Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Fetelor, voi scrieti intr-un ritm atat de ametitor...
Am intrat la odiseea voastra sa multumesc tuturor celor care si-au adus aminte de ziua mea, desi eu nu mai fac parte din odiseaa voastra, sa va urez si eu voua tot ce este mai bun pe lume si ca toti bebicii nostri sa se nasca sanatosi si sa ne umple viata de bucurii.
Se pare ca si eu voi avea baietel, dupa testele babesti, caci ecografic nu stiu.
Va imbratisez cu drag pe toate!

mamica de fetita si 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Neata mamici,

Apar si eu in schema dupa cateva saptamani de absenta. Am fost intr-un conced de 2 sapt iar de luni de cand am revenit la servici nu am reusit sa recuperez cele 9 capitole pierdute.

Alina, am vazut emisiunea si daca n-am bocit.......m-a impresionat f tare copila iar mama chiar a suferit o schimbare radicala. Chiar ca este de urmat exemplul..superb.

Noi suntem bine, foarte activi, de multe ori chiar ma sperie cat misca, ma gandesc ca poate nu ii convine ceva si se zvarcoleste.
Parca sunt mai speriata la sarcina asta decat la prima. Paranoia.

Va pup si promit ca incerc sa tin pasul cu voi.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

21+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela felicitari pt rezultatele bune de la eco!

rebiana tare bladada moderna, am citi.o de.aseara si m.a amuzat :)

bluekido imi pare rau s.aud ca aveti ceva necazuri, poate vestile bune de maine de la eco sa te faca sa uiti si sa vii si cu carucior :)

freedelia asa pateam eu luam sala cu 26 sau cat era atunci maximul de puncte si la traseu picam cu felicitari :)

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata burtici! Eu azi iar sunt chiauna de somn. De data asta nu din cauza cosmarurilor, ci a durerii de oase. M-au durut oasele bazinului de nu mai puteam, simteam ca nu se mai termina noaptea o data.
Fuga sa mai citesc o data ce ati scris, ca pana am ajuns la final am uitat ce ati mai zis fiecare

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Azi am dormit si noi mai bine, desi e prima oara cand ma trezesc simtind trante in burta. Ma uit la ceas, vad ca era deja 6.15, deci era ora. Daca eu nu ma trezisem, ea isi stia programul .

Am sa incep cu Lara- bine ai venit Lara, sarcina usoara, la termen si pentru printesica cea mare.

Diana, felicitari pentru intrarea in cel de-al treilea trimestru, ultimul, dar nu chiar usor. Sa dea DD sa stea bebele acolo in burtica, cumintel pana la termen daca se poate.

Alina, sanatate Ioanei. Eu in ceaiul de ceapa pun si doua, trei nuci sparte cu tot cu coaja. Dar remediul cel mai sigur pentru Mihai este uleiul de masline. Am mai spus aici incalzit, cu zahar si luat la culcare 2,3 lingurite fara a mai bea apa dupa, daca se poate. Pentru Mihai e sfant. Nu e placut, dar in doua, trei zile dispare tusea ca prin farmec.

Nibi niki, sa-ti traisca printesica. Cat despre calatorie, daca esti ok, du-te ca apoi nu prea mai apuci asa curand si asa relaxat. Uite si eu femeie "in varsta" ma gandesc cu jind sa plec la 5000 km, cu escala si inca 350 km cu masina din Bucuresti. Abia astept pe 3 decembrie sa vorbesc cu dr., care dupa ce se va cruci, bodogani, poate considera ca pot. Daca nu, nu si gata dar merita sa incerc, na.

Jeni h, ce mai faci tu cu printesica ta? Ne arunci asa o vorba doua si fugi? Arata-ne poze, spune-ne ce mai faci .

Elanik, vazut secvente din filmulet, scumpica fatuca serioasa. Noi nu vorbeam de vaccinul antigripal, Doamne fereste, nu am de gand sa-l fac. Ziceam daca se intampla sa contactam gripa. Cum o tratam, asta era .

Gina, felicitari pentru cuculetul tau scump. Daca e asezat transvresal, slabe sperante sa se mai intoarca. Da voi sa fiti sanatosi, ca pe unde iese vedeti voi .

Mihaela, felicitari pentru bebe sanatos si rushinos. Este educat deja .

Vorbeati de simifiza, habar n-aveam ce e aia, dar, cand m-am luminat mi-am dat seama ca eu ma vaicaresc de vreo saptamana si ceva si nu stiam cum sa-i zic, explic cuiva. Adica nu e comod sa spui, ma doar "dansa", adica oasele de la "dansa", desi banuiam eu ceva cu relaxare pentru cresterea uterului sau nastere, ceva. Acum sunt luminata .

Eu plec la pedichiura, epilat si toate cele. Sunt rasfatata azi, dupa ce dau o tura pe la munca bineinteles.

Va pupic si va doresc o zi buna si linistita.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 25+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir
Vorbeati de simifiza, habar n-aveam ce e aia, dar, cand m-am luminat mi-am dat seama ca eu ma vaicaresc de vreo saptamana si ceva si nu stiam cum sa-i zic, explic cuiva. Adica nu e comod sa spui, ma doar "dansa", adica oasele de la "dansa", desi banuiam eu ceva cu relaxare pentru cresterea uterului sau nastere, ceva. Acum sunt luminata .

eu am crezut ca simifiza ii spune diana, ca asa o numeste ea :)))
cum ella ii spune duda

si pe mine ma dor destul de tare oasele alea...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Buna dimineata si de la mine!

Am avut si eu asa o dimineata ca Freedelia cu juniorul nervos si urlator care nu vroia nici sa puna gura pe micul dejun sau macar niste lapte si era sa imi pierd nervii cu totul. M-a enervat si sotul ca el statea calm si manca linistit, dupa care s-a dus sa isi termine treburile, nici macar nu l-a interesat cat ma chinuiam eu cu copilul. Oricum am dat jos copilul de la masa si mi-am terminat cafeaua sa ma linistesc. Cand a vazut copilul ca plecam, si eu sunt super calma, sa vezi ce repede si-a baut laptele si a mancat un corn macar.
Sper sa imi treaca nervii astia, ca vad ca afectez si pe altii.

Ati scris o gramada si nu prea mai tine minte neuronul meu gravid chiar tot. Ieri am avut zi libera si nu am deschis calculatorul.

Dayanara oau ce surpriza ti-a facut bebe! stiu ca tu ziceai la inceput ca ti-ai dori o fetita Macar acum e sigur sigur? Oricum, sanatos sa fie, ca nu conteaza asa de mult ce e. Si pe mine ma roade curiozitatea la maxim si sper sa aflu luni ceva.

Child colega mea de suferinta cu doctoratul Zi repede can ai sustinerea sa iti tinem pumnii. Pe ce domeniu lucrezi? Eu sunt pe economie teoretica, ingropata pana in gat in modele econometrice, calcule, ecuatii si alte traznai. In principiu eu as fi cam gata si as pute depune, doar ca proful meu tot vrea sa imbunatatim modelul. Dupa ce depun, ma dureaza cu rapoarte si formalitati si inainte de sustinere este si un examen oral teoretic.

Mami 19+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui kossir

eu am crezut ca simifiza ii spune diana, ca asa o numeste ea :)))
cum ella ii spune duda

si pe mine ma dor destul de tare oasele alea...

POZE

Da Roxana, asa-i spune "simifiza pubiana" . Cate invata omul
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am aparut si noi.

Vad ca vorbiti de dureri de bazin. Pana acum nu le-am experimentat. EU le astept in trim 3, ce sa caute de acum?

La scola de soferi am picat sala prima data, pt ca eu nu am vrut sa invat legislatia
A doua oara am luat sala, si la traseu am alergat cu 80Kg pe ora prin pe cheiul dambovitei. La care instructorul:
- Domnisoara sa stiti ca viteza legala in Bucuresti este 50km pe ora
-Eu : Eu am mers ca restul, doar nu era sa incurc traficul.
-Bine, ai luat. Dar data viitoare uitate si la kilometraj.''

Si nu sunt vitezomana. Chiar am multa rabdare in trafic.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Azi incepe Baby expo. Va duceti ??

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput