Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 8
trutzi spune:
Referitor la patriotism, cand am fost prima data in State m-am intalnit cu o romanca la un supermarket (imi venea sa o pup, colegii credeau ca suntem neamuri, era prima romanca pe care o intalneam).M-a intrebat daca raman ca ei asa au facut, au venit in vizita si nu au mai plecat. I-am zis ca nici nu imi trece prin cap si a ramas socata
, a incercat sa ma convinga dar nu a reusit.
Desi ador sa merg in State, mai mult de o luna nu pot sa stau. Aici e familia mea si desi nu ne intalnim prea des ii iubesc pe toti.
Ca o paranteza,cand faceam lista de invitati pentru nunta am avut 69 de persoane, numai verisori de-ai tatalui meu plus verisorii mei de gradul doi (adica copii lor). Au venit toti asa cum se intampla intotdeauna. La bucurii si la necazuri nu lipseste nimeni. Cum as putea sa traiesc singura fara ei? 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Nu dati cu pietre, asa gandesc eu ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Cine sa dea draga cu pietre.......in ce priveste neamurile.......ne intalnim ca toata lumea la nunti, botezuri (nu am avut inmormantari pana acum in familie, multumesc lui dumnezeu) in rest fiecare isi vede de treaba, toti au timpul ocupat cu facutul banilor
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Arianna11 spune:
Fetelor tot la subiectul asta sunteti?
Eu una prefer atmosfera din Ro din cauza ca am nevoie de multa lume pe linga mine..prieteni ,vecini,rude,etc...mai ales de sarbatori.In Canada am vazut ca fiecare e la casa lui iar pe strazi nu era nimeni,nu venea nimeni in vizita...din punctul asta de vedere vb eu,oricum deocamdata tot aici in Italia ramin,nu cred ca as mai putea-o lua de la capat in alta parte..
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Dragaica ....in rest fiecare isi vede de treaba, toti au timpul ocupat cu facutul banilor http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |

cora79 spune:
Gata fetelor,am revenit,am facut plimbarea de seara,mi-am vazut si nepotica din partea sotului
,am vorbit si cu sora mea-e insarcinata cu un bebelus de 2 cm![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
Gata, schimbam subiectul.
arianna cand iesi de la scarbici? Unde stai in Italia?
trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Gata fetelor,am revenit,am facut plimbarea de seara,mi-am vazut si nepotica din partea sotului "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
WOW
Sa creasaca mare si sanatos
si sa ii aduca matusii un partener de joaca 
Arianna11 spune:
Trutzi ,termin la 22:30 azi sunt de turn dupamasa,lucrez la un hotel, la receptie(deci maiam timp de stat la palavrageala cu voi),stau in Roma.