Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
na, ca mi-a comis-o, a dormit 25 de minute, l-am pus in leagan in speranta ca readoarme dar nu sunt semne...
elena, vacanta frumoasa
cuscrele de la oradea, sunteti niste frumoase
andata, ieri n-am putut sa votez iar azi erai la finish...
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
nemora spune:
Carla, pai da un tel cand mai iesiti in parc, si noi stam f aproape de IOR (iesim mai mult in Cuza).
Gabi, si e ok asa? baiatul in camera lui, fetita cu tine? eu asa ceva as evita...
Laurraa, apa de ce nu, daca cere; un indiciu bun este sa-i pui paharul la buze, daca trage de el.
Cris, felicitari tehnice!
mai stitzi cat are voie sa haleasca un copil de 6 luni? a supt foarte bine la 4.30 si acum a mancat un mar mare copt cu putina banana (cantitate cam juma de pahar) si ar mai manca! ma duc s-o mufez ca tzipa de nervi ca s-o gatat
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
CarlaV spune:
Nemo, sun, cum nu? Nu stiu cat trebuie sa haleasca, eu le dau cat vor.
Philip, cate masini aveti de trebuie sa mai vindeti din ele?
Da, o bunica sau cineva care sa va ajute v-ar prinde excelent acum, sa va miscati mai repede, stiu cum e.
Nici bebita mea nu e gata pentru albumul de 6 luni. Poate ma invrednicesc si eu sa pun poze mai actuale cu ea, ca e tare smechera.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dani3lla spune:
Buna seara albinoaselor.Ce de limbarnita ati avut astazi![]()
cuscra asa cred si eu ca s-au vorbit ca altfel nu vad de unde atata somn.Astia cred ca se razbuna pe noi din perioada sarcinii
.Si vezi cu intensitatea cutremurului ca vreau replica de cel putin 30 de minute![]()
ana micu ce ai facut la examen?I-ai facut praf?
Raluca felicitari pt plimbarea cu caruciorul
Philip stai linistita ca a vb Denis cu baietii "ca intre barbati" si au promis ca or sa fie cuminti.Sanatate si pupici sa treaca gatul
baby first intai de toate condoleante pt bunica ta,DD sa o odihneasca in pace...si cu soacra...are Cosmote ?Nu de alta dar am abonament nelimitat in retea si stiu sigur ca nu ma satur doar cu 2 vorbe
Eventual sa nu pui piper in sarmale ca restu' are voie si micutza
A si era sa uit...spune-i ca deja i-ai facut abonament la sala ca ai vazut si tu ca a facut colacei la burtica...
ce dobitocuta de socruta ai
ancy cred ca v-a priit plimbarea.Frumoase poze....pupa mama de sportiv

baby first pup caltabosica mustacioasa
yoanna eu i-am facut caiet de teme inainte de culcare dar se pare ca sotul meu vrea sa ramana repetent
Pup gangsterita mica...stie ea ca e alocatia ei
Aceeasi pozitie o are si Denis cateodata si ....tot cu un singur ciorap
lavinia ce cautati voi intre indragostitii mici...deloc nu-i scapati din ochi
andata nici al meu nu doarme cu pijama...doarme la bustu gol ca e rau de caldura....si fisu la fel.Dar cred ca o sa-i lipesc dopul cu super-glue macar sa scap de concertele nocturne![]()
roxi sar'na de explicatia cu fontanela.Asa i-am zis si eu numai ca nu am stiut sa folosesc exact termenii
Se cunoaste ca esti de acolo
carla e foarte bine ca bea apa.Eu spuneam doar ca mai sunt si cazuri de "mofturosi"
fetele
roxi mie imi spusese pediatra sa iau cereale fara lapte si sa ma mulg un pic sa le amestec.Cica asa e bine daca alaptezi sa folosesti laptele tau
cosminica marfa tema ...te sustin
Petrecere frumoasa la munte
andata doar intru si gata ...iti dau avant 30 de km ca tot nu inteleg

laurraa ce a zis dr?
Eu nu il invelesc pe Denis pt ca dezvelitul ar fi primul lucru pe care l-ar face...
si de ce sa muncesc baiatu seara
.Eu i-am dat intai fructele crude iar de luni incep si cu legume fierte tot piure dar pe rand
cris eu abia astept sa ajunga si fimiu in stadiul asta ca mai are mama niste bibelouri si niste mileuri
....cica au valoare sentimentala...stai sa vezi valoare de luna viitoare incolo
nicuratze distractie placuta si tie la munte 

vreau si eu la munteeeeeee
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
dani3lla spune:
Am uitat sa ne laudam si noi cu ultima ahizitie....ne-am luat lamborghini....http://family.webshots.com/photo/2963090610104369456xENuQn
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
philip spune:
carla, numai 2, m-am exprimat asa ca NU stim inca de care sa scapam.
dani, merci, super masina voastra :)
am editat ca-s dusa rau zilele astea
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
yioanna_s spune:
ce bn k azi nu am atat de citit
noi am fost azi din nou cu cuscra si cu tinerii porumbei a fost f placut afara
cuscra vezi nu i-ai soptit nimik la nora ta azi sa vedeti cum faceti cu imparteala...sigur va intelegeti k te place
.ati papat bn?a mea cu urlete,dar cu rabdare pot rez situatia.
cosminica:distractie placuta!
alic:la verzisori nici nu se uita,biata mama,ce doar la movisori..
asa spunei la cuscra sa se pregateasca din tp
cristina:pe unde ati iesit?

miruta:mai zi-ne ceva de voi,ce mai face Antonia Maria?va
lauraa:eu i-am dat prima data fructe,apoi cereale supica care o refuza si mai apoi pisate,in aceeasi zi
si acum leg.si pediatra mi-a zis la fel ....ba mai mult sa-i bag si carnita deja.eu o invelesc dar nu o mai gasesc cum am pus-o![]()
gabi:saru'mana
tare dragut tudor![]()
nicuratze: distractie placuta,ce ciuda am in mn,eu nu am cu cine merge k al meu e ffff ocupat
philip:
doar atata a fost concediul?nu as vrea sa fiu in pielea ta
dani3lla:
foarte tare,stefania trage cu ochiul dupa el,ei...na,k m-am scapat,sper sa nu citeasca cuscra
hai k a mea e o mica bandita,s-a trezit si-mi colinda de 10 min...(am crezut k va adormi la loc k nu dormise decat 15 mi)
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/yioanna/VineIarna#
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
http://lilypie.com/pic/2009/10/17/CIwm.jpg
17.06.2009 
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip carla, numai 2, m-am exprimat asa ca stim inca de care sa scapam. dani, merci, super masina voastra :) US www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009 |
Sa le folositi sanatosi, a sunat bine cum ai spus
.Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Darius va multumeste pt urari si ureaza la multe luni inainte tuturor sarbatoritilor din zilele acestea.

Azi am fost la vaccin si a plans o groaza,dar cum l-am luat in brate i-a trecut.
Are la 6 luni,70 de cm si 9,040 kg,perimetrul cranian 45 si fontanela 1x1,totul este bine ,se dezvolta bine si este sanatos.
Am vazut pozici frumoase cu printese si printi,care de care mai dulci si scumpi.
Distractie placuta celor care merg la munte.
Imi este greu sa scriu daca nu am laptopul,ca ziua ma solicita puiul,vrea mereu companie,dar asa a fost de la inceput...am vazut ca asa sunt cam toti bebelusii.
la toate
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
gabi78 spune:
philip aici sunt pozele despre care au vorbit fetele. Eu nu sunt la curent cu ce se intampla cu voi unde sunteti si incotro o luati, dar daca este bine pentru voi va felicit si va doresc sa va mearga bine.
nemora de ce sa nu fie bine? nu inteleg. Bianca nu doarme cu mine ci in patutul ei care este in dormitorul meu.
dani3lla sa stapaneasca sanatos tomobil si sa ii fie de folos
maria bunica felicitari pentru dimensiuni! 9 kile????
eu i-am scos pe inamici in seara asta afara inca o tura de pe la 6 pana la 7 jumate si le-a prins bine. Acum le dau sa manance baie si somn .... sper!
Sa il ajutam pe Andrei!