Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 10
lorin7774 spune:
buna seara, fetelor. 
Am vazut ca mi-ati pus cam multe absente nemotivate si m-am speriat de exmatriculare...
Am avut o perioada tare "interesanta", cu munca la greu si intorsaturi de situatii, care m-au pus in reala dificultate, la cei 30 si.... de ani (apropos de discutia voastra). Am invatat inca o data ca viata iti ofera surprize mari, foarte mari uneori la care eu nu am fost pregatita sa le fac fata. Cand o sa am si finalitatea, poate o sa va povestesc.....
Am o intrebare pentru Cora, care stiu ca lucreaza in sistemul educational : exista o obligatie a cadrelor didactice de a gasi si cataloga unii copii ca fiind supradotati ? Se "raporteaza" acesti copii undeva, ii pune pe-o lista, au parte de tratament special, ce le face ? Si mai mult, parintii nu tb consultati inainte de a se intocmi o asemenea lista ? Te rog, Cora, lumineaza-ma !

de o mie de ori toate fetele.
Mi-a fost dor de voi.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
Arianna11 spune:
Dragaica poti sa-mi raspunzi la o intrebare serioasa..nu ca am fi glumit pina acum...dar schimb subiectul?(sau daca mai citeste cineva cu experienta )
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Dragaica poti sa-mi raspunzi la o intrebare serioasa..nu ca am fi glumit pina acum...dar schimb subiectul?(sau daca mai citeste cineva cu experienta ) |
Ziiiiiiii................
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Arianna11 spune:
Cum vreau un bebe cit mai repede(cine nu vrea
),intreb asa...ce sa fac (avind in vedere ca de aproximativ 2 ani incercam,dar nu am prestat mereu cit ar trebui)?De luna asta am inceput monitorizarea ovulatiei,dr. a zis sa mai incercam inca 2 luni si daca nu iese nimic sa incerc inseminare intrauterina.Nu stiu ce sa fac..sa mai astept sau sa trec direct la IA? Te rog sa-mi dai un sfat
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Cum vreau un bebe cit mai repede(cine nu vrea ![]() |
Dupa 2 ani de incercari nu inteleg de ce te mai pune sa astepti, in functie de analize sa-ti spuna clar daca e de fiv sau de IA........eu una nu cred ca e timp de pierdut, dupa 1 an n-am mai asteptat deloc.
Arianna11 spune:
La mine cica totul e ok dar sotul e cu
lenti,ne-a zis direct de IA si a si subliniat IA nu FIV.Sotul ma tot bate la cap sa mai asteptam(el nu stie ca eu as face si miine IA),ca o sa vina cind vrea Dzeu...
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 La mine cica totul e ok dar sotul e cu lenti,ne-a zis direct de IA si a si subliniat IA nu FIV.Sotul ma tot bate la cap sa mai asteptam(el nu stie ca eu as face si miine IA),ca o sa vina cind vrea Dzeu... |
Pai aici nu prea mai tine de dumnezeu, daca v-ar fi spus ca analizele sunt ok si nu gasesc o cauza atunci mai zic.........dar in caul vostru.
La noi este aceeasi problema la mine totul este ok numai ca la sot gigeii sunt lenti, mult prea lenti si nu prea exista tratament, de obicei spermogramele(din ce-am citit eu) rare ori se imbunatatesc, dar na.......nu suntem roboti corpul uman poate fi imprevizibil.
Arianna11 spune:
Ms mult de raspuns...e pe placul meu..asteptam sa-mi zica cineva asta.Deja m-am interesat si ma costa euro 700,00...si nu mai astept...deja se pierde o garamada de timp si cu IA.Ms mult
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Seara buna Lorin!Bine ai revenit |

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA