Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Uff Papanash, imi pare tare rau pentru pierderea ta. Multa putere iti doresc

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Ramonaiani si Mario vine sa "il mangaie" cu niste palme pe cap pe Eghi si din cand in cand isi i-a avant si se arunca pe junior sa il stranga in brate....sunt momente in care nu pot sa reactionez....in plus ieri a inceput sa zdruncine carutul de il arunca efectiv pe Eghi dintr-un perete in altul- cand am vazut am inghetat; deci se poate si mai rau

In plus nu mai vrea sa iasa afara, de cand am renuntat la gradi...de fapt am renuntta in primul rand pentru ca el nu mai vroia sa se duca; De fiecare data cand trebuie sa plece undeva si este dimineata si pleaca doar cu tati si cu masina mea (asa se ducea la gradi - adica il ducea tati cu masina mea)incepe sa urle de disperat cand e suit in masina ca nu vrea la gradinita. Azi l-a dus tati la doctor si a avut acelasi show....sunt convinsa ca s-a intamplat ceva acolo, dar nu imi dau seama...la vremea respectiva am intrebat dar mi s-a spus ca totul este in regula. Totusi pe mine ma framanta, deoarece a trecut deja mai mult de 1 luna si 3 saptamani de cand nu l-am mai dus la gradi...

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Slippers sa iti traiasca copii frumosi.

Nana multa sanatate fluturasului

Erina eu nu am mancat f mult si nici nu am bagat f multe vitamine si nici fier, adica cred ca am luat maxim 30 de pastile din fiecare toata sarcina asta cu toate ca mi s-a confirmat anemia cam din saptamana 20...asta de frica sa nu mai i-au 19 kg si intradevar am terminat sarcina cu aproape 10 kg in plus.

Adimercedes sper ca bebeul din burtica prietenei tale sa fie bine...

Roxana super tare faza cu doctorul care l-a declarat pe Andrei sanatos si pana acasa avea deja febra; deja m-am saturat de ei, cum naiba sa mai am incredere in diagnisticele care deja i s-au pus lui Mario sau in presupunerile lor...iti doresc multa sanatate puisorilor

Valentina vezi s anu aiba ceva probleme cu intestinul...poate ar trebui sa va recomande bariu si sa faceti o radiografie sa vada exact situatia. Multa sanatate Alexandrei

Bun venit pe lume, Nicole! sa ai o viata frumoasa si sa le oferi parintiilor tai numai bucurii!!! Crishtina iti doresc refacere rapida.

Yaia cum te mai simti cu burtica?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Ca tot vorbeam mai devreme de accesele copilului de gelozie, acum cateva minute, l-am auzit pe Mario plangand. M-am speriat destu; de tare gandindu-ma ca totusi ar trebui sa doarma. Cand am intrat in camera lui, plangea de zor in somn si spunea "Mario tzitzii".... efectiv m-a terminat si o sa va spun de ce. Ieri am vrust sa ies afara cu amandoi, iar mario mi-a facut un mare show ca nu vrea sa se imbrace. In cele din urma am reusit sa il imbrac cu o mica exceptie si anume sosetele, care erau un model din ala cauciucat si orice as fi facut nu as fi reusit sa le bag in pantofi, iar mario nu vroia sub nici o forma sa le schimbe...dupa ce a urlat de m-a auzit tot blocul, iar cel mic era deja imbracat si cu toate ca il scosesem pe scara blocului ca sa nu ii fie cald, a inceput si el sa urle, m-am lasat pagubasa, l-a infascat de geaca pe Mario si l-am bagat in casa (a fost prima oara cand l-am zdruncinat si am zbierat la el), am inchis usa si i-am spus ca azi nu mai iesim afara, ca este pedepsit si o sa stea in camera lui. El saracu' tot a incercat sa se impace cu mine, dar eu nu si nu, il tot trimeteam in camera lui. Intr-un tarziu s-a asezat langa mine pe canapea (eu il alaptam pe Eghi) si plangea spunandu-mi "mami" si incercand cumva sa se aproprie de mine, adr eram f nervoasa asa ca l-am respins, iar in cele din urma, mi-a spus ''mami please"...in momentul ala mi-au dat lacrimile si l-am luat in brate si l-am pupat. Puiul de el, si-a tras perna langa mine si a adormit in cateva minute suspinand.
Azi l-am trimis la mama, ca sa pot sa ma odihnesc si eu, dar acum imi pare tare rau ca am facut-o. O sa incerc s aimi petrec mai mult timp cu el, dar din pacate timpul nu imi permite, mai ales ca la Eghi au inceput crizele de colici, de fapt nu as fi sigura ca sunt colici, doar pot sa spun ca are f multe gaze si pana le scoate plange si se arcuieste tot...azi noapte nu am dormit deloc de la ora 2 pana la 7 dimineata.
Doamnelor va urez o nopate buna

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaaa. Iaca un expresso de la mine . Serviti ca e raritate.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, mi-au dat lacrimile mie cand am citit de Mario. Dar m-am recunoscut si in intamplarea voastra pentru ca si eu am mai procedat asa cu Alexandra. Uneori e greu sa te imparti intre atatea treburi, d-apoi intre doi pui.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza!

Azi nu mai face mandra mea exceptie la 7 era treaza deja. Si daca ma vede ca inchid ochii ma intreaba "mami dormi? trezeste-te".

Annisia esti tare haioasa cu framantatul aluatului. Asa ziceam si eu inainte nu ma vedeam deloc facand asa ceva, dar acum am inceput sa fac diverse placinte, chec, budinca, orice lucru are un inceput. O fac pentru Adelina si sincer a inceput sa-mi placa si mie.

Betty dificil si cu doi copii, stai linistita ca doar sti situatii ca asta se intampla si cu un singur copil, eu am patit-o cu Adelina si cam aceeasi poveste. E normal sa fi obosita si poate ca e mai bine pentru voi ca l-ai trimis la mama ta, ii face bine si lui o schimbare. La noi functioneaza mereu.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Multumim pentru cafea Roxana.

Danuta nu merge cu confiscatul si gata al suzetei? Eu am o pata pusa cu dintisorii, mi se pare ca la Daria au mici discoloratii, bineinteles nu de la biberon. Acum nu ma mai lasa nici sa o periez...

Yaia, cred ca am inteles eu gresit...Nu ar fi prima data. Oriunde ar fi intilnirea le doresc clipe relaxate si incintatoare.

Betty imi pare rau sa aud ca avanseaza asa repede depigmentarea la Mario. Ideea ta cu Israelul se justifica mai mult acum.
Mi-a placut mult cum ai scris despre baietii tai dragi. La mine Daria e numai una si imi pierd uneori rabdarea...In clipe din acestea ma gindeasc la ea abia nascuta si ma calmez. Si eu o aleg cu imbracatul uneori-cine stie ce gindesc ei in momentele alea, poate vor doar joaca...oricum ma astept la episoade din acestea si mai tirziu.

Si eu in sarcina cu Daria am luat putin dar acum vad ca avansez cu repeziciune, cit despre mincat intii era sa imi taie greata acum arsurile si tottt asa. Sa fie beblusul sanatos ca voi scapa eu de kilograme...

Annisia, ne binedispui de fiecare data!!!Sa te cred ca esti grasa??? Nuuu...cit despre batrina nici atit desi stiu sentimentul...eu il tot am de la 16 ani...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am urmarit si eu discutiile despre vaccinari. Cind ne intoarcem la PN vreau sa merg si eu la pediatru cu Daria si sa ma consult sa vad care ar fi mai bine de facut!!!

Nana numai bine fluturasului. Am inteles motivatia ta de a naste in tara.

Mamici, vad ca s-a risipit ceata. Pacat ca pentru Simona e o zi atit de trista...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza !

Poftiti si de la mine un cappucino

Betty, asemenea intamplari sunt perfect justificate de oboseala ta, pana la urma esti si tu om si uneori nu te mai poti controla, oricat de mult ai dori. Inteleg ca nu prea va puteti baza pe ajutorul bunicilor, nu mai cautati cumva o bona sa te ajute ? Ca-i tare greu cu 2 puiuti, sunt convinsa ( si parca vad ca la un moment dat o sa mai vrei sa mai si lucrezi ceva pt firma ).
Va pupam si va imbratisam cu drag , sa gasiti acea stare de echilibru care sa va aduca liniste si sa va permita sa va bucurati din plin de viata in 4

Rox, ntz, ntz, ntz, la ce ora ai plecat de la serviciu aseara ? Crezi ca-ti fac aia statuie la Bran ?
Trebuie sa ne intalnim sa-ti dau banii pe suc, sa stii ca n-am uitat !

Fetelor, in weekend plecam la Ploiesti, asadar nu am cum sa ma intalnesc cu voi ( desi tare mi-ar fi placut ). O amanam pe saptamana viitoare, bine ?

Cecilia, nu mai servesc editia asta de 'Baby Exu' (citat Maria ), nu am timp sa mai ajung si oricum nu mai avem nevoie de nimic pt Maria. Las' ca ne vedem noi

Nu mai stiu cine a crezut ca plecam in Belgia ( cred ca Erina , dar nu sunt sigura ). Eheeee, am vrea noi... Dar cum Mahomed nu ajunge la munte, iaca vine muntele la Mahomend si ne intalnim la Ploiesti cu Guta&co De-abia astept !

greyeras, foarte dulce Adelina. Neaparat sa ne arati poza . Voi la ce ora ajungeti maine la mama ta ? Eventual am putea sa ne vedem inainte sa plecam noi la Ploiesti. Unde stau parintii tai ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput