Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza burtici....

eu fac cafeaua...adik e gata..dar vad ca voi deja ati inceput pralavvageala..si e co ceata afaraaaa

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!

miremia la multi ani! Sa fii sanatoasa si voioasa. Sa ai un bebe sanatos, voinic si mancacios!

Xela_07, Nicole multumesc ca ati impartasit experienta voastra cu Municipalul. Se pare ca am fost super norocoasa. Probabil si faptul ca de mic copil am stat printre asistente a ajutat mult ca stiam la ce sa ma astept.

Andre_lina multumim de cafea.

onitza. Saru'mana! Dupa ce nasc ma programez cu amandoi copiii pentru un contol.

Fetele cu contractii, Cris_mario, onitza, alexuzzza cum sunteti?

Eu azi ma refac dupa smotrul de ieri. Cred ca pana la 3 cand vin socrii o sa stau in pat la desene animate cu fi-mea.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ofe, alea sunt punctuletze d colostru uscat, cred. nu curge ca la robinet, mai mult se formeaza picaturi/puncte mici galbene pe sfarc

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Cris ,cred ca ai dreptate, dar parca zicea una din fete, cred ca Bea,ca ei i-a "curs" pe tricou. La mine inca nu s-a patat nimic -nici tricou, nici sutien.

Bea, sper ca mi-am adus aminte bine, daca nu sorry, neuronu' de gravi e de vina

Fetele nu stiu voi daca aveti vreo frica, dar mie din toata povestea asta cu sarcina si nasterea nu mi-e frica decat de alaptat. Numai gandul ca nu o sa stiu sa alaptez corect ma streseaza. Sper din suflet sa am suficient laptic si sa nu fie nici o problema.

28+ Bogdan Christian

da, da ine iti aduci aminte.................
si suprizaaaaaa....ieri am vazut ca a curs si din celalalt san, din care pana acum nu a curs.................

iar din celalalt.............toata ziua picura.........zici ca e robinet..............

Poze
Bea 31+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI miremia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa fii sanatoasa......sa ai un bebe sanatos si frumos!!!!!!!!!!

sa fii fericita si tot ce iti dioresti sa se implineasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 31+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu nu am somn!!!!!!!!!!!!!!!!

fetele cu contractii dureroase si nedureroase......sper sa va treaca repede si sa nu fie nimic grav!!!!!!!!!!!!!!!!

aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 31+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

lia...daca vrei umidificator ai mare grija si ia unul despre care ai referinte...eu am cumparat unul..pt in casa e sub 30% umiditatea....si stau cu geamul deschis non stop. Eu am "de loghi" parca asa...e ok..insa nu-l pot lasa noaptea , cand e de fapt mai rau...pt ca face ca un tractor...exact cum se aude apa care incepe sa fiarba si ridica capacul.
xela...tu ai zis de 48%.?..pai nu e nevoie sa-ti iei....nu f incurajatoare povestea ta cu spitalul....de ce oare cand spunem...traim in romania...ne apuca brusc un oftat???

larisel nu pot sa cred .desi esti cea mai "impovarata" dintre noi...se pare ca esti f f organizata..parca ai fi mama la al 7-lea copil...

a....vreau si eu parola pt mail..nu stiu daca am PM activat...si cm se face asta?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!multumim de cafeluta
miremiasa fii sanatoasa si fericita!
fetelor!sa fiti cuminti sa stati la patut sa dospiti bine
o zi frumoasa!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineatza, la cefelutze, ca avem doua azi: multumim andre lina si decenuela. sper sa nu ne creasca tensiunea de la ele

andre lina, pai faci doua ture, III si I ??trista postarea ta cu automatele, dar atat de adevarata... si la particular sunt "falshi", ca doar nu se trezeste umanitatea in ei, dar e o falsitate dictata de profesionalism, ceea ce e ff rar la stat; mie mi se pare ca "profesionalismul asta, ca atitudine, inseamna sa iti asumi slujba pe care o ai la un moment dat (tu ti-ai ales-o, la draku') si sa o faci cum poti tu mai bine.. indiferent de salarizare, probleme personale, etc. e la fel si cu profii si cu toti cei ce lucreaza "pe oameni": unii o fac pentru ca vor, le place, altii o fac in scarba si se forteaza un pic doar daca sunt stimulati. o prostitutzie generalizata...
hai ca m-ai provocat si pe mine la ..filosofare.

onitza, saru'mana de PM si detalii

larisel, wow!!ce de chestii ai luat. daca nu le folosesti pe toate, deschide magazin sau macar da anunturi p-aici sa ne mai aprovizionam si noi sper sa-ti semene fetele la organizare, esti super

elena, eu am intrebat in vreo 3 farmacii, inclusiv sensiblu, si nu aveau (nici in sistem, ca i-am pus sa se uite). mi-am comandat si eu la hainuteshop.ro, tot la 35 lei (ca pe siteul dat de larisel). au livrare gratis in bucuresti. din cate am inteles eu e mai bun decat saab simplex, desi au amandoua simeticona (parca??) substatza de baza, dar infacolul are concentratia mai mare si nu mai stiu ce. o dr. a zis ca poate merge si saab simplex "adaptat", dar triplata doza la 15 picaturi, ca sa semene cu infacol.... hai ca mai vedem dupa ce incep colicii...

danyelana, regimul tau e mai putin draconic decat al lui larisel, dar tot seamana bine cu al meu de cura de slabirecu exceptia carbohidratzilor de seara. succes la tzinut si ma bucur ca dr. tau a fost doar "precaut". n-ar fi stricat daca isi tinea parerile pana dupa analizele complete, dar important e ca bb e bine mersic si tu la fel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LA MULTI ANI, MIREMIA!!

SANATATE, NASTERE USOARA SI LA TERMEN, BEBE FRUMOS, CUMINTE, SANATOS SI MANCACIOS!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

LA MULTI ANI MIREMIA

sa fii sanatoasa si sa ai bebe sanatos,mancacios si cumintel...sa ai parte de o zi frumoasa alaturi de cei dragi

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput