Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 9
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Trutzi ,termin la 22:30 azi sunt de turn dupamasa,lucrez la un hotel, la receptie(deci maiam timp de stat la palavrageala cu voi),stau in Roma. |
Foarte frumos dar, tare aglomerat
Au vrut sa ma fure niste romanii
cand am fost acolo.Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Foarte frumos dar, tare aglomerat Au vrut sa ma fure niste romanii cand am fost acolo.Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Si-acum sa vb de patriotism

mama ce sadica sunt, cina da prima cu "chiatra".
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Arianna11 spune:
Dragaica tu parca stai si pindesti de dupa colt
..uite ce repede ai aparut cind ai vazut mesajul cu hotii romani,imi esti draga si esti simpatica
,m-ai facut sa rid
trutzi spune:
Fetelor ma bag in pat la un film

p.s. Daca ma apuc de povestit ce am patiti cat timp am stat in Italia nu mai termin pana maine (si nu am stat deact 12 zile dar, nu o sa mai merg NICIODATA-din cauza romanilor) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Dragaica tu parca stai si pindesti de dupa colt ..uite ce repede ai aparut cind ai vazut mesajul cu hotii romani,imi esti draga si esti simpatica ,m-ai facut sa rid |

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Arianna11 spune:
Eu din fericire nu stau chiar in centru,dar cred ca sa auzit in toata lumea de romani ,de rau ..normal
...oricum si italienii astia sunt cam rasisti
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui trutzi Fetelor ma bag in pat la un film ![]() p.s. Daca ma apuc de povestit ce am patiti cat timp am stat in Italia nu mai termin pana maine (si nu am stat deact 12 zile dar, nu o sa mai merg NICIODATA-din cauza romanilor) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |

Arianna11 spune:
Spre norocul meu nu am avut aventuri neplacute pe aici dar la cite s-au mai scris si zis despre romani in It....nici eu nu as mai termina de povestit![]()