Fiv in Ungaria 77
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 aici sunt mirelo...mi-e cam frig. |
iti dau o paturica, bea un ceiut.
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5
mirela2 spune:
violeta e la szeged, dar cred ca nu are net, iar tabitha nush
samira33 spune:
alina...primavara pe naiba...nush' unde au vazut astia temperaturi de 18 grade azi...ca d-aia imi e mie frig...ca m-am luat dupa ei si m-am imbracat cu bluza cu tzatzele la vedere si cam belita la gat
mirela...nu pot sa sufar ceaiul...am baut un pahar cu Pepsi rece,merge???
patricia spune:
Retam si eu tot 9 zile de Gonal am facut si maine am puctia.
Mai vreau sa te intreb cit ovitrel ti-a dat?
Mie mi-a dat 2 de 0,5 parca.Este mult sau putin?
Ovitrelul este de fapt progesteron?
KITTA spune:
Feteloram ajuns si eu azi la eco al Budapesta. 1 folicul pe stangul pe acre oricum nu faceam mare branza si mai multi (nu mi-a zais cati!) pe dreptul si mici. Cica sa vada cum cresc da' nu il satisface ca nu sunt de aceleasi dimensiuni gramada ....Tocmai asta e cazul meu, ca la Innsbruck am patit la fel, iar dr. de acolo mi-a dat fo 16-18 zile stimulare nici nu mai stiu cat dar mai mult si cel mare s-a spart in final dar l-a recuperat din lichidul Douglas si asa am avut 5 in total! Jos palaria! Daca aici nu se reuseste asa ceva asta e ghinionul meu ca sunt eu defazata cu foliculii astia!
patricia spune:
Mirela
Felicitari mamicuta. Ma bucur ca bebe e unde trebuie. Sa dea Domnul ca in 8 luni sa-l si poti stringe in brate.
felicia_ spune:
Cristm, la prima consultatie e bine sa ai dosarul cat mai complet, ca dr sa isi faca o parere. Analizele sa nu fie mai vechi de 6 luni, iar hormonalele si spermograma - cat mai recente. Sunt fete care nu au avut toate analizele, hormonalele, de ex, si au primit mai tarziu schema de stimulare. Eu m-am dus cu toate analizele - in romana. Am tradus doar diagnosticul de pe biletele de iesire din spital, rezultatul histeroscopiei si hsg-ului. Am facut si un rezumat - tot in engleza, cu schema de tratament si raspunsul la fiv-urile precedente.
Despre costuri: preturile procedurilor sunt aceleasi ca la Szeged, m-am uitat pe factura de la ei.
Ca sa iti faci o parere: analizele premergatoare m-au costat 650 Ron, tratamentul 2600 ron (suma depinde foarte mult de schema se stimulare), consultatia + FIV cu ICSI 8000 Ron, cazarea 360E - 12 nopti cu mic dejun inclus. Adaugi drumul si diverse alte cheltuieli (noi am fost cumintei, n-am cheltuit mult).
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
patricia spune:
Retam si eu tot 9 zile de Gonal am facut si maine am puctia.
Mai vreau sa te intreb cit ovitrel ti-a dat?
Mie mi-a dat 2 de 0,5 parca.Este mult sau putin?
Ovitrelul este de fapt progesteron?
SCUZE NU RETAM AM VRUT SA SCRIU CI RUBIA
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patricia Mirela Felicitari mamicuta. Ma bucur ca bebe e unde trebuie. Sa dea Domnul ca in 8 luni sa-l si poti stringe in brate. |
sa dea DD