Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)
Raspunsuri - Pagina 16
laurraa spune:
Ioana, asa e si la mine cu cheful asta....vorbesc cu sotul uneori numai cele necesare si uitam sa ne mai sarutam chiar cum faceam inainte mai mereu, mai ales la plecatul din casa si la venit....
Carla, si eu sunt constienta ca la al doilea bebe nu o sa mai fim asa innebuniti, ca o sa asociem mereu cu Maya, dar eu nu cred ca tu ai pierdut ceva de la Saby si imi amintesc mereu cu placere cum ne incantai pe perioada sarcinii cu grozaviile ei; se vedea ca esti innebunita si atenta la orice
alic,tocmai asta intrebam si eu cu biberonul....nu stie sa-l foloseasca
deci le dam apa odata cu diversificarea sau nu?
intrebare: drita mea mi-a zis supica de legume 3 zile, din a 4 a zi pisate si date cu lingurita inca 3 zile; fructele cand le adaug?
fetelor am gasit raspunsuri in cele date lui alic pentru utilizarea biberonului; multumesc

fructele cand i le dau prima oara sa fie crude sau la steamer?
ramona, si eu gresesc enorm la scris; suntem obosite, scriem repede, etc, stai linistita

ma duc sa fac ceva de papa si revin
am vrut eu sa tin cura de astazi, dar.....
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
clodyac spune:
buna ziua fetele
multumesc de incurajari
sper si eu sa nu fie nimic grav
ana bafta la examen
ancy cu mare drag vreau sa ne intalnim
la mama soacra s-a manifestat asa: a slabit foarte mult in foarte putin timp, ameteli, a pierdut sange prin scaun, diaree (scuze
) sau invers constipatie hemoroizi si fisura anala
acum ii face un tratament intravenos si i-a luat si biopsie la care aflam raspunsul pe 11 decembrie
cam atat .... aaaa.... carla eu nu dorm ziua deloc pt ca nu pot ... doar sa fac treaba prea multa si atunci cad pt juma de ora
sa aveti un week-end placut 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Ana bafta! Tinem pumnii!
baby-first condoleante. Dumnezeu sa o odhineasca pe bunica ta.
Uite vezi e chestie de gusturi pana la urma. Eu Pampers nu am folosit decat de nou-nascut in maternitate. In rest pur si simplu le urasc pentru ca simt ca iese mirosul prin ele. Si la un pipilca mic miroase de zici ca a facut o tona. Eu inainte sa le descopr pe Momi astea luam Libero si am fost foarte multumita de ele, dar sunt mai scumpe decat Pampers si nu se gasesc in toate super-marketurile.
Super tare poza cu kilogramele 
yioanna e fac si canoli cu acelasi amestec si acelasi sos ca si lasgna. Nu m-am uitat pe retetele puse de Ioana dar stiu ca in principiu carne se pregateste la fel la mabele si lasgna se face cu sos bachemal iar la canoli cica se le fierbi un suc de rosii. Eu am pus de bechamel si au fost de exceptie!
Betty eu l-am lasat pe Tudor singur in camera de la 6 saptamani. Si e foarte multumit ca are spatiul lui. Acum mai vine si adoarme cu mine in pat ca un fel de exprimare a geloziei ca Bianca e in aceeasi camera cu mine. Dar dupa ce adoarme il duc la el in pat si gata.
Lavinia ce vaccin pe hepatita B? E obligatoriu? Despre ce e vorba?
Am vazut pozele cu petitul la amandoua! Sa fiti sanatoase ca frumoase sunteti (mamicile) si copii sa se inteleaga bine si sa se certe putin pe jucarii!
roxi2000 multumesc de lamuririle referitoare la fontanela. Candd i s-a prescris baiatului Fe avea sideremie 10,8 si ni s-a spus sa ii facem elecrtroforeza hemoglobinei ca il banuiau de o anemie nenorocita dar nici in ziua de azi nu am putut sa i-o facem pentru ca atunci cand ne-am dus cu el la anlize de frica nu i-a curs suficient sange ca sa ii faca tot ce trebuia.
. Noi ne-am chinuit tare cu baiatul din cauza faptului ca nu mancaa aproape nimic.
cosminica drum bun si sedere placuta!
alynta plimbare placuta! sa ma uit si eu in calendar sa vad ce sarbatoare e?
lauraa da, eu o invelesc pe Bianca noaptea cu o pilota. Noi nu lasam mai mult de 24 de grade ca mi se pare ca ne sufocam si ne simtim bine asa. Dar noaptea si eu ma invelesc asa ca si ei ii fac la fel si nu se infasoara in ea probabil pt ca e mai grea/groasa decat o paturica. Poti incerca sa iei un sac de dormit, am inteles ca sunt foarte practice mai putin faptul ca nu poti sa schimbi noapte copilul fara sa il scoti de acolo.
Fructele nu le amesteci cu legumele. Le dai cum crezi tu aburtie/crude dar la alta masa decat cea de legume si cred ca ceva mai incolo peste 2-3 saptamani dupa ce se obisnuieste cu legumele.
Asa gata cu citit/raspuns. Noroc ca dorm inamicii dupa-amiaza amandoi odata ca altfel eram chiauna.
Sa va spun o perla de-a lui Tudor:
Mami stii de ce face Biencuta pipi pe ea? Pentru ca nu are puta!
Sa il ajutam pe Andrei!
cris_82 spune:
aoleuuuuuu vai de capul meu si de zilele mele...am fost si eu pana la baie si cand m-am intors ce credeti ca facea fi-mea?
maimutica a invatat pentru ce e butonul de DVD si acum il butoneaza de-l gaseste dracii
bine ca pe ala de start nu l-a descoperit inca ![]()
gabi...ce tare e 

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
gabi78 spune:
Puteti vedea aici "premergatorul" pe care l-am avut pt Tudor. Bun, rezistent si muult mai ieftin decat "firmele".
Vand i l-am luat lui Tudor, adica acum 2 ani era 40 ron si acum e 60. Deci e criza, nu?

Sa il ajutam pe Andrei!
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 fetelor,am si eu o intrebare off-topic...stie cineva cat ar putea sa ma ajunga un topometrist ca sa imi fac linia de hotar? mami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg |
Acum 1 an era 50 lei pe punct (200 daca vrei in toate colturile) la Cucoara, acolo la voi.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa sa va mai intreb ceva: voi ii inveliti noaptea? eu ii pun o paturica din bumbac dar cum ea se rasuceste o infasoara toata si prefer s-o las asa mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Eu am un sac de dormit foarte moale si usor de folosit, Sabina se inveleste si se dezveleste singura.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
si de la noi sarbatoritilor de astazi!
Cris, ce terorista mica ai acolo, sertarele de la bucatarie, butoanele de la dvd... si e abia inceputul
.
Lauraa,
, chiar sunt foarte mandra de amandoua, numai noaptea daca as putea sa dorm legat ar fi si mai bine
.
Si noi am fost astazi in parc si in vizita la un baietel de 1 an, s-au jucat frumos. In parc era liber la tiroliana si s-a dat Saby continuu, ar mai fi vrut ea dar nu mai puteam noi.
philip spune:
salutare din tara tusei
hehehehe, ramona, azi noapte s-a trezit si N pe la 4 si pana pe la 6 fara ceva a stat treaz, apoi gata pt zi la 6.15. el acum doarme si mie imi cad ochii in gura. da' las' ca-i bine si asa.
gabi78, unde-ai ascuns pozele alea ca tot vad ca vb fetele de ele?
cristina, ce frumoasa e printesa ta, asa cheala cum ii zici tu.
deci, plecam, a venit hartia oficiala si incepe munca pe 17 ianuarie!!! nici nu stiu ce sa rezolvam mai repede. vrem sa inchiriem casuta de aici, sa vindem din masini, sa incriem copilu' la scoala, sa transportam ceva mobila sa cautam locuinta acolo etc. tare-i greu ca nu-i o bunica aici sa putem lasa copiii si sa ne vedem de treburi cateva zile. plus impachetat, terminat buda ca nu l-am mai lasat pe sot sa lucreze, seara sta cu mine si copiii...acu intru in panica. 
pup
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
nicuratze spune:
Buna seara,
Suntem pe fuga,maine plecam si noi 2 zile la munte.
CRISTINA,si mie tot aia in pielicica goala imi place...Alessia si Maya sunt minunate,grasunele,cu ochi si buze superbe..bebelusi veritabili
ANCY,e un dulce puiul tau..te invidiam pentru vreme,dar azi a fost si la noi frumos;de ce erai suparata?
CRIS,sa vezi faza,ma uitam pe site-ul cu strumfi la o gentuta termoizolatoare,20ron,si intamplator,vad acelasi model pe alt site cu 35 ron,ce nesimtiti...
LAURRA,eu dau supa cu lingurita...DICI spunea ca Matei nu a mai vrut decat din biberon mult timp.Noi dormim in sac de dormit subtire si caloriferul inchis.Eu astept sa fie o masa de legume introdusa si apoi bag fructe (mar,para-coapte sau aburite,asa mi-a zis pediatra)
ANA,asteptam vesti bune.
ANDATA,am votat si eu de 2 ori.
CLODY,RAMONA
,sper sa aveti nopti mai linistite cat de curand.
CUSCRELE din Constanta,sa va fie de bine plimbarea.
COSMINICA,drum bun,sa va relaxati la parinti.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)