Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
ursuleata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Nu ai PM activat. ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru |
Ba e foarte activat, de mult, nu stiu ce are

Vlad
Mami de ursulet
bebe
miremia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ursuleata
Ba e foarte activat, de mult, nu stiu ce are ![]() Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Am vrut si eu sa-ti trimit si tot neactivat apare si la mine. Incearca sa-l mai activezi o data.

Mirela
29+
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Trimis! ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru |
Multumesc mult de tot

Vlad
Mami de ursulet
bebe
sagetutza spune:
hai fetelor ce faceti? am venit sa schimb capitolul...![]()
31+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
sagetutza spune:
pentru catalutza in principal dar poate stiu si alte fete...
Cum e cu cele 5+10 zile libere pentru tatic. Stiu ca cele 5 se dau la toti taticii si 10 dk ai atesttat de puericultura.
Intrebarea este:
Exista posibilitatea ca firma la care lucreaza tatal sa nu accepte aceste zile?(cele 10?)
Este cineva care s-a confruntat cu treaba asta?
31+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
cris_mario spune:
sagetutza multumim ca stai pe aproape...se pare ca tu si cristies sunteti in ture
;din pacate eu nu stiu...nu et pot ajuta,nicolcris parac spunea cv despre asta
Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario sagetutza multumim ca stai pe aproape...se pare ca tu si cristies sunteti in ture ![]() Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Buna fetelor...in legatura cu cele 10 zile libere lucratoare pe care le obtine taticul in schimbul cursului de puericultura...stiu ca este o lege care prevede acest lucru si angajatorul e cam obligat sa-i dea liber...acum nu stiu exact legea, dar o sa aflu diseara.Si poate sa le ia in maxim 8 saptamani de la nastere.
Pupici.
30+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22
ursuleata spune:
In legatura cu cele 10 zile lucratoare, daca tatal are atestat, angajatorul este oligat sa ii acorde 10 zile+ 5 de la stat.
Si medicul de familie este obligat sa tina cursul de puericultura si apoi sa dea atestat.![]()
Vlad
Mami de ursulet
bebe