inceput

Ursu, iti zic eu, din cauza lui Grey, nu? Eu luam 4 magne B6, 2 dimineata si 2 seara. Am auzit de Nayel ca e super de tot!

Bitzo, si Stef bea suc de portocale Azi am facut un pahar de 250 ml si i-am pus un pai si nu s-a oprit pana n-a baut tot! si apoi zice "atu"

Si noi iubim Craciunul, abia il astept De rev nu m-ar deranja daca as dormi

Zoze, Roxanici e bine, ocupata cu baietii, mai vorbesc cu ea pe mess. O sa-i spun sa intre sa zica si ea doua vorbe!

Simo, sa stii ca si eu ma oftica ca nu sunt asa multe modele de hainute de baietei cum sunt la fetite , unde efectiv, te imbolnavesti!

Mergi la inceput

eu in discutia despre soacre nu intru, refuz! cel mai tagic e ca L nu vede lucrurile asa, ii sufla-n dos f mult si da vina pe mine, din cauza mea e asa situatia, si ma-sa nu vine la noi...siti ca nu a ridicat o data un pai ptr Mufa, doar il cheama la ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fataaa, deci ca a mea nu e niciuna.
ea nici pe fi-su nu-l cheama. eu sunt f f socata de comportamentul ei de vreo 12 ani si relu ma tot intreaba ca ce ma mai mir, ca nu m-a invatat? si ii zic ca da, dar tot ma apuca dracii cand vad ca alte soacre si MAME de baieti fac multe pt copii. In fine, eu l-am crescut singura pe vlad si acum cred ca m-ar si deranja sa o vad pe aici tot timpul...dar ma gandeam ca ar fi fost fain sa am ajutor cand o veni bebe, si eu o sa fiu operata.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Soacra-mea nici nu a stiut de ziua de nume a lu' nepota-su, evident nu a sunat, nu a urat LMA, si Liviu zice ca nici nu e nevoie, ca iubirea ei infinita nu se dovedeste prin a cumparat nepotul, cu bani si cadouri multe si costisitoare, cum fac ai mei, si ca va veni ziua cand el va alege la care vrea sa mearga in vizita si e convins ca aia vor fi ai lui parinti, ca va vedea singur copilul sufletul omului( a se citi de taica-miu aici)
...decat ca ai mei sunt intr-adevar sicneri, si-i fac cadouri tocmai de drag, nu vor 'sa cumpere' nimic, nu ca-s subiectiva, dar Mufa e l;esinat dupa ei, cunoaste strada pe care stau si chiuie in masina, se lipeste de ai mei, se joaca muuult acolo...nu zic, si ai lui il iubesc, dar au alt stil..noi asa suntem, rasfatati de neam, nu se sar sarbatori, zile onomastice si de nastere, nesarbatorite cum se cuvine!! dar iub spune mereu ca o sa vad eu cum o sa ma comport cand va creste Muf si se va insura, ca o sa fiu la fel de asemanatoare cu ma-sa! EXCLUS!
Ai lui, NICIODATA nu i-au cumparat nimic, nici un mar, un biscuite, zero!!! i-au dat cate-un milion de Craciun si ziua lui...dar nu asta conteaza..asa este...
liv zice ca ce, nu e destul ca ne-a platit ma-sa jumate din cumparaturile de la tara, ne-a umplut frigiderul de carne sanatoasa, nu e si ptr Mufa?..adevarat si asta..
va rog, nu intrati in discutii pe tema asta, m-am racorit putin...sunt nebuna!edit, ca se impun niste adaugari: nu l-a schimbat de ciu niciodata, nu l-a hrant niciodata, nu nimic...nu-s materialista si nu am nicio pretentie de la ei, ca ma bate DD...dar cu astea sufletesti stau tare prost..
probabil ca fiecare familie cu ale lor..

Mergi la inceput