Goldie Pants - 26
Raspunsuri - Pagina 16
oana_n spune:
mey iona....fa-i si la renees o injectie cu cumintenie...poate isi mai revine
JoAnn spune:
Anka, acum cand ,m/ai intrebat care imi place au tabarat toate videoclipurile pe mine ,parca strigand,eu,eu...dar...eu sunt topita dupa Michael de dupa 2003, asa aranjat la costum si f. serios... cu toate ca nu prea a mai prestat de atunci.Sau voi primiti aci doar varianta tinerel,ca am si de aia...dar...
oana_n spune:
JoAnn...esti pe numaru meu..sa zic asa....ccel ce iti place tie e Ebony al meu...dupa cum zici....
http://mjjgallery.free.fr/20062008/photoshoots/ebony/photoshoot/012.jpg
asta e cel ce iti place tie? daca te decizi ca el e alesul tau..iti cedez numele de Ebony si ti-l cedez cu totul..raman eu cu MLoverul doar. te las sa te gandesti si sa studiezi treburili..si cand stii...tre doar sa imi zici..si ti-l dau cu draga inima o sa ma mai gandesc si eu din cand in cand la el...mai vii in vizita la mine....sa imi treaca doru..si atat...
JoAnn spune:
Oana_nfaci tu asta pt. mine?Il ador.Dar mai gandestete pana maine sa nu iti para rau...si daca nu il iau eudragutul de el...
Adica tu pana acum ai fost cu 2 variante?
Va doresc o noapte buna
oana_n spune:
JoAnn...eu am fost cea mai cuminte...cu 2...am fost mult timp numa cu 1....cu Ebony...pana m-am infuriat si l-am luat si pe MLover.....da iona are 4...purple.3....anka....2....mj...2....deci..eram repetenta subectului....
ma gandesc pana maine.....la clauzele cedarii...ca sa nu para ca il dau pe moca sa ma urasca si sa zica ca nu il iubesc dragul de el
ionaaaaa..nu prrestezi la party? v-ati dat la fund? mey eu cred ca va interzic sa mai stati la private party pana pe la 23.00 incolo..ca numa in camere va mai place..ia...capurili afara si fingere aaci ca sa nu ma enervez...ca stiti ca nu e de bine
mj_girl spune:
da de ce ai vrut sa-l dai pa ebony nashico ca sa ai mai putine funduri de pazit sau e de la treaba aia cu costumu si cu centura
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
anka77 spune:
Oana imi permit sa te corectezam 3!!!!
Pai e blueshirtu, glodie pantsu cu cheile de la Escalade plus red shirtu din Blood on the dance floor eeeee?????mey Oana renunti tu la prima ta iubire?????..moamaaaa
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
oana_n spune:
poi MLoveru asta asa m-a imbarligat....de sunt tot intr-un transfer de sentiment cu el..de nu mai poci..Ebony mai prin delegatii....el e romantic...vine mereu cu flori...cu cadouri...si oricum e prima mea dragoste.....prima centura.....da cum eu sunt generoasa..de ce sa nus e bucure si el de o fata faina si de treaba ca JoAnn si ea sa se bucure de el....cine sunt eu sa stau in calea lor
si oricum...MLover asta sper sa se tina de cuvant..ca daca nu incep sa imi aduca si el flori...apoi nu il vaz bine
iona2005 spune:
ete il scot pa magic fingeru
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
anka77 spune:
Mey Iona...0:33
Moamaaaaa-moamaaaaaaaaaaaaa.cu degetelul ala freaca nessu
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2