Idei de cadouri pentru pitici.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Tisina, la fel si baiatul meu de 5 ani si jumatate este foarte pasionat de planete si isi doreste foarte tare un telescop. toata ziua sta cu o enciclopedie in brate si o rasfoieste, nici la masa nu se desparte de ea.
unde ai gasit acest telescop ? cat a costat ?

tare as fi vrut sa ajungem totusi sa priveasca printr-un telescop adevarat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetita mea a re 3 ani si 2 luni si o lista imensa de dorinte. In mare isi doreste tot ce e cu Lightning McQueen din Cars, Mickey si Winnie the Pooh. Mi-a spus ca-si doreste un banc de scule cu Lightning McQueen ca sa-i poata schimba cauciucurile. Initial nu eram hotarata daca sa ii iau acest banc de scule dar am gasit o super oferta pe net cu 40 de euro in conditiile in care aceasta jucarie nu se gaseste nicaieri sub 55 de euro. Asa ca am luat-o. I-am mai luat un pulover cu Minnie (daca e cu Minnie sau Mickey sau Winnie e considerat cadou ), un fular cu Minnie, un DVD cu Mickey si un puzzle 2 in 1 tot cu Mickey. Astea le va primi de Mos Nicolae desi ma gandesc sa pastrez bancul de scule pt Craciun. Mai ales ca de Mos Nicolae i-am mai luat un binoclu cu imagini din desene, apesi pe un buton si se schimba imaginile. De dorit isi mai doreste un pian de jucarie, toate dvd-urile cu Mickey si Winnie, DVD Alba ca Zapada, circuit McQueen, lenjerii de pat cu McQueen si Winnie, cizme de cauciuc cu McQueen si lista continua.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinutza

, la fel si baiatul meu de 5 ani si jumatate este foarte pasionat de planete si isi doreste foarte tare un telescop. toata ziua sta cu o enciclopedie in brate si o rasfoieste, nici la masa nu se desparte de ea.
unde ai gasit acest telescop ? cat a costat ?

tare as fi vrut sa ajungem totusi sa priveasca printr-un telescop adevarat..

albinutza

Am gasit telescop in Auchan si in Cora, dar nu mai stiu exact de unde l-am luat pe al nostru. Pretul e de aproximativ 500 de mii (bani vechi). Si noi vrem sa ajungem la un telescop adevarat sa admiram spatiul cosmic. Ai idee daca se mai poate face asta undeva in Bucuresti?
Pupici exploratorului spatial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea23

Fetita mea vrea tot ce vede in reclame

In special cere orice de la Strawberry Shortcake.Are aproape 5 ani si bineinteles nu puteau sa lipseasca pantofii cu toc

Daca aveti cumva idei de siteuri unde-o pot gasi Strawberry,va rog mult sa-mi ziceti si mie

Andreea, uite aici cateva produse.

Ciccolina, nu imi trimiti te rog adresa site-ului pe PM?

Deocamdata am cumparat piticul Duni. Poate si o bucatarie sau un calut, inca suntem in cautari.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetita mea vrea un "baby boy cu olita", cand am intrebat-o daca vrea adevarat sau papusa, mi-a zis ..."papusa, nu bebe adevarat", bucatarie echipata.....trenulete.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc Mamagiuliei.

Le-am comandat pana la urma haine cu HM pe disneystore.uk (cadou de la toti 4 bunicii). Ajung cam saptamana viitoare, asa ca e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Copila mea are 3 ani si 2 luni si va primi pt mos Nicolae un dvd portabil iar pt mos Craciun un aparat de fotografiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ufi spune:

Eu am comandat fetitei mele o carticica personalizata , se numeste " Vis de Craciun " si o scrisorica de la Mosul , care i-o voi pune in cutia postala inainte de eveniment.
Este deosebita si prin faptul ca este personalizata cu numele ei, al prietenilor....
Mie mi se pare un cadou mai " altfel " .... ceva unicat si care ii va ramane ca amintire frumoasa...
Exista un site unde puteti vedea cateva poze ... nu cred ca am voie sa dau adresa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Tisina, poti incerca la Observatorul Astronomic

http://www.astro-urseanu.ro/

Mamibiutza si bb Nora (3 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

uite, si aici hainute cu Strawbwrry:

http://www.hainute.ro/rezultatele-cautarii/strawberry

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput