masti de protectie in gradinite

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

adinell si noi suntem la o gradi in Deva si azi cand m-am dus dupa fetita nu mi-a spus nimic educatoarea ca ar trebui masti de protectie, sapun lichid sau dezinfectante; se va face o "intalnire cu Mos Craciun" in care parintii vor impodobi impreuna cu copilul bradutul de craciun, deci cred ca va fii totusi o serbare.
Singura masura de protectie luata a fost sa ducem prosoape de hartie, nu prosopelele lor obisnuite.
Mie mi se pare normal sa se ia toate masurile de protectie la gradi si cred ca un copil poate invata cu usurinta sa se descurce cu sticluta de sapun lichid.
Si nu mi se pare normal ca in sala copiilor sa intre parintii incaltati, asa cum se intampla la gradinita noastra .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

ei, pai asta spuneam MI-Ka, ca pe o parte ma streseaza cu mastile si sterilizarea si pe alta parte ne invita la sedinte in clasa copiilor incaltati cu pantofii murdari(ca dupa o ploaie urata)
E, ii las in pace cu ideile lor ca si asa mai e putin si luam vacanta si plecam la bunica la tara- unde acolo ne simtim bine la curte, nu mai avem nici o restrictie.
Si cica sa il duc pe copil pe 3.01.2010 la gradi ca atunci incepe. Vociferau mamicile la sedinta ca cine isi duce copilul la gradi pe data de 3??? Sa imi fie cu iertare, la scoala daca ar fii -
l-as duce, dar la gradi - mai stam acasa, asa ca de sarbatori, ca in concediu:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

au luat-o lucrurile razna atat de rau? am ramas tablou aseara, la stiri, cand am vazut un reportaj la o gradinita din iasi... nu stiu ce asistente, fundatie, bla bla, le imparteau copiilor in gradinita MASTI. cu care copiii sa stea la cursuri.
educatoarea i-a pus sa-si deseneze ceva pe masca, sa nu si le incurce, apoi stateau copiii cu mastile. si o reprezentatie de-aceea comunista, cu toate manutele sus, toti "mandri" de masca lor...
nu sunt sigura, dar parca era gradinita 20.

doamne iarta-ma, asa am ajuns???

sa mai adaug ca mastile erau de adulti, si, atarnate de urechi, le veneau sub barba!? ca, cu greu, ajungeau in dreptul guritei... nicigand sa acopere nasul?

pe cand ii ducem la gradinita intr-un balon de plastic?

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

cristinamh, nu te nelinistii, trec astea - vin altele...
Sa se streseze ei pana obosesc.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

gata si cu serbarea noastra, nu se mai tine... am dat 15 lei pt inregistrae cd si gata... asta a fost tot:)

Mergi la inceput