Puiuti de Randunici 2008!! (333)
Raspunsuri - Pagina 5
raluca2107 spune:
Mimo, nu incalzim chiar din august desigur, dar in septembire cu siguranta am dat drumul cel putin 10-15 seri, iar octombrie aproape in fiecare seara, ziua e inchisa si acum ca se mentine caldura.
bitza037 spune:
neata si de la noi
Luny da ma si ANtonia scrie si pe fatza i-n urechi de-mi sta inima in loc.....
Ursule pai atunci nu-mi ramane decat sa le cumpar de la tine ca la BE vad ca ajung din parti.......dimineata ne pregateam sa ne ducem sa luam o lada de portocale de la Piata de gross ca sunt mai ieftine decat la magazin cu aproape jumate.....si nu am mai plecat ca a trebuit sa o culc pe ANtonia....nu rezista frate.....ma incercat ieri si alaltaieri sa o culc o data pe zi si mi-e reusit dar azi a revenit la vechiul obicei...asta este o las sa doarma de doua ori pana cand se regleaza ea
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ursuleata spune:
BANC ELECTORAL PROASPAT O batranica scoate capul din cabina de vot si ii intreaba pe cei responsabili cu alegerile: -Maica, f..u-va-n gura, se scrie legat sau dezlegat?
Vlad
Mami de ursulet
bebe
bubu05 spune:
'Neata pe la pranz!
Am reusit sa pun filmulete, mi s-au incarcat la 1 noaptea
Distractie placuta
http://www.onetruemedia.com/shared?p=9e19ba2949479ef4681adf&skin_id=601
Ursu, esti zapacita!
Ralu, multumesc pt. compasiune
Stiu ca va fi mai greu...uofff
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata BANC ELECTORAL PROASPAT O batranica scoate capul din cabina de vot si ii intreaba pe cei responsabili cu alegerile: -Maica, f..u-va-n gura, se scrie legat sau dezlegat? Vlad Mami de ursulet bebe |
Ma tavalesc pe jos de ras! Ce noroc pe mine ca stau bine cu gramatica
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mstela spune:
Mimo-cea cu energie ...dar usor de zis,greu de aplicat,ti-am mai zis eu..Mi-am cautat deja pretenii dar nu mai sunt la locul lor.Majoritatea are acum alti preteni,alte directii,treburi,poate nici eu nu m-as mai simti bine cu ei fiindca ne-am distantat,nu am mai avea sb comune-ca de pilda copil..blabla..hai nu ma face sa plang ca si asa sunt in butoias.
Si o situatie imbucuratoare: am primit fardurile PT si-mi plac...numai ca dureaza ceva pana imi dau cu ele dimineata,nu mai e pac-pac ca pana acum,acum trebuie sa bag praf in capac,sa bag periuta,sa o scutut,sa aplic,iar sa repet..haha..
mami de TEA (1.04.08)
ursuleata spune:
Bitza, sigur, ca vreau sa ii iau si eu carioci.
Stela, asa este cu prietenii, noi avem unii noi acum. Avem si vechi, slava domnului, dar e bine sa-ti mai faci si noi
Vlad
Mami de ursulet
bebe
zozela spune:
Salutare!!
Maaai..dar harnicute mai sunteti!
Oana fata,vazui filmuletul,insa fara sunet si nu pricepui ce tot tainuie Vladutzu' cu ta'su-dar dau biine de tot!!E grozav Stefu-la baie-cum pitroceste el toate cele
Si l-am vazut-impreuna cu Mihai-si pe Mufy bucatar priceput Nici n-aveti idee ce bataie si-a luat biata tastatura-cum dadea Muff cu halca,asa batea Mih in tastatura!
Sovi mie mi se pare ca Sashul iti seamana cel mai bine Anushka imi pare ca are chipul lui daddy!
In legatura cu timpul si haosul din viata mea..ai si tu dreptate,dar acum gatesc pentru toti-in acelasi tuci,in casa nu am ordine,iar de calcat..rar mai calc eu,ca mi-am luat-o de musteriu pe socrela..Si tot nu am timp si,crede-ma ca nu am nu stiu ce pretentii.Pe mine ma streseaza tare-puiul asta,ca numai calare pe mine sta.Nu se jaoca singur,iar daca sta 5 minute de capul lui,atunci sigur face vreo traznaie.Azi-de exemplu-am prins momentul sa mai spal cateva farfurii.Deodata,imi aduc aminte ca al meu copil,ar trebui sa fie cocotat pe picioarele mele,zdrobindu-le si cu gura lipita de marginea chiuvetei si cu mainile printre tacamuri,cutite,farfurii-dar el nu era!! Fug prin casa ca descreierata,cautandu-l..si ce-mi vad ochii:deschisese sertarele de la comoda si le folosise ca scarita,sa se cocoatze pe ea Si sa-l fi vazut pe fi-miu cum mesterea cu forfecuta in aparatul glade Si-totusi-o iau ca pe o chestie..fericita-pentru cateva minute am uitat de el,si-am fost singura,in lumea mea In rest,fac totul pe fuga,intre o plimbare calare pe cal si-o constructie lego,sau un puzzle cu thomas,mai toc o ceapa si mai pun un cub la turnulet,sa nu mai spun ca-obligatoriu-trebuie sa iesim afara si dimineata si seara,bashca tzatzatul,atunci cand i se scoala pofta,fiului Seara sunt rupta-n bucatele,nu mai am chef de nimic si-abia ajung sa fac un dus.Acum stau si ma gandesc,cand o sa ajung eu sa-mi fac hormonalele,ca trebuie sa fiu odihnita Nu mai pot! Nasol e ca nu ma mai ajuta nici corpul-sunt ametita si slabita,pic din picioare aproape saptamanal,mi-e frig si uit,tremur ca un catel abandonat in ger,numai ca eu sunt in casa,la 25 de grade Hai ca m-am vaicarit ca o tzata,dar macar m-am mai descarcat nitel! Normal ca am si momente pline de elan si optimism si tare mi-ar place sa fie mai dese,dar.. Mi-e dor de viata de dinainte,vreau sa ies in oras,vreau sa calatoresc,dar vreau sa le fac pe toate,stiind ca Mihai e in siguranta,fericit si,daca s-ar putea,in plimbari-sa ne insoteasca si el Ei uite ca nimic din toate astea nu e posibil! Deocamdata!! Vine ea si vremea mea,nu?! Hai ziceti ca vine!!
Valen ma bucur ca se simte bine Mateiul la cresa!
Irina asa se scrie si Mihai,numai ca el prefera mainile si culoarea "oshu"
Noi am luat din Real,cariocile-Colormaxi se numesc,se spala bine..
Mihai scrie de..de nici nu mai stiu cand,pe peretele lui!Cariocile nu le-a folosit acolo,pana acum,dar ceratele le foloseste cu spor-si numai pe peretele ala!
Cata,Clau,Simo,Ncoleta,Ramo,ursu,Ralu,Cami,Stela,Mimo,Olga,randunici!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
mimonix spune:
Bubuuu ce-am mai ras fataaa Sase sasi in sa se saci Stef zice cel mai bine Si omu' tau tot pe langa Liviu pompierul se pozitioneaza , sunt verde albastra cand ii vad cum se joaca cu copiii
Ca mi-am adus aminte Raluca, tot e bine ca a reactionat asa...la stimul, dar a reactionat! Al meu cand aude povesti d-astea cu barbati care gatesc, care se plimba cu copiii, etc zice ca sigur au alte pacate : ori isi insala nevestele ori n-aduc bani acasa
Cami si mie mi-e sila de carnea cruda, mai ales de transat bleah!
Stela cu tine nu mai vorbesc Mai lasa textele alea cu "asa se vede din afara" , "simplu sa vorbesti cand nu e vorba de tine" , lasa-le zau! Ca pare ca vorbeste omu' cu zidul ! Uite ca exista randunici care n-au nici un ajutor , care sunt singure in lumea larga cu unul sau doi copii, care vor petrecere sarbatorile singure pentru ca le sunt barbatii plecati, etc. Nu mai atrage raul, da-l naibii de butoi!Culca copilul, ia-ti omu' si du-te la Universitate, bea o sticla de sampanie in mers, pupati-va tot drumul si gata! Mare spanac revelionul asta, ce sa spun! Motiv sa cheltui o caruta de bani degeaba ! Stiu stiu ,usor de zis din afara Cum vezi, azi m-am hotarat, nu te las in butoi...daca eu am iesit, ce vrei? Sa ma plictisesc singura aici afara?
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
zozela spune:
Revin ca-s dusa rau!
Am vorbit aseara cu Cris si sunt bine,numai ca-s si foarte ocupati,casa e mare si ia timp,curatenia;Andra e foarte activa si vorbareata,doar cu eritemul acela fesier au tras putin,dar au rezolvat-o,pana la urma.Va trimite pupi multi,tuturor!
Si am si o intrebare: mamicile care au montat scaunul de masina-pe mijloc-cum l-ati incenturat?! Centura mea din mijoc nu ajunge sa faca tot traseul si am prins-o numai de partea de jos a scaunului,de bratele alea doua..nu stiu cum sa va explic..Noi avem Inglesina Moovy.Daca ma poate lumina cineva..
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!