Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Jay iti tin pumnii. Curaj.
Mariaandreai bafta multa la dr.
Shtephy azi faci cumva tort? Alte bunataturi? Nu de alta dar tare as vrea si eu o felie de tort.
Ionela abia astept sa vad poze cu grasunelul tau.
Simina, Miany incerc sa dorm mai mult. Am un nou program: adorm pe la 4 dim pana la 9 si de la 10 ma bag iar la nani pana pe la 1.

Maine merg la dr. Abia astept.Sper sa primesc numai vesti bune.

Floricik 37+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna ziua,

In primul rand felicitari noilor mamici Tudor Mateo - Mihamora,
Lylyana, Ofetitza si bun venit pe lume pruncilor Tudor Mateo,
Alexandru,Smaranda! Sa fiti sanatosi!

Azi vad ca nu avem nici o programare pt aparitia vreunui bebe. Oricum am agitatele pregatite.

Va pup, revin mai pe seara.

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Camy scuze, la cutiute muzicale ma refeream la altceva.Sunt niste cduri numite asa cu cantecele tare dragute ,multe cantecele de leagan ,gasesti o gramada si pe net daca te pricepi unde sa cauti ,eu am cateva si in format mp3 dar nu stiu cum sa le pun pe net.
Pot trimite un cd cuiva care se pricepe sa le atasze in mail.

nu ma pricep la tehnologie ...dar cred ca mi-ar prinde tare bine...sa incerc sa caut si eu cate ceva ..

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

simpe aici sunt...eu nush ce sa zic...nu cred ca nasc chiar acum..desi azi m-au incercat si ma incearca contractii dureroase...dar sunt suportabile....si foarte indepartate una de alta ca si timp...
cristina_boc,dorm cum sa nu...dar azi-noapte mi-a fost rau..am racit...si am adormit pe la trei,m-am trezit la 7...am adromit iar la 9 si m-am trezit la 12...
camy,tu ma insotesti in fiecare zi la cafea...

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

tocmai am terminat o tura de plans ca lumea...acum mananc...mi-am facut niste piept de pui cu brocolii,morcov,si conopida...nu ammancat nimic de ieri.am o stare de rahat...si imi vine sa ma dau cu capul de pereti...pe gratis...
andrecluj,totul va fi ok...ai sa vezi
sim da ai fost activa azi, nu gluma...cand mai strigai tu asa dupa mine,de obicei eu zbier pe aici ca nu am cu cine vorbi
cristina_boc...eu asa dorm de vreo 2 luni 3-7, 9-12 sau 4-10 dimineata...pentru ca bebe e treaz si se misca si nu pot dormi asa cu purcica
MONICA09,ai promis ca ne dai sms...ai uitat..nu-i nik ne spui tu cand ajungi acasa cum a fost
[size=3]
GOOOOOOOO........JAAAAAAAAAAAY!!!!!
[/size=3]
eu tot mai cred ca la noapte-maine ,,dimi,, vei naste

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

am revenit cu o veste proasta. mi-a decedat bunicul . si nici nu pot sa ma duc sa imi iau ramas bun pt ca imi e frica sa nu imi faca rau.

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

buna,
nu am mai scris de ceva vreme din lipsa de timp. nu mi-as fi inchipuit ca un bebe poate fi atat de solicitant, mai ales ca ma ocup singurica. pe langa asta, am mai avut si ceva depresie... care uneori inca isi mai arata coltisorii.

bebe a facut ieri 2 saptamani, e bine sanatos... eu panicata din diverse ca toate proaspat mamicile presupun.
fizic mi-am revenit neasteptat de rapid fara sa fac ceva anume... chiar am slabit sub greutatea de la care plecasem, chestie pe care nu o doream neaparat.

cu lapticul e mai greu... nu e destul, asa ca sunt nevoita sa ii dau si formula.
la inceput am facut si niste nenorociri de ragade incat imi venea sa ma urc pe pereti de durere si cantitati industriale de garmastan nu au facut fata... am rezolvat intre timp problema, aproape peste noapte cu unt de shea pur - www.supli mente.ro/cosmetice-si-ingrijire-corporala/unt-de-shea.html (eliminati voi spatiile), pentru cele care au probleme. tot cu untul ala il ung si pe bebe la fundulet din cand in cand si nu sunt probleme. ii mai dau si cu ulei de migdale organic si la fund si la masajul de dupa baie. mai am si samponel bio de la organic baby.ro care e si el bun.
asta ca un review asupra a ceea ce cumparasem.
scutecele refolosibile inca nu le-am bagat in uz pt ca sunt cam mari.
in rest, colici din cand in cand, dar de obicei ziua...

felicitari tuturor fetelor care au nascut si bafta celor care urmeaza!

am vazut o multime bebici frumosi pe picasa

39 sapt Tudor

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

MyLady de ce ai plans? Faci rau la bebelina.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

am revenit cu o veste proasta. mi-a decedat bunicul . si nici nu pot sa ma duc sa imi iau ramas bun pt ca imi e frica sa nu imi faca rau.

35 +

Imi pare tare rau... Condoleante.

Floricik 37+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

crissa imi pare tare rau de bunicul tau. Condoleante si fii tare pentru puiul tau.

35+

Mergi la inceput