Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

mamicile somnoroase. si mie imi este somn tare...dar ma culc langa David cam in jumatate de ora, caci asa avem mai nou program

Aris te asteptam cu vesti de la dr

Sa aveti o zi frumoasa

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ieri am cumparat 2 baloane gandindu-ma ca Stefan o sa fie in extaz... nici vorba, am umflat unul si a ramas agatat de clanta usii (in toc am prins leaganul minunat)... So, aseara la 23:30 dupa ce l-am adormit pe Visinat, am avut proasta inspiratie sa intru in bucatarie pe intuneric cu gandul sa aprind becul de la hota... buuunnnn.... intru ca naluca pe usa si o imping in frigider iar parlitul de balon POOOC s-a spart de o figurina cu magnet postata pe frigider ... am crezut ca fac infarct, am scapt biberonul si o farburie pe gresie, am scos un tipat de spaima (uitasem de balonul spanzurat acolo), ma impiedic de piciorul scaunului si cad in genunchi cu nasul in trandafirul chinezesc de sub centrala... of course, s-a trezit Stef si am luato de la capat cu nani, nani... adoarme repejor dar nu trec 5 minute si aud SOMERIA de la usa... era vecinul de jos cu ficioru-sau ce insista sa deschid usa... deschid mirata usa si ce imi zice "sunteti bine, d_na? Am auzit o IMPUSCATURA la d_ta in casa... " Am invitat oamenii inauntru (Stefan iar se trezise si urla) sa le arat pozna, zic sa nu inchid usa, sa nu aibe impresia ca am vre-un om impuscat in casa... Le-am multumit pt.grija (nu m-am supart, bine ca sar oamenii) si am luato de la capt cu nani, nani de nu mai stia bietul copil ce se tot intampla in miez de noapte...

Uite asta am patit eu azi-noapte, cred ca ma stie tot blocul ...

Vad ca voi va incuscriti, insurati sau maritati odorurile. Bafta !!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce-mi place mie Montignacul asta, ca nu trebuie sa numar la calorii; si culmea,in ultimele 2 zile am mancat mai mult decat de obicei (probabil pentru ca m-am mai calmat la creierasi) azi m-am urcat cu o frica pe cantaaarr... si ce credeti.. am mai scapat de juma' de kil; mai am un pic si ajung la jumatatea drumului

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata! Daca nu beau cafea, ma primiti la masa voastra? Sunteti puse pe fapte mari, incuscreli,aranjamente...mmmm...Noi nu zicem nimicuta ca sare tati cu puscaImi propusesem sa ma plimb azi cu maimutica dar vremea nu tine cu mine...e innorat si bate vantul...iar o scot numa` zece min in jurul bloculuimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Ieri am cumparat 2 baloane gandindu-ma ca Stefan o sa fie in extaz... nici vorba, am umflat unul si a ramas agatat de clanta usii (in toc am prins leaganul minunat)... So, aseara la 23:30 dupa ce l-am adormit pe Visinat, am avut proasta inspiratie sa intru in bucatarie pe intuneric cu gandul sa aprind becul de la hota... buuunnnn.... intru ca naluca pe usa si o imping in frigider iar parlitul de balon POOOC s-a spart de o figurina cu magnet postata pe frigider ... am crezut ca fac infarct, am scapt biberonul si o farburie pe gresie, am scos un tipat de spaima (uitasem de balonul spanzurat acolo), ma impiedic de piciorul scaunului si cad in genunchi cu nasul in trandafirul chinezesc de sub centrala... of course, s-a trezit Stef si am luato de la capat cu nani, nani... adoarme repejor dar nu trec 5 minute si aud SOMERIA de la usa... era vecinul de jos cu ficioru-sau ce insista sa deschid usa... deschid mirata usa si ce imi zice "sunteti bine, d_na? Am auzit o IMPUSCATURA la d_ta in casa... " Am invitat oamenii inauntru (Stefan iar se trezise si urla) sa le arat pozna, zic sa nu inchid usa, sa nu aibe impresia ca am vre-un om impuscat in casa... Le-am multumit pt.grija (nu m-am supart, bine ca sar oamenii) si am luato de la capt cu nani, nani de nu mai stia bietul copil ce se tot intampla in miez de noapte...Uite asta am patit eu azi-noapte, cred ca ma stie tot blocul ...Vad ca voi va incuscriti, insurati sau maritati odorurile. Bafta !! http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84
Maaamaaaa, Ramona, ce aventuri nocturne traiesti tu! sa le notezi undeva sa i le povestesti puiului cand va crestemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Si acum ceva special pt Ilincuta, de la nasu' mare (cu tot respectul pt optiunile tale muzicale, dar asta e pt hazul problemelor noastre de a imparti copiii) www.asculta-muzica.com/ION-GHITULESCU-CINE-ARE-FATA-MARE/" target="_blank">CINE ARE FATA MARE

Miso melodia
Tre sa programez si eu o fata ... sa ma planga pan`la groapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
ramona7575 ,,,rad eu rad dar nu vreau sa fiu in locul tau sa ma sperii asa...sau altfel

Dyana rabdare si ,,,,rabdare

Monica referitor la prima pereche de incaltari corect ar fi sa fie ghetutze ortopedice cu talonet,,,(cine isi permite-caci sunt 200-300 ron,cine nu- macar ghetutza sa-i tina glesna)...dar cred ca ti-au raspuns deja fetele

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae Ce ziceti, sa ma stradui sa tin secretul? Deci, eu fac ceva frumos, dar nu va zic ce!Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
Eu deja sunt tare curioasa si convinsa ca va merita osteneala nu dai macar un indiciu miiic? sa nu fim total nepregatite...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

in primul rand primesc toata cafeaua cu sau fara cofeina oferita + ceaiul ca-i bun si ala

dyana - sa stii ca-i de la energia pozitiva transmisa
nu suntem noi atatea care-ti tinem pumnii sa se duca kg-le?

ramona - super tare
poate azi apari la stirile de la ora 5

oliskha - am retinut procedeul tehnico-tactic, maine exersez
te rog sa-mi spui daca trebuie ca urmaresc ceva cand cumpar rodii ca eu pana acum nu m-am indelecticit cu asemenea fructe

petratudor - poate am noroc sa gasesc in wk linte si saptamana viitoare incerc - multumesc mult

aris - sper ca nu ne persiflezi si ne lasi cu sufletul la gura, sper sa intri repede dupa ce te intorci de la dr

pentru ayla - o ploaie de pupicuri

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Aris, sa ne spui concluziile de la nenea dr.,da?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput