Idei de cadouri pentru pitici.
Raspunsuri - Pagina 8
Andreea23 spune:
bb ralukuta....
de cum am deschis situl...am si comandat o pereche de pantaloni de trening
o sa am o pitica tare fericita de craciun...si asta cu ajutorul vostru
szivarvany spune:
Iar pe minitoys.ro gasiti toate produsele din reclamele Minimax
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
sanziana72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Foarte bun subiect, Anca. Si eu ma gandeam sa deschid fix ca sa aflu ce ar bucura o fetita de 5 anisori. Si eu ii voi lua la A cadou din timp ca sa i-l si pot impacheta cu figuri si sa i-l trimit. Ea este intr-o casa copii, o sa intreb fetele de acolo cam ce cred ca ar bucura-o (in afara de biju-uri de fetite ca alea le am deja pe lista, e inebunita dupa ele ), dar vroiam sa va intreb pe voi daca au copiii eventual un obiect de suflet, habar nu am ce sa ii mai fac sa aiba legat de viata ei, eu i-am facut albume si rama cu poza cu noi, ce as putea sa mai inventez ca sa aiba si pe viitor, sa poata pastra si sa stie ca e de cand era mica? Explore. Dream. Discover. |
Deianira, ai putea sa te inregistrezi citindu-i o poveste sau mai multe si sa le pui pe un CD. Coperta si CD-ul se pot printa la centrele care au xerox. Problema e daca va avea unde sa il asculte. Dar cred ca i-ar face placere sa va auda vocea.
Fetita mea de 5 ani e inebunita dupa inorogi si sirene. Mai nou si zane.
Mos Craciun ii va aduce niste inorogi de plus care necheaza(de fapt e numai capul si restul un bat ca sa il poata calari). Plus o colectie de carti cu inorogi (de Vicki Blum).
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Deianira spune:
Sanziana, ideea ta e geniala ! As putea sa ii povestesc in forma de poveste ce faceam noi cu ea pe vremea cand era in Timisoara .
Mii de multumiri , you made my day!
Laura Ioana spune:
E fain site-ul dinoland.ro. Am comandat to felul de lucrusoare de la ei si ieftine fata de alte site-uri.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
anasia spune:
Laura Ioana, da, este f interesant....am ochit o bucatarie pe-acolo, la fel este si bestkids...
miri2007 spune:
BUna!
Tare misto discutiile de aici.
Parca ma mai destind un pic in perioada aceasta destul de incordata (de criza).
Deschisesem si un topic identic la "parintii intreaba.." insa am fost directionata aici. Incer sa recuperez ideile voatre din urma, mai ales ca vreau sa o fac pe Mosul nu numai pentru piticul meu de 1 an si 8 luni ci si pentru cativa finuti.
Deja am gasit niste idei super - telescopul - pentru finut...daca il voi gasi si inca ceva de care a amintit ufi - scrisoarea de Craciun.
A primit si baietelul meu anul trecut de la nanuta si i-am inramat-o sa o pastreze pentru mai tarziu. Anul acesta cred ca am sa apelez si eu la idee pentru finuti. O scrisoare de Craciun la fiecare si parca as mai vrea inca ceva tot asa mai personalizat....mai cautam...sa traiasca forumul :)
Sanatate multa!
Miri2007
bebeirina spune:
eu am comandat multe de pe misena.ro. Sunt mult mai ieftine decat in alte parti, dar s-au cam terminat
Dory232002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeirina eu am comandat multe de pe misena.ro. Sunt mult mai ieftine decat in alte parti, dar s-au cam terminat |
Pune link-ul exact te rog caci eu nu am gasit nici un site cu acest nume: misena.