Puiuti de Randunici 2008!! (333)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo27 spune:
Sper sa nu fiu ca Soacrele voastre
.
Si am o nelamurire: de ce mamele si tatii de fete sunt altfel decat cei de baieti???
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
bubu05 spune:
Mamaaa, cum miros chiflele mele 
Simo, nu cred ca sunt diferiti..uite, de ex. parintii lui Cris, sunt parinti de fata, nu? Sau poate sunt mai multi astia din partea baietilor...nu stiu...dar nici eu nu vreau sa fiu asa never! Unii sunt asa din comoditate, au tabieturile lor la varsta lor...si poate nu vor sa se deranjeze, sa se oboseasca...dar sa dai un telefon sa intrebi de nepot....mi-e greu sa-mi imaginez...asta e!!
In alta ordine de idei, pentru cand aveti un moment liber, va plictisiti, vreti sa mai vorbiti si altceva...va astept si pe-aici http://www.bucataras.ro/forum/ 

luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Sper sa nu fiu ca Soacrele voastre .Si am o nelamurire: de ce mamele si tatii de fete sunt altfel decat cei de baieti??? ![]() Simo cu ,mami de DAVID si de SAM |
e dilema vietii mele!
mai nasol e ca si noi tot baieti avemIubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
of, of...mai.mai!
Ilinca a zis ca "nu-i asa ca daca bei vin nu mai tipi la noi?"

sunt dincolo de drojdia de pe fundul butoiului, sunt obosita, suparata, dezamagita....
sotul meu m-a anuntat ca ieri cand am lipsit de acasa a fost liniste si bine, nimeni nu a plans, nimeni nu s-a certat....
oare de ce oi fi venit acasa??
zozela spune:
Simo(mimo) asa e si la noi,numai ca noi nu o avem pe Mari
Mihai e cu muma-sa-n gura,toata ziua!Calare pe dansa,atarnat de tzatze,nu conteaza cum/unde/de ce,daca e mama e ok,daca nu e..e jale
Of,mama lui!![]()
Oana ma bucur ca ai zis de Rox
Mie imi placeau mesajele ei.Imi transmitea caldura,liniste,calm-mamica asta!
Of,vad ca vorbiti(iar) de soacre! Cunosc si eu personaje de-astea negative,cu buget redus
si nici eu nu le inteleg..Eu va doresc tuturor-soacra ca a mea
E mama adevarata,mai mama ca mama,din pacate
Deci,aia cu mamele si tatii de fete diferiti de parintii de baieti,nu e regula-nu va faceti griji!
Eu as baga mana-n foc ca nu o sa ajungem asa!
Fug ca-s atacata
Vin si eu mai pe seara..sper..
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
luny spune:
www.bucataras.ro/retete/2560/friptura_de_gasca_-_savoare_exotica.html" target="_blank">cevaaaaa...exotic![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Buna seara tuturor!
Multumesc randunicilor care m-au ajutat sa-mi fac traseul pt a ajunge pe Bd. Timisoara. Am fost astazi, am ajuns cu bine. 
Mimo cred ca ajungem la concluzia ca sotul prietenei tale (neamt parca era) e ideal![]()
Pe strada mea stau si niste expati (nemti) Au 3 copii, ea sta acasa, are bona si cu toate astea pe el in tot vad cu copiii. Ultima data ne-am intalnit in Billa. Facea cumparaturile cu copiii.
Asta cu parintii .... e o discutie fffff dificila. Cred ca de multe ori dezamagirile sunt datorate diferentei dintre realitate si propriile noastre asteptari.
Nu stiu daca modelul romanesc in care parintii si socrii isi ajuta copiii si cand ei nu mai sunt de mult copii este bun sau nu, daca modelul vestic este mai bun sau sau prea rece. Am sa va povestesc totusi o intamplare, o discutie purtata cu un olandez.
Eram impreuna cu o colega de servici la Amsterdam si discutam cu un alt coleg olandez. Colega mea povestea de baietelul ei, de varsta de gradinita, si de mama ei care zilnic venea si o ajuta. O minune de femeie. Efectiv, ea (colega) muncea si munceste enorm, castiga f bine, dar fara ajutorul mamei nu ar reusi sa faca fata nevoilor familiei. Olandezul era total inmarmurit si zicea ce bine e asa, ce familii unite, la ei e altfel. O data copilul crescut, isi vede de viata si de responsabilitatile care vin, iar parintii isi vad de viata lor. Sigur, se mai vad, se mai ajuta, sunt o familie dar nu asa. Nu vine bunica sa faca ordine in casa altuia, nu vine mai mereu sa aiba grija de copii etc.
Nu stiu daca e mai bine, daca nu-i mai bine, ceea ce pot spune este ca cel putin printre olandezii intalniti de mine era pace. Nu existau asteptari de ajutor, nici ajutorul constant nu exista si ca atare nu erau dezamagiri sau conflicte pe aceasta tema.
Ceea ce este adevarat este ca exista mai multe crese, gradinite care, cel putin pt omologii mei din strainatate, nu reprezentau o adevarata povara in bugetul familial. Cu alte cuvinte, existau solutii.
Dau send ca am inceput postarea de o ora si, in fond, cred ca pe tema relatiei parinti-copii-socrii poate sa-si dea cineva doctoratul si tot va mai fi de spus ceva.
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny www.bucataras.ro/retete/2560/friptura_de_gasca_-_savoare_exotica.html" target="_blank">cevaaaaa...exotic ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |

Kya spune:
am trecut sa va
pe toate!
Maine dimineata vreau sa trag o tura pe la BE. Ma intalnesc cu cineva? Ma duc sa o vad si pe Ariel, si sa-i mai cumpar copilului jucarii impingatoare, ca azi dupa amiaza am fost in parc cu Stela, si Sanziana era calare pe jucariile Teei.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
O Doamne, vad ca discutati iar de soacre si mame...
Azi am mai avut un meci
asa ca pentru sanatatea mea psihica, nu ma mai bag in discutie.
Ma duc sa o conving pe fii-mea sa-si dea jos scaunul din pat, si sa-i explic ca scaunele se aseaza pe podea, nu in pat 
Cat despre parc, poate intra Stela si va povesteste in ce hal de zapacita poate sa fie copilul asta al meu. Daca si al doilea o sa fie la fel de zurliu ca ea... o iau razna!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!