Fiv in Ungaria 77
Raspunsuri - Pagina 15
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 stai potol fomeie...ca inca nu-i ...e inca "imprastiata" pe masa sub forma de ingredeinte...stau si eu nitel....si mai tarziu ma apuc sa fac. vaz ca la mine in casa doarme toata lumea...doar eu sunt treaza |
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6
patricia spune:
Samira, Mirela va multumesc din suflet sper sa fie bine. Cum o vrea Dumnezeu, la 3 zile, la 5 zile doar sa fie biNE.
BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA SFINTA SA NE AJUTE.
bytzi spune:
sophie,de miine injectatul???spor si roade
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
citat din mesajul lui cristm Bytzi Am facut si eu stimulare o singura data cu 5 zie de Clostybegite pentru Ia, am avut un folicul de 20 mm si endometru de 8 parca...din pacate nimic... dar las ca-mi vine si mie randu...poate poate reusesc sa fac si eu stimulare, vad ca acolo tratamentul este mult mai complex...si nu trebuie sa apelez la donatoare... va pup, revin mai tarziu, e 6 si plec de la lucru... |
ai avut rez bun la closty
eu zic pina nu faci o stimulare nu stii cum sta treaba
si poate vorb cu dr sa iti monitorizezi FSH si cind nimeresti luna buna sa incepi stimularea
bafta draga mea
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
mirela2 spune:
citat din mesajul lui patricia Mirela tie citi ti-au ramas din I -a zi pina in a 2? |
5 s au fecundat 5 au ramas
alla76 spune:
patricia felicitari pt cei 5! ai sa vezi ca o sa iti ajunga si pentru congelat o intrebare: bodnar vorbeste engleza?
noi am fost la tandor dar a fost tare greu cu limba
Retam tinem pumnii pentru marti! oo bune bunute, prietenoase cu si embrioni lipiciosi
samira33 zi si noua cu ce e tortuletul tau care a avut asa mare succes
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
mirela2 spune:
fetelor imi pica ochi n gura.
poate revin mai tarziu
va pup
patricia spune:
Alla
Dr. Botnar vorbeste fffffffffffffffffoarte bine engleza si noi tot in engleza vorbim cu el
Merci Mirela