Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
neatza burtici....
eu fac cafeaua...adik e gata..dar vad ca voi deja ati inceput pralavvageala..si e co ceata afaraaaa
30+ 
mariucasara spune:
Neata fetele!
miremia la multi ani! Sa fii sanatoasa si voioasa. Sa ai un bebe sanatos, voinic si mancacios!

Xela_07, Nicole multumesc ca ati impartasit experienta voastra cu Municipalul.
Se pare ca am fost super norocoasa. Probabil si faptul ca de mic copil am stat printre asistente a ajutat mult ca stiam la ce sa ma astept.
Andre_lina multumim de cafea.
onitza
. Saru'mana! Dupa ce nasc ma programez cu amandoi copiii pentru un contol.
Fetele cu contractii, Cris_mario, onitza, alexuzzza cum sunteti?
Eu azi ma refac dupa smotrul de ieri. Cred ca pana la 3 cand vin socrii o sa stau in pat la desene animate cu fi-mea.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
29+
Sebastian Petru
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ofe_27
Cris ,cred ca ai dreptate, dar parca zicea una din fete, cred ca Bea,ca ei i-a "curs" pe tricou. La mine inca nu s-a patat nimic -nici tricou, nici sutien. Bea, sper ca mi-am adus aminte bine, daca nu sorry, neuronu' de gravi e de vina ![]() Fetele nu stiu voi daca aveti vreo frica, dar mie din toata povestea asta cu sarcina si nasterea nu mi-e frica decat de alaptat. Numai gandul ca nu o sa stiu sa alaptez corect ma streseaza. Sper din suflet sa am suficient laptic si sa nu fie nici o problema. 28+ Bogdan Christian |
da, da ine iti aduci aminte.................
si suprizaaaaaa....ieri am vazut ca a curs si din celalalt san, din care pana acum nu a curs.................
iar din celalalt.............toata ziua picura.........zici ca e robinet..............
Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI miremia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa......sa ai un bebe sanatos si frumos!!!!!!!!!!
sa fii fericita si tot ce iti dioresti sa se implineasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu nu am somn!!!!!!!!!!!!!!!!
fetele cu contractii dureroase si nedureroase......sper sa va treaca repede si sa nu fie nimic grav!!!!!!!!!!!!!!!!
aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
decenuela spune:
lia...daca vrei umidificator ai mare grija si ia unul despre care ai referinte...eu am cumparat unul..pt in casa e sub 30% umiditatea....si stau cu geamul deschis non stop. Eu am "de loghi" parca asa...e ok..insa nu-l pot lasa noaptea , cand e de fapt mai rau...pt ca face ca un tractor...exact cum se aude apa care incepe sa fiarba si ridica capacul.
xela...tu ai zis de 48%.?..pai nu e nevoie sa-ti iei....nu f incurajatoare povestea ta cu spitalul....de ce oare cand spunem...traim in romania...ne apuca brusc un oftat???
larisel nu pot sa cred .desi esti cea mai "impovarata" dintre noi...se pare ca esti f f organizata..parca ai fi mama la al 7-lea copil...
a....vreau si eu parola pt mail..nu stiu daca am PM activat...si cm se face asta?
31+ 
bubu_bu spune:
buna dimineata!multumim de cafeluta
miremia
sa fii sanatoasa si fericita!
fetelor!sa fiti cuminti sa stati la patut sa dospiti bine![]()
o zi frumoasa!
30+

cris.dogarel spune:
buna dimineatza, la cefelutze, ca avem doua azi: multumim andre lina si decenuela. sper sa nu ne creasca tensiunea de la ele![]()
andre lina, pai faci doua ture, III si I ??trista postarea ta cu automatele, dar atat de adevarata...
si la particular sunt "falshi", ca doar nu se trezeste umanitatea in ei, dar e o falsitate dictata de profesionalism, ceea ce e ff rar la stat; mie mi se pare ca "profesionalismul asta, ca atitudine, inseamna sa iti asumi slujba pe care o ai la un moment dat (tu ti-ai ales-o, la draku') si sa o faci cum poti tu mai bine.. indiferent de salarizare, probleme personale, etc. e la fel si cu profii si cu toti cei ce lucreaza "pe oameni": unii o fac pentru ca vor, le place, altii o fac in scarba si se forteaza un pic doar daca sunt stimulati. o prostitutzie generalizata...
hai ca m-ai provocat si pe mine la ..filosofare.

onitza, saru'mana de PM si detalii

larisel, wow!!ce de chestii ai luat. daca nu le folosesti pe toate, deschide magazin sau macar da anunturi p-aici sa ne mai aprovizionam si noi![]()
sper sa-ti semene fetele la organizare, esti super

elena, eu am intrebat in vreo 3 farmacii, inclusiv sensiblu, si nu aveau (nici in sistem, ca i-am pus sa se uite). mi-am comandat si eu la hainuteshop.ro, tot la 35 lei (ca pe siteul dat de larisel). au livrare gratis in bucuresti. din cate am inteles eu e mai bun decat saab simplex, desi au amandoua simeticona (parca??) substatza de baza, dar infacolul are concentratia mai mare si nu mai stiu ce. o dr. a zis ca poate merge si saab simplex "adaptat", dar triplata doza la 15 picaturi, ca sa semene cu infacol.... hai ca mai vedem dupa ce incep colicii...
danyelana, regimul tau e mai putin draconic decat al lui larisel, dar tot seamana bine cu al meu de cura de slabire![]()
cu exceptia carbohidratzilor de seara. succes la tzinut si ma bucur ca dr. tau a fost doar "precaut". n-ar fi stricat daca isi tinea parerile pana dupa analizele complete, dar important e ca bb e bine mersic si tu la fel

Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
cris.dogarel spune:

LA MULTI ANI, MIREMIA!!

SANATATE, NASTERE USOARA SI LA TERMEN, BEBE FRUMOS, CUMINTE, SANATOS SI MANCACIOS!!

Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
cris_mario spune:
LA MULTI ANI MIREMIA
sa fii sanatoasa si sa ai bebe sanatos,mancacios si cumintel...sa ai parte de o zi frumoasa alaturi de cei dragi

Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze