Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Shtephy azi faci cumva tort? Alte bunataturi? Nu de alta dar tare as vrea si eu o felie de tort. Maine merg la dr. Abia astept.Sper sa primesc numai vesti bune. Floricik 37+ Maria Ema http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Nu,nu, eu nu fac nimic niciodata...rar bucataresc si atunci cand o fac merg in bucatarie la mama ,sa nu cumva sa mi se murdareasca mie ceva pe acasa.
Asa sunt de cand sunt aici aproape de mama ca o exploatez pe ea
,cand eram in Sinaia eram mai harnica.
De tort se ocupa tati ,traiasca Biscottino de la Agapitos...imi place tare mult .Alte praji o sa iau de la o cofe super din Bv ,Vatra Ardealului.De restul se ocupa mama.
Iti tin pumnii maine,stiu ca vei avea vesti bune.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin
shtephy spune:
citat din mesajul lui crissa13 am revenit cu o veste proasta. mi-a decedat bunicul . si nici nu pot sa ma duc sa imi iau ramas bun pt ca imi e frica sa nu imi faca rau. 35 + |
Imi pare tare rau,condoleante.
Incearca sa fii tare pentru puiul tau,nu te consuma prea mult.
shtephy spune:
Flavours ma bucur ca sunteti bine,sanatosi si ca impartasesti cu noi o parte din experienta voastra de pana acum.
shtephy spune:
citat din mesajul lui camelia86 Shtephy scuze ca te intreb, tu esti din Bv? 35+ |
Nu trebuie sa iti ceri scuze ,da in ultimul timp locuim in Bv ,desi la inceput am zis ca o sa stam cand aici cand la Sinaia,se pare ca de cateva luni am cam ramas aici.
Sa vedem daca ne-om descurca si la iarna pt ca sotul meu face naveta zilnic la Buc si stim cu totii cum e DN 1 daca ninge.
De asta te intrebasem si de medic pt ca ii cam stiu
camelia86 spune:
Shtephy si tu unde vei naste in bv?
stiu ca am multe intrebari dar chiar sunt curioasa sa cunosc fetele de pe forum mai bine. si de aceea pun asa multe intrebari
35+
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui camelia86 Shtephy si tu unde vei naste in bv? stiu ca am multe intrebari dar chiar sunt curioasa sa cunosc fetele de pe forum mai bine. si de aceea pun asa multe intrebari 35+ |
imi place ca esti curioasa
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
miany75 spune:
Flavours multumim ca ne vizitezi ..admirat poze de bb frumos...e asa de scumpic si delicat..sa va traiasca!
Crissa sincere condoleante!ai grija de tine si de bb!!
Shtephy "vatra ardealului" e cea de langa Biserica Neagra?!
shtephy spune:
citat din mesajul lui miany75 Shtephy "vatra ardealului" e cea de langa Biserica Neagra?! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
daaaaaaaaaaaa