Puiuti de Randunici 2008!! (333)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Criminal Bubu, vrea si omul la mare . Apropo de centrala, a platit al meu azi gazul pe 3 luni 5 milioane si a mers centrala aproape tot timpul. La apartament in perioada asta plateam cam 6-7 milioana, traiasca izolatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! pap ceva s plecam iar la Be
ma bucur ca v-ati distrat cu Mufa-Macelar!:))) zicea Cami ca murea de inima sa-si vada memelutul asa mozolit, pacat ca nu l-ai vazut acum cateva zile ud tot si plin de nortoi dupa ca a luat la rand fiecare balta si petic de noroi, pe care l-a gasit in drum!ca doar ploua si era fascinant!:)) eu merg pe principiul ca nu are sens sa ma enervez, ca oricum iese tot ca el, si murdaria e sanatoasaaaaaaaa!!!:))))))
ursu alea sunt, le-ai vazut bitza?ce pictata e pe picioare fi-ta! Mufa se face si in urechi, pe ochi..
mimo asa e ma, specie rara iubul meu...si eu sunt uimita zilnic sa-i vad impreuna, cat de naturali sunt si cum se joaca, cum vorbesc, cum fac de toate impreuna asa: iaurt cu fructe serveste aproape zilnic, facut de mami, fructe zdrobite/mixate in iaurt, dupa caz, chai cu nuca/migdale, la baza de obicei e banana ca leaga bine si e dulce, apoi avocado, variezi in fucntie de dorinta, iar daca sari banana, se ingroasa oricand cu cereale, eventual un strop de miere daca nu e destul de dulce, si gata bestialul iaurt cu fructe de casa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cami, bun si ala Incerc si iaurt asa cum zici, dar e acru si asta nu vrea, poate doar sa-i pun miere si-n ala Cred ca trebuie sa-mi cumpar stupi la cata miere mananca asta
Am gasit faina bio la plafar in Auchan (alba} .Acu sa vedem ce painoaca iese
Raluca, gaz pe 3 luni? Din august adica???

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Stela, ai gasit varianta cea mai buna pentru revelion?

Nu m-am hotarat,mama,la nik,dar nici "afara" nu-mi permit sa plec.
S-ar gasi un club ceva,dar inca nu am gasit gasca sa fie dixtractia dixtractie.
Iar pretenii s-au imputinat cat vezi cu ochii daca eu nu mai stiu de 2,5 ani de zile decat casa si serviciu..asa ca...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Raluca, gaz pe 3 luni? Din august adica???

da, e de bine ?? sau sunt eu eronata si m-am bucurat degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luny, n-am probleme cu murdaria in general, si Bubu e prietenul baltilor si al noroaielor, eu am o problema cu carnea. Ar trebui sa ma vezi cum o manevrez cu 2 degete, urasc carnea cruda

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si eu la fel fac,iaurtel cu fructe in casa.Nu i-am dat niciodata iaurt cu fructe din comert ca are toate kkturile bagate in el.
La fel,pasez banana in iaurt,pun putina miere sa se indulceasca,o lta de cereale (nestle 7 cer cu miere-fiindca sunt mai dulci)...dar nu vrea in fiecare zi iaurt cu fructe...cateodata vrea gol,dar numai sa ia ea cu lta din borcan.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, la raport si noi.

La fel si la noi, iaurt cu fructe blenduite in casa, dar de cele mai multe ori prefera iaurt simplu. Uneori cu biscuiti... Maine dimineata incerc budinca lui Dudel. Sper sa papacim si noi ca am inceput sa am probleme cu masa asta de la 10-10.30. Ii place foarte mult oul moale, dar ii dau doar de 2 ori pe saptamana. In rest, tartina cu unt nu vrea, painica cu cascaval nu vrea...De banane s-a plictisit, mai nou nu mai vrea nici dovleac copt...Sa vedem ce facem, ce schimbam...

Luny, succes la BE, sa ai succes.

Cami, te-a copt puiul mic?

Sunt cu ochiul pe voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

S-o iau cu inceputul:
Stela azi sunt cu energia la mine CAUTA-TI PRIETENII , daca ai avut o gasca ea exista in continuare in ciuda celor 2,5 ani de absenta a voastra! Probabil va vedeti revedea cu mare drag si vei petrece pe cinste Nu astepta sa te caute ei ca e complicat pentru ei, au alta viata , alte treburi (adica n-au ). Dar incearca , uite, de revelion, sa te alaturi lor, sa fie ca altadata! Si atentie, eu nu zic ca n-ai motive sa fi trista si obosita! Dar crede-ma, o sa vina vremuri bune Fata creste mare si o sa manance singura, o sa doarma si o sa te incante cu serbarile de la gradi, tu o sa fi o mamica tanara si frumoasa, banii o sa vina si ei cu siguranta, O SA VEZI!
Raluca eu ma miram doar ca aveti deja 3 luni de cand incalziti casa cu gaz , Doamneee! In rest nu stiu, n-am centrala, dar pare oricum mai ieftin decat intretinerea cu incalzire de la RADET

Acum sa va zic ce m-am distrat Dudel face piruete pana ameteste si cade in fund Si mai nou, azi dimineata, a inceput sa exerseze saritura pe loc! E cevaaaa Zice HOPA! si arunca picioarele in fata , uneori reuseste sa se deplaseze un cm alteori cade in fund ! Dar e atat de haios si de perseverent! Tine-i Doamne perseverenta ca inseamna ca nu vom avea probleme la scoala
Abia abia l-am convins sa se imbrace sa plece afara, ziceai ca e dereglat programul (are bucla )

Mergi la inceput

Am vazut si eu Mufa Macelaru, el e superb ca de obicei dar eu nu ma gandeam decat la cum se face pe tricou, cum sar stropii de carne, sunt cu nervii rau. Dealtfel nu am nici o problema sa se faca copilul precum purcelul sa se tavaleasca prin noroi, dar totul pana la zeama de carne. Si desigur imi scot si eu palaria in fata lui tati .
Sa va povestesc ceva apropo de rabdare. Ma duc cu Briana saptamana trecuta la un film, tati la altul. Filmul nostru se termina mai repede si cat il asteptam pe tati sa iasa ne uitam pe scari la mall si vedem un tatic cu pustiul de vreo 2-3 ani, care cobora scara rulanta pana la parter, urca la unu si tot asa de n-spe ori de am ametit eu. Ii arat si Brianei la care ea zice: Doamne, tati nu ar fi avut atata rabdare!!! Desigur raportez sotului comentariul copilului si ca uramare in weekend a jucat cu fata comoara piratilor de a visat numai zaruri

Mergi la inceput