Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zelma spune:

Salutare fetelor!

Stiu ca scriu mai rar dar va urmaresc mereu. Sper sa intru in curand in concediu si sa am ami mult timp sa scriu pe forum.
Noi suntem bine, am crescut frumos si suntem vioaie. :-)
Ne ducem si la gismanstica pentru gravide , si ne simtim foarte bine.

In alta ordine de idei , vroiam sa va zic de un program - o seara de Relaxare si Rasfat la Active Center, e foarte misto - Eu am fost la doua sedinte si mi-a placut enorm. E un fel de meditatie/comunicare cu bebe / relaxare - ceva foarte placut oricum , intr=un mediu foarte primitor unde poti uita de lumea de afara si tot .
http://www.activecenter.ro/ro/article/blitz/o-seara-de-rasfat-si-relaxare-pentru-tine-si-copilul-tau-118
Urmatoarea seara va fi luni - 23 noiembrie, de la ora 19:00. Eu o sa fiu acolo ca imi place foarte mult .

Ah, si vroiam sa va rog sa imi dati si mie parola sa pot lua listele acelea.
Mersic!

Va pup si multa sanatate la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

eu ma duc pe afara...laplimbare
stiti ce va recomand si imi plac tare mult...mandarine, clementine micute cu frunze...sunt tare dulci si fara samburi...mananc in prostie din alea...desi...nu se impaca bine cu arsurile dar...asta e

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 3+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Lillyka, si mie imi plac mandarinele si clementinele si mancam multe dar acum mi le-a redus la 3 in timpul gustarilor. Sau daca vreau alte fructe nu mai pot manca mandarine. Plimbare placuta.

Cris.dogarel, ai dreptate ca regimul meu nu e asa de contregniant ca cel al lui Larisel. La mine problema e ca niciodata nu am putut manca mult la o masa si din acest motiv crontan toata ziua cate ceva iar acum trebuie sa ma uit la ceas cand pap. In rest asta e, bine ca nu e mai grav si stii si tu, "ce nu facem pt puii nostrii".

Pupici la burtici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Linioara, caruciorul brevi grillo poate fi folosit dupa 6 luni,nu(adica nu se lasa spatarul pana pozitie orizontala)? Asa am gasit pe net. Arata foarte bine, dar mie imi trebuie unul pe care sa-l pot folosi de la nastere. Sunt superbi botoseii
Cris.mario, imi pare rau ca nu te simti bine. Probabil din cauza programului prea incarcat. Lasa ca scapi de tot stresul asta si o sa te odihnesti
Nici eu nu am carnetul gravidei si nici nu m-a intrebat nimeni, niciodata de el
Xela, am primit acasa un pliant de la Cora in care apare un carucior Chicco la 5mil, poza este aceea a caruciorului pe care il vrei tu, daca te ajuta la ceva. M-am uitat si eu la el, dar nu imi dau seama daca poate fi folosit de la nastere. Si limita superioara e de 15 kg, asta nu e cam putin?Sau asa a la toate?
Fetele care ati fost la babyexpo, cat e biletul de intrare?
O zi placuta si insorita va doresc!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

eu ma duc pe afara...laplimbare
stiti ce va recomand si imi plac tare mult...mandarine, clementine micute cu frunze...sunt tare dulci si fara samburi...mananc in prostie din alea...desi...nu se impaca bine cu arsurile dar...asta e

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

asa si eu manc in prostie mandarine
era cand topeam kilul pe zi.................
am gasit niste portocale asa zemoase si dulci, mi-am luat doau kile, mai am una.......dupa aia vad eu ce mai imi iau.................

Poze
Bea 31+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

care sta in zona titan, auchan am eu o invitatie pentru baby expo pe care nu o sa o onorez din cauza marimii si a oboselii...si ma pot intalni cu una dintre voi sa vi-o dau, in septembrie biletul era 8 lei. si daca nu stati in zona si aveti drum, cu mare placere puteti veni sa o luati. e pacat de ea, si voi sa dati banii pe bilet

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 3+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna fetele, va rog frumos sa-mi dati si mie parola de la mail-ul comun

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Buna fetele, va rog frumos sa-mi dati si mie parola de la mail-ul comun

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Nu ai PM activat.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

si eu pap mandarine en-gros .....si kiwi si mai din toate

haircut ms mult

eu nu platesc intrarea la baby expo..am pe cnv si intram cu legitimatiile lor....frauda

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

haircut, biletul de intrare la baby expo e tot 8 ron.
Cat despre carucior, nenea ala de acolo mi-a aratat cum e in pozitie culcat si mi se pare ok. in plus, daca il iau as vrea sa il folosesc in combinatie cu un saculet din ala pt carucior.

28+

Mergi la inceput