Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Pai ce fac? O beau singura?

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

te insotesc si eu, dar sunt la cacao cu lapte si cand o termin, ma bag la caldura...
eu nu pot dormi de maini ca ma dor si sunt umflate :( si mai stau un picut ca poate se dezumfla

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 3+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

Ce viteza aveti v-am citit din urma. In sfarsit ma simt mai bine dar nu ma fortez. La doua ore de stat in picioare fuguta la pat.

tanaion si eu vreau umidificator. La mine umiditatea este in jur de 48% la tine cat e? Sub 50%?
lillyka deja stii cand o sa nasti? Faci cezariana la 37 sapt? Unde?
linioara umiditate 30%? Mi se pare f uscat la tine. Spunea cineva sa incerci cu farfuriara de tabla cu apa tu ai incercat cu borcane, sau prosoape ude pe calorifer. Am pus si eu un castron cu apa.
larisel ce bine te simti speli lucrusoarele bb-icilor. Le speli la mana sau la masina? Si eu vreau sa spal ca am cumparat dar 6 schimburi cate am sunt f putine pt o masina, apoi cand le vom schimba pe bb-ici la fel 2-4 lucrusoare de ale lor cred ca vom spala numai la mana. Spuneti si voi cele care aveti experienta cu bb mai mari cum ati procedat cu spalatul lucrusoarelor?
catalutza cum intru pe contul comun? Imi trimiti o parola? Vreau sa-mi spui care sunt pasii ca nu am intrat niciodata.

31 sapt

dupa 38 sapt implinite, adica 14 decembrie la pantelimon

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

CU CINE NASTI LA PANTELIMON?

primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

Ce viteza aveti v-am citit din urma. In sfarsit ma simt mai bine dar nu ma fortez. La doua ore de stat in picioare fuguta la pat.

tanaion si eu vreau umidificator. La mine umiditatea este in jur de 48% la tine cat e? Sub 50%?
lillyka deja stii cand o sa nasti? Faci cezariana la 37 sapt? Unde?
linioara umiditate 30%? Mi se pare f uscat la tine. Spunea cineva sa incerci cu farfuriara de tabla cu apa tu ai incercat cu borcane, sau prosoape ude pe calorifer. Am pus si eu un castron cu apa.
larisel ce bine te simti speli lucrusoarele bb-icilor. Le speli la mana sau la masina? Si eu vreau sa spal ca am cumparat dar 6 schimburi cate am sunt f putine pt o masina, apoi cand le vom schimba pe bb-ici la fel 2-4 lucrusoare de ale lor cred ca vom spala numai la mana. Spuneti si voi cele care aveti experienta cu bb mai mari cum ati procedat cu spalatul lucrusoarelor?
catalutza cum intru pe contul comun? Imi trimiti o parola? Vreau sa-mi spui care sunt pasii ca nu am intrat niciodata.

31 sapt

dupa 38 sapt implinite, adica 14 decembrie la pantelimon

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

CU CINE NASTI LA PANTELIMON?

primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

cu gheorghiu diana, stii ceva de ea?

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

Si eu am mainile umflate... si m-a prins umflarea cu un inel pe deget, ce il voi putea scoate dupa ce nasc si slabesc, asta in cazul in care nu il sacrific... cu un CLESTE... imi trece de cateva ori prin cap zilnic, scenariul. Mi-e cam mila de el... dar mai mila de degetele mele care seamana din ce in ce mai mult cu niste carnati polonezi

primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Citat:

Si eu am mainile umflate... si m-a prins umflarea cu un inel pe deget, ce il voi putea scoate dupa ce nasc si slabesc, asta in cazul in care nu il sacrific... cu un CLESTE... imi trece de cateva ori prin cap zilnic, scenariul. Mi-e cam mila de el... dar mai mila de degetele mele care seamana din ce in ce mai mult cu niste carnati polonezi

primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

eu am dat totul jos de pe la 6 luni (inele) si acuma de o luna si bratari ceas etc...
la 18 kg in plus...ma mir ca mai incap in pat

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

De Gheorghiu nu, nu stiu nimic. Stiu doar de una Cristina Gladys... care e o nenorocita, mi-a fost teama sa nu fie vb despre ea, caci tipa e recunoscuta pentru cazurile in care a fost implicata... sa nu zic mai mult...

primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

inelul asta l-am primit prin luna a 5-a... cand deja eram umflatica si l-am pus deh...era nou... si acolo a ramas...adio. Ma uit asa la el... i-am pus gand rau...

primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

am noroc ca am o prietena care a nascut pe 28 sept tot cu gheorghiu tot cezariana, si cunosc si mana a doua care o sa fie, deci nu sunt tare nelinistita, cel mai frica imi e de asistente...eu cred ca le bat la scoala ca sa fie asa de rele...chair nu inteleg cum pot fi asa

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

Citat:

inelul asta l-am primit prin luna a 5-a... cand deja eram umflatica si l-am pus deh...era nou... si acolo a ramas...adio. Ma uit asa la el... i-am pus gand rau...

primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

mai e un pic...poate il lasi...:)
eu te parasesc acuma, ma duc in patut poate mai reusesc sa dorm
te pup si hai si tu langa mine in patut

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

...fac ce au vazut din generatie in generatie... la noi merge si asa. Si stiu si ele ca noi stim ca dupa 10 lei in buzunar apare si un zambet...fals. Eu le privesc ca pe automate... bagi fisa si apare produsul... Asemanarea e uimitoare...caci o cafea de la un automat... e fix ieftina si proasta. Mahnirea vine cand te gandesti ca ar tb sa fie UMANE.

Sa speram la cat mai putine zile in spital si nervi de otel.

Mi-e teama ca la cat sunt de satula de sistemul asta sa nu ma cert cu ele pe acolo... sa imi fac si mai multe greutati... din punctul asta de vedere as fi vrut sa nasc la particular unde stiu clar cat ma costa si gata.

Insa in sistemul public se uita cu desavarsire caci noi, angajatii platim in avans luna de luna pentru serviciile astea, o gramada de bani si avem pretentia ca macar in cele mai delicate momente din viata noastra, cand ne vine un copil pe lume, sa simtim ca suntem printre oameni, si nu printre automate...

primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput