Goldie Pants - 26
Raspunsuri - Pagina 13
oana_n spune:
bine..bine....da acilea ce facem seara asta? daca nu e proces..atunci ramane doar party..si voie buna.....
daca o amanam pa iona pana maine seara..atunci aci sa va vad..prezente la party
anka77 spune:
Pai daca tot ne intalniram cu tuatili pe acolo vineri MJ..nu era pacat????
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
anka77 spune:
Mei Iona 27????Duamneeeeeee de unde le scosesi????
poze si noi 2
oana_n spune:
iona la mine aci e apa plata cu lamaie......asa a zis si purple ca are....asa ca....nush cine iti baga tie alcool in ele...da la noi e apa plata....
vei sa zicic a tu ai parte de tarie seara de seara..si eu ma chinui acilea cu nenorocita aia de lamaie? padurareasa ti-a frunizat alcool? zii drept...ea te-a sfatuit? ca are idei de astea in tolba
purple_blue spune:
Io zic sa va calmati si sa va uitati mai bine (intelegeti).
Iona draga, eu nu pot decat sa iti fac fanclub, de cand ai angajat-o pe renees.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
anka77 spune:
Mey Oana da tu nu scapasi de zuza aia de raceala????Tot la lamaie esti?Mey daca mai tii minte io iti recomandasem un tratament cu aspirina.Asa ca roaga-l pe Domnul Ebony( sper ca nu este in delegatii)sa aplice ce te-am invatat....hai la treaba(transpirat am vrut sa zic)
poze si noi 2
mj_girl spune:
mey iona io la procesu asta nu am de gand sa particip, ma abtin.
www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover a zis sa te iert si io asa am sa fac...insa NU UIT asta sa fie foarte clar acestea fiind spuse, treaba cu renii pentru mine este un subiect inchis.
let's brig goldie spirit back
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
purple_blue spune:
JoAnn, welcome
Asadar, tu prin ce zona de preferinte te situezi? Dupa cum ai vazut, daca cumva ai inteles ceva din zapaceala asta, aci fiecare detine cate un personaj. Asa ca, te asteptam sa ni-l prezinti si tu pe al tau cu povestea voastra. Daca cumva are deja consoarta, nu te judecam direct , ai niste sanse....te anuntam si tu iti alegi altul.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
JoAnn spune:
Iona io is in ceata ,trebuie sa mai studiez subiectu'Recunosc ca la aceasta sectiune am urmarit mai mult clipurileAsa ca ...mai bine te reprezinti singura...dar oricum pledeaza nevinovata...sau nu...
Fetelor.
oana_n spune:
deci...atunci sa facem ce stim noi mai bine....partyyyy
ii facem party de bun venit lui JoAnn? ce zici JoAnn? fetili?