Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*
Raspunsuri - Pagina 19
Ilinca_M. spune:
Ramona7575, scuze, stiu ca a fost nasoala patzania, dar io rad aici ca isterica...Doamne, mi-am si inchipuit tot "filmul"!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg tu Ayla, la ce comenzi serioase ai, eu nu mai indraznesc sa-ti cer nimic. oricum te felicit pt cat esti de implicata.si ai timp pt toate |
Hai, may, pt nora-mea, imi gasesc eu timp si daca nu as avea...pana la Craciun. dar voi nu stiti cateva lucruri. Unul, ca incepusem eu ca idee...demult, la pagina web a ghioceilor, ziceam sa le facem un album la toti, ceva de genul "Ghiocei-Luna1", "Ghiocei-Luna2", etc. Si la pagina cu aniversarile le puneam in fiecare zi cate un tort cu nr de luni implinite. dar daca nu a mai interesat pe nimeni...ma jucam singura. Si altceva ar fi ca mi-e atat de drag sa ma joc cu pozele ghioceilor nostri, nu stiu daca as simti la fel facand pt altcineva, adica e asa o bucurie si pt mine. Intr-un timp stiam numele tot la fiecare si data nasterii, cand tot faceam liste, pagini, aniversari . Eu am terminat liceul pedagogic, deci imi plac si chestiile astea, am asa, un pic de inclinatie si imi sunt dragi copiii, iar ghioceii, parca-s grupa mea de copii de la cresa. Nu stiu ce simt altii pt noi, si pt copilul meu, dar stiu ce dragi imi sunt mie copiii vostri...o-ho-ho, de multe ori mult mai dragi decat voi.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni, oricum nu ma referam la cineva anume.
Si sa continui cu
Maya4
si
Maya5
Simina, la ce nu iti place, primesc si reclamatii.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ilinca_M. spune:
Tufete, m-ati introdus intr-o mare eroare!!! Pai cand va tot auzeam cu "cuscra"-n sus, "cuscra"-n jos, eram convinsa ca toti ghioceii si toate ghiocelele-s cuplate si numa fata mea a ramas pe dinafara! Si acuma vad ca tooot apar "solteros" si "solteras" intr-o veselie, pai nu-mi inchipuiam asa ceva! Ma depaseste deja situatia
De-acu numa studii de compatibilitate va pot face, daca vreti, DUPA ce va decideti cu lipelile!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 dyana - ca tot te vazui prezenta poti sa faci o poza si cum e prins leaganul de tocul usii? ca e super din ce povestesti... si din ce-am vazut si as vrea sa vad si practic daca pot "realiza" Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
gianina nu l-am prins in tocul usii ca mi-a fost frica; am batut dibluri in beton, deasupra usii, sunt 2 carlige de care agat leaganul; uite cum arata
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
mihaelacg spune:
esti minunata.
poti sa ne lasi la urma, nu ma supar, doar cand ai tu timp, si nu am pretentii, te las pe tine sa faci ce vrei pt nora ta, cu ce poze vrei tu, cu conditia sa-i arati si la clau, sa-si dea baiatul acordul.
din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
mihaelacg spune:
koko, am auzit ca esti in galati, vii la gaseala?
te asteptam sa ne dai un semn
POZE cu 2 ochi albastri
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anamariame Monica, nu vreau aceeasi fotografie in frame-uri diferite. Ci pt project3: aceasta poza Pt frame 1: asta, iar pentru frame aceasta |
Am probleme.
1.Frame cu globul nu-mi mai incarca, am incercat de cateva ori. Iarta-ma. Daca imi dau seama de ce nu o deschide si reusesc iti fac.
2.Poza cu voi doua format vertical nu am cum sa o cropuiesc sa intre in frame, ala cu margini rosii, pt ca e mica distanta si trebuie sa te prind si pe tine si pe Eva.
Daca imi trimit ceva pe mail sa-mi spui, ca eu intru doar daca e sa caut ceva.
Mihaela, te rog, spune-mi exact ce anume iti place, mi-e mult mai simplu sa mi se spuna ce model doresti si la ce poza a copilului doresti, decat sa-mi dau cu presupusul sau sa caut eu prin albumele voastre de poze. Ok?
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
mihaelacg spune:
ok, cuscra.
POZE cu 2 ochi albastri
Ayla21 spune:
Ana Maria, uite asa ar merge->Eva.
Iar pt poza cu voi 2, nu neaparat Craciun. Imi place mult de tot poza aia, si am ales, asa, dupa placul meu, ceva gen
"precious". nu stiu daca iti place, dar aceasta este adorabila.
_
Monnvas spune:
Am fost la Baby Expo. Bref: gasiti girafa Sophie cu 40 lei si tot acolo puteti proba scaunul-minune al lui Aris.
Recuperz si revin.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!