Puiuti de Randunici 2008!! (333)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Al meu cand aude povesti d-astea cu barbati care gatesc, care se plimba cu copiii, etc zice ca sigur au alte pacate : ori isi insala nevestele ori n-aduc bani acasa

Si al meu la fel zice

Dar el se plimba cu vlad, macar atat

Vlad
Mami de ursulet
bebe

ei, uite ca eu va contrazic!! desi eram de aceeasi parere pana sa-mi intalnesc jumatatea...dar cum 99% din timplul lui e cu noi, nu ar avea timp, desi sunt de acord ca daca vrea sa 'ti-o traga', o face cu tine de mana, daca e destept...cel putin acum, nu ii trebuie nimic altceva, sunt sigura, daaaarrrr...sper asa sa ramanem toata viata, noi 2, de fapt, noi 3!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Hai fata, ca glumeam si noi, si normal ca sunteti pe lista

Cine mai vrea sa fie prietena cu mine si cu luny? ca poate facem revelionul impreuna, nici noi nu avem unde, dar nici ca m-am gandit la el.

Zoze, nu la tine ma refeream strict, asa in general am sesizat ca eu sunt cea mai puturoasa si ca nu ma simt

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Felicitari,Elara!Sa-ti traiasca Grasunelul

Nici eu nu am casa luna,am jucarii in fiecare camera,mancare fac de obicei seara-noaptea ca am un mamao-dependent care atunci cand ma vede in bu8catarie se agata de picioarele mele si ma trage cu putere sa plecam de acolo,haine calc cand am timp-mai deloc,ce asternuturi calcate?vremuri demult trecute,iar al meu cum e tot plecat slabe sanse sa ma ajute cu ceva..imi aspira casa seara cand vine terminat acasa.Am mare,mare,mare noroc cu mama ca ma ajuta ca altfel nu stiu zau cum ma descurcam.Si acum ma gandesc ca asa de bine mi-ar fi prins si Socrela,dar daca nu mai e....asta e,ne descurcam cum putem.Si mi se face parul cret cand ma gandesc cum va fi cu 3,ca Sam inca se trezeste noaptea de bea latpic ,ala mic s-o trezi si el..Cum fac???David cu scoala lui,teme ,pian....dar viata e frumoasa,nu?

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Oana,tare faine filmulete!pe Stef il pup apasat taaaare

Mergi la inceput

Pe Vlad l-am mutat in pat de junior de 2-3 saptamani si patutul a ramas pt bebe mic. Asa ca Vlad doarme in dormitorul mare, bebe in ala mic si noi am ajuns in sufragerie. Asta pana cand o sa ii pot muta pe amandoi in aceeasi camera.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Simo, soacra mea nu vine sa ma ajute ca a zis ca ea nu slugareste la altul in casa.
Si o data i-a zis relu sa vina sa stea macar cu Vlad, ca mama mea nu poate sa fie in 10 locuri, si la mine si la sor-mea, la care ea a zis, lasa mama, sa vina sa o ajute ca d'aia e mama de fata
in conditiile in care ea are 3 fete si un baiat.
Nu stiu ce am cu ea de azi dimineata. In rest, vine exact 1 data la 1 luna sau 1 luna jumate, exact cand doarme vlad si sta exact 1 ora. Nu stiu de ce mai vine.

Ultima oara cand a fost i-am zis sa vina mai des, nu pt mine, pt vlad, ca e mare si nu o cunoaste sa se mai joace cu el.. a zis ca vine, a mai trecut o luna......nu ii mai deschid usa

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simo...sigur DUmnezeu le aranjeaza el pe toate.....Sam nu o sa se mai trezeasca, o sa-i predea stafeta mezinului

....am ajuns sa ascund portocalele de fi-mea....cum le vede, imi aduce paharul si vrea suc....daca o intreb daca vrea...zice >hai!!!!!!ce scumpa este!!!!!!am tocit-o de atata pupat....si azi noapte pe la 3 am luat-o cu noi in pat si s-a frichinit , s-a trezit si statea in funduletz....am intrebat-o vrei sa-ti faca mami un bibe cu lapte......categoric>HAI!!!!si se bucura asa cand imi zice hai...adica ce tare esti mami ca te-ai prins ce vreau!!!

am pus-o sa zica portocala daca tot este disperata dupa ele si ii iese un fel de> apca,apt,apt.....hahahaha.......si a invatat sa zica alb(bine, numai cand vreae ea)...adica :ab sau abi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu ce misto-s baietii, guralivii!!
ELARA, SA-TI TRAIASCA PUIUTUL, SA FIE SANATOS SI NOROCOS!!
ursulic si eu la fel ca tine cu dezordinea, insa iub...invers!
ma duc sa pap, sa-i fac si feste la copil, ca s-o trezi si el infometat, sper

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata
Cine mai vrea sa fie prietena cu mine si cu luny? ca poate facem revelionul impreuna, nici noi nu avem unde, dar nici ca m-am gandit la el.

Io! Nici noi nu avem niciun plan..dar nici ca ma stresez!Stiu ca nici anul asta nu ne putem face planuri cu gashca,copii ne sunt apropiati ca varsta,dar au cu totul alt program si personalitate,unele amice sunt bortzoase,ar fi un haos total..asa ca stam fiecare pe la casele lor.Oricum,nu mi se pare vreo seara speciala.Eu astept cu nerabdare-CRACIUNUL!!!!

luny centura voastra de mijloc ajunge in toate cele 3 puncte de prindere,adica si pe sus printre tzevile alea rasucite?
A mea nu ajunge!

Simo-curaj!Se aranjeaza ele toate!!

ce dulce e Antonia!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am 3 strigari mari si tari:

Alice!!

gecko!!

Roxana!!(mami de Robert si de Catalin)

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Ursulico,vezi de-aia imi zice mama sa am bucur ca am 3 baieti.Ca sigur nurorile nu vor vrea ajutorul meu.
Deh,nici Socrela cand traia nu venea f des la David ca mergea la ceilalti nepoti si la fata,ca :fata-i fata!Dar daca o rugam ceva,ma ajuta repede.Tin minte ca venea si ma intreba daca vreau sa calce haine,sau sa faca curatenie...
Bitza,ce scumpa e Antonia.
Ca veni vb de fete ,eu sunt terminata cate haine frumoase sunt de fete,plus ca ai de unde sa alegi(la noi in Bv la cel mai mare magazin la raionul cu haine de copii toti manechinii erau imbracati in fete,si erau vreo 10),pe cand pt baieti mori cu zilele ca sa gasesti ceva frumos.NU E DREPT!!!

Mergi la inceput