Fiv in Ungaria 77

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alla...tortuletzul de adanca traire este jofra cu blat de casa bine insiropat,cu nuci maruntite si piersici din compot.

somn usor mirelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Tandor nu se descurca sa vorbeasca deloc engleza. Noi la Fiv-ul trecut am avut de aface cu el. Botnar era in concediul. Si Tandor mi-a dat veste cea groaznica@ sarcina oprita din evulutie@. Noi mergeam la el cu Morico(traductoarea ptr. ca nu intelegeam nimic din ce spune, sau nu vroia sa-l intelegem?) pentru ca nu eram pacientele lui? Cine stie................

Mergi la inceput

Samira
ne faci pofta(gospodina mare ce esti.....)
Ce faceti fetelor dormiti?
Alina pe unde umbli. Trebuie sa stai acasa cuminte

Mergi la inceput

patricia...e un secret de-al meu asta...fac de toate ca sa nu mananc eu...ca mie asa mi se intampla...cand gatesc/prepar ceva...nu pot sa mananc...pt ca stau prea mult in aburul/aroma aia...ma satur din...inhalat

Mergi la inceput

Mirela citi embrioni ti-ai transferat?Scze am uitat. De cite celule erau?
dadada Samira asa se intimpla deobicei,da dar eu gust tot timpul si asa ma satur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui patricia

Alla
Dr. Botnar vorbeste fffffffffffffffffoarte bine engleza si noi tot in engleza vorbim cu el
Merci Mirela

bine de stiu! asa nu mai scot debrecenul din ecuatie. ca e mult mai convenabil (aproape). Ideea e ca noua tandor ne-a raspuns pe mail in engleza si am crezut ca o sa vorbim engleza... de siguranta ne-am dus cu soacra ca ea vorbeste limba. si bine am facut... ca nu a vorbit tandor decat maghiara. nu inteleg de ce... chiar nu stie (dar atunci cine ne-a raspuns la mail, dandu-ne de inteles ca o sa ne descurcam cu engleza?) sau nu vrea ...

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Alla cind dr. Botnar a plecat in concediu l-am intrebat daca stie Tandor engleza, si ne-a raspuns sigur, ca si cum cum s-ar putea altefel, dar cind am ajuns la intilnire cu el nu stia sa spuna o boaba, sau nu vrea. Patriotist nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

HELLO
Abia am pus mana pe laptop si va anunt ca am 17 ovocite;ramane maine sa vedem cate se fertilizeaza.ET s-ar putea sa fie la 5 zile si nu la 3 cate preconizam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

salut fetelor!
rubia doamne ajuta sa se fertilizeze outale!
am vazut ca vorbeati despre dr. tandor si bodnar. noi mergem la tandor si intr-adevar nuvrea sau nu stie sa vb. engleza. noroc ca sotul meu stie maghiara. de cateva ori nu a stiut sotul meu sa-mi traduca si i-am zis medicului sa-mi spuna in engleza dar pana la urma i-a explicat sotulu meu in maghiara ca sa intelaeag el sisa-mi poata explica.

Mergi la inceput

ohoooooooooooooo....rubia...buna productie.
Doamne-ajuta sa fie iubareti si sa rezulte embrioni lipiciosi.

beeeyyyyy....care m-ati injurat???
ca am gresit tortu'
pe bune...e cam curgator...maine dimi cre' ca il mancam direct de pe jos...mergem si racaim crema de pe sub frigider...ca se cam prelinge...deja sta mai stramb ca turnu din Pisa...si prevad ca o sa mai alunece la noapte.
nush ce pana mea i-am facut...da am zbarcit-o rau

Mergi la inceput