Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 5
ionelamaria spune:
buna tuturor
Noi suntem bine... bebe doarme acum... si eu incerc sa recuperez macar putin Sper sa gasesc multe lucruri frumoase si bune pe aici.
va pup pe toate si incep cu mesaje din urma ( scuze daca la unele nu are sens sa mai raspund.. si eu raspund.... s-ar putea sa se mai intample pana ajung la zi
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria buna tuturor Noi suntem bine... bebe doarme acum... si eu incerc sa recuperez macar putin Sper sa gasesc multe lucruri frumoase si bune pe aici. va pup pe toate si incep cu mesaje din urma ( scuze daca la unele nu are sens sa mai raspund.. si eu raspund.... s-ar putea sa se mai intample pana ajung la zi Mami fericita de Mihnea aniversarea nuntii POZE |
Asteptam poze...povestea...si alte amnunte!
35+
shtephy spune:
Buna fete dragi.
Regret ca gasesc linistea asta pe aici ,e drept ca merge tare prost forumul dar nu cred ca doar acesta este motivul pentru care nu se mai scrie ca altadata.In fine...
citat din mesajul lui Lumi_Richard Nu mai pot! Oare ea cum de mai poate? Ma mir ca nu raguseste.... |
Imi pare tare rau sa citesc asta ,imi inchipui ca esti epuizata ,chiar sper sa depasiti perioada asta cat mai repede.Va pup cu drag.
Daca vrei iti poti copia linkul la semnatura asa cum l-am scris eu aici
Poze Annabelle
citat din mesajul lui Jay Daca nu nasc pana vineri,( 20.11) , vineri primesc iar un control intern ca cel de astazi...iar marti ( 23.11) cel tarziu voi merge sa nasc. Va dau de stire daca se va intampla ceva. Pupici. |
Majoretele fac joc de glezna pentru tine ,nastere usoara si rapida si tine-ne la curent.
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata si mii de multumiri fetelor care au avut un gand bun. Ajuta, desi nu avem de unde sa stim cum vor evolua lucrurile. Nu imi pot imagina sa imi pierd copilul acum, as sta continuu la monitorizare. Am intrebat ieri daca e cazul sa ma internez, ca o fac, si mi-a spus ca nici vorba, asa ca ramane speranta. Sunt tare tare multumita, in schimb, de medicul pe care il am, nu credeam ca pe final de sarcina poate fi atat de dulce. Sa ne auzim cu bine, cred ca voi da si eu mai rar pe aici, dar va citesc stephy Pupici speciali |
Citesc si mult optimism aici pe langa toate grijile pe care le ai acum in suflet, iti doresc sa ai puterea sa le alungi de tot ,desi cred ca asta se va intampla doar atunci cand o vei avea in brate pe printesa ta sanatoasa si frumoasa.Vestea buna e ca clipa aceasta e tare aproape si vei fi o mamica fericita,foarte fericita.Te pup si ma gandesc la tine cu drag.
citat din mesajul lui mariaandreai Cat despre mine, azi in sfarsit sper sa imi vad bebelina (trebuia sa o vad saptamana trecuta, dar m-au sunat sa imi amane programarea pe azi). Nu mai am rabdare, nu am mai vazut-o de 7 saptamani!!! Si nu stiu daca e intoarsa sau nu. Deja am inceput sa ma interesez pe unde se face acupunctura |
Iti tin pumnii sa primesti numai vesti bune.
Hainute bb le-am spalat cu acelasi detergent ca al nostru + clatire suplimentara.
citat din mesajul lui laurairina13 vin si io putin pe aici...Scriu cu o mana ,in cealalta imi doarme rechinasa. Raportez mare oboseala,fata numa nu doarme noaptea...maraie aproape non stop, vrea alaptata din ora in ora, iar intre abia apuc sa inchid ochii ca o luam de la capat. Si multumire ...ziua e la fel de prost dispusa, vrea doar in brate, de dormit dacaaa doarme adunat 3 -4 ore, si astea pe burta la ta'su, sau in brate la mine -ca acum. Sunt zombi..e drept ca nu ma urla non stop, colicii sunt moderati..dar ..e de ajuns si atat |
Regret sa citesc asta ,dar iti spun ca sigur vor veni zile in care abia iti vei aminti lucrurile acestea.Iti doresc sa treaca repede perioada aceasta ...cred ca e inca si acomodarea cu noua viata:)]
citat din mesajul lui camy_pus [nu am crezut vreodata, dar am ajuns intr-un stadiu de oboseala ca mi-e frica sa ma pun in pat ca daca adorm si nu-l aud pe Flavius cum tipa???????? |
va doresc sa depasiti cat mai repede aceasta perioada si sa o uitati complet.
Fetitei mele ii puneam mereu cantece de leagan in special de pe "cutiuta muzicala" si se linistea foarte repede.
revin
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin
ionelamaria spune:
Dumnezeule, Lacramioara, nu imi gasesc cuvintele. De fapt, ce sens mai au?! Ai grija de tine... si Doamne Doamne sa iti fie alaturi in momentele astea. Nimic din ce ti-as spune nu iti va usura durerea... ai sa te regasesti in rugaciunile mele in fiecare zi si tu si micuta ta ingeras
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
miany75 spune:
buna ,mamici si burtici!!
Andre bineinteles ca o vei tine intreaga in brate..nici nu are rost sa te mai gandesti la asta..
Simina ,Dymomo mie nu mi-a zis pediatra ca ar trebui sa ii dau ceiut..nu i-am dat..oare de asta e asa constipat?!..saracutu' nici nu face asa urat la cat se chinuie..
Dymomo si la noi sanul e pe post de somnifer..cat vine in jet trage dupa care pauza...adoarme si asteapta..problema e ca oboseste si pe cand sa papam 'formula" suntem prea adormiti...la noi dureaza o masa cel putin o ora..
Mariaandrei succes la control!
Alinus nu trebuie sa te simti exclusa..nu e cu intentie ...apropo ,ce face Adriana? va asteptam pe la noi..
floricik incearca sa te odihnesti cat mai mult..dupa va fi mult mai greu..
Jay tinem pumnii!!
Ionela asteptam niste pozici cu bb Mihnea...
ramonika nu e neaparat imposibil sa se intoarca ..mi-a relatat fina mea niste cazuri in care copilul s-a intors in ultimul moment...who knows?!
Laura G. ,ma bucur ca totul e k la voi!
Laurairina ,Shtephy,Raluci,Ramona C.,Camy,roxyaly, multi , dar si celorlalte burtici si mamici..
vias spune:
Am apucat sa citesc si eu cate ceva....acum doarme, dar trebuie sa se trezeasca Fomistul imediat...azi nu-l mai scot afara pe motiv ca mama lui e prea obosita, il scot doar pe balcon, ca sa aerisesc in camera...si atat pe ziua de azi...
Mama revine la mine saptamana viitoare pe miercuri, abia astept ..ca tare bine e cu ea prin casa
Andrecluj nu avem ce facem, rezistam cu stoicism, asa cum si tu ai rezistat pana acum in pat..si de acum inainte cu bebe..sper eu ca somnoros ..dar cine stie, pt puii nostrii orice
Mariaandreaieu spal hainutele lui bebe cu ariel, det nostru..si pun si f putin lenor...dar f putin...insesizabil aproape . Bafta azi la control, asteptam vesti bune!
Cristina_boc mie imi e dor de burtica, imi e dor de lovirile pe care le primeam de la el..acum ma uit la ochisorii lui frumosi si nu-mi vine sa cred ca l-am avut in burtica...
Stephy am carusel, am si cutiuta muzicala...ii place muzica, e adevarat...dar el sta atat de mult timp treaz ca obosesc sa invart atatea cheite
JAY
Si acum merg sa-i dau sa pape si sa-l scot putin pe balcon pana aerisesc..ca s-a trezit!
Pe mai tz!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
shtephy spune:
Simi nu stiu care sunt papusile cerate.
Sincer abia de curand a inceput sa bage in seama papusile,de cand i-am luat bebici anne geddes ca pana acum prefera doar masinute,trenuri.
Ma bucur ca a dormit asa de bine micuta ta.
Ramonika stai tu ascunsa dar vad ca a aparut cuscra si prcis te ia la rost ca scoti nasucul atat de rar
Ionela pentru o mamica tare curajoasa si puternica si dulcicul Mihnea pe care l-am zarit pe undeva.
LauraG felicitari pt ca ati "absolvit" ,ma bucur mult.
Camy scuze, la cutiute muzicale ma refeream la altceva.Sunt niste cduri numite asa cu cantecele tare dragute ,multe cantecele de leagan ,gasesti o gramada si pe net daca te pricepi unde sa cauti ,eu am cateva si in format mp3 dar nu stiu cum sa le pun pe net.
Pot trimite un cd cuiva care se pricepe sa le atasze in mail.
miany75 spune:
Cristina_Boc personal ,mi-a fost tare dor atunci imediat si am regretat ca nu am apucat sa mai fac niste poze..D-zeu stie daca voi mai avea vreodata burtica...anyway,imi aduc aminte ca a doua zi dupa ce am nascut si nu numai,aveam senzatia ca ceva misca acolo..,dar nu mai era nimic...Acum ,stateam si aseara si ma uitam la toti 3 (eram in patul mare cu totii) si nu imi venea sa cred ce-imi vad ochii..e un sentiment minunat ,care iti umple sufletul de bucurie si ochii de lacrimi ( hormonii sunt inca prezenti)...mai ai un pic si ai sa vezi despre ce vb..
miany75 spune:
Camy eu ii pun muzica la combina (cand e in dormitor) sau la DVD...ii place ;i-am pus si cand era in burtica..Succes!
Shtephy zau ,esti de invidiat ...unde gasesti tu atata energie?! Te admir din toata inima si continui sa ma uimesti!!
shtephy spune:
O pup si eu pe mami fericita de David Andrei.
Nu esti sub influenta hormonilor cand iti dau lacrimile privindu-ti comoara.