Fiv in Ungaria 77

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

aici sunt mirelo...mi-e cam frig.

iti dau o paturica, bea un ceiut.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

violeta e la szeged, dar cred ca nu are net, iar tabitha nush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alina...primavara pe naiba...nush' unde au vazut astia temperaturi de 18 grade azi...ca d-aia imi e mie frig...ca m-am luat dupa ei si m-am imbracat cu bluza cu tzatzele la vedere si cam belita la gat

mirela...nu pot sa sufar ceaiul...am baut un pahar cu Pepsi rece,merge???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Retam si eu tot 9 zile de Gonal am facut si maine am puctia.
Mai vreau sa te intreb cit ovitrel ti-a dat?
Mie mi-a dat 2 de 0,5 parca.Este mult sau putin?
Ovitrelul este de fapt progesteron?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feteloram ajuns si eu azi la eco al Budapesta. 1 folicul pe stangul pe acre oricum nu faceam mare branza si mai multi (nu mi-a zais cati!) pe dreptul si mici. Cica sa vada cum cresc da' nu il satisface ca nu sunt de aceleasi dimensiuni gramada ....Tocmai asta e cazul meu, ca la Innsbruck am patit la fel, iar dr. de acolo mi-a dat fo 16-18 zile stimulare nici nu mai stiu cat dar mai mult si cel mare s-a spart in final dar l-a recuperat din lichidul Douglas si asa am avut 5 in total! Jos palaria! Daca aici nu se reuseste asa ceva asta e ghinionul meu ca sunt eu defazata cu foliculii astia!

Mergi la inceput

Mirela
Felicitari mamicuta. Ma bucur ca bebe e unde trebuie. Sa dea Domnul ca in 8 luni sa-l si poti stringe in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cristm, la prima consultatie e bine sa ai dosarul cat mai complet, ca dr sa isi faca o parere. Analizele sa nu fie mai vechi de 6 luni, iar hormonalele si spermograma - cat mai recente. Sunt fete care nu au avut toate analizele, hormonalele, de ex, si au primit mai tarziu schema de stimulare. Eu m-am dus cu toate analizele - in romana. Am tradus doar diagnosticul de pe biletele de iesire din spital, rezultatul histeroscopiei si hsg-ului. Am facut si un rezumat - tot in engleza, cu schema de tratament si raspunsul la fiv-urile precedente.
Despre costuri: preturile procedurilor sunt aceleasi ca la Szeged, m-am uitat pe factura de la ei.
Ca sa iti faci o parere: analizele premergatoare m-au costat 650 Ron, tratamentul 2600 ron (suma depinde foarte mult de schema se stimulare), consultatia + FIV cu ICSI 8000 Ron, cazarea 360E - 12 nopti cu mic dejun inclus. Adaugi drumul si diverse alte cheltuieli (noi am fost cumintei, n-am cheltuit mult).

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Retam si eu tot 9 zile de Gonal am facut si maine am puctia.
Mai vreau sa te intreb cit ovitrel ti-a dat?
Mie mi-a dat 2 de 0,5 parca.Este mult sau putin?
Ovitrelul este de fapt progesteron?

SCUZE NU RETAM AM VRUT SA SCRIU CI RUBIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

kitta...Doamne-ajuta sa fie bine de data asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui patricia

Mirela
Felicitari mamicuta. Ma bucur ca bebe e unde trebuie. Sa dea Domnul ca in 8 luni sa-l si poti stringe in brate.

sa dea DD

Mergi la inceput