Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Waw, am zis eu ca nu pot tine pasul cu voi
Multumesc frumos de primire, sunteti tare dragute. Desi eu sunt noua, voi imi sunteti destul de cunoscute, am trecut alaturi de voi prin toate de la inceputul sarcinii. Eu nu am avut greturi in primele luni, m-am simtit si ma simt absolut minunat si va compatimeam pe cele care sufereati. Si sotul meu a avut probleme cu pietre la rinichi, dus la spital de urgenta, operat.. M-am si mutat.. Deci am fost alaturi de voi in umbra Initial nu am intrat in club din cauza superstitiilor, am zis ca inainte de trei luni nu spun nimic la nimeni, dupa care m-am mutat, nu am avut net, tot asa. Si bebele meu e pretios, anul asta in ianuarie am pierdut o sarcina de 8 saptamani si a fost greu. Am suferit si pentru cele care paraseau odiseea una, cate una.. E tare trist. Le urez sa se refaca si.. sa o ia de la capat. La mine a mers.
Pe fiica mea o cheama Ioana, e nascuta pe 11/12/2002, la maternitatea Suceava, eu pe 22/12/1978. UM a fost pe 19/06/09
Va pup, mai revin fiicamea nu are somn si trebuie sa rezolv problema :)

Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna fetelor.. revin si eu dupa o absenta de vreo 2 saptamani (din cauza unor evenimente nefericite)... Am avut ceva de recuperat asa ca nu pot sa va raspund fiecareia in parte... Drept urmare spun si eu "bine ati veni" fetelor noi, "la multi ani" sarbatoritelor si felicitari pentru carucioare fetelor care au aflat sau reaflat ce ascunde bebe.
Subscriu si eu la insomnii (pana sa reintru pe forum sa va citesc credeam ca sunt eu defecta .. hai ca m-am linistit). Dupa cum spuneam raportez si eu insomnii, dureri de spate, mici arsuri si un bee tare activ si fortos (nu stiu de unde are atata energie si forta). Serile trecute a pus sotul mana pe burtica sa il simta pe bebe, iar bebe s-a conformat.. a inceput sa-i care niste picioare ca mi-a speriat sotul . Binenteles ca sotul a incercat sa faca iar me moralistul si a incercat sa-i explice lui bebe cum ca aar trebui sa se mai calmeze ca mai are pana iese.. dar nu a avut cu cine se intelege .
Noi inca nu stiim ce se ascunde in burtica.. trebuia sa merg la eco saptamana trecuta dar un eveniment nefericit ne-a tinut pe loc . Eram hotarata sa merg azi dar cum azinoapte n-am inchis un ochi, dimineata am adormit cand ar fi trebuit sa ma trezesc sa plec .. sper sa reusesc sa dorm in seara asta si sa merg maine.. poate venim si noi cu carut
Pana atunci va

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Dianami -- bine ai revenit, ma bucur ca totul e bine, chiar intrebam de tine zilele trecute candva. Sa dea Dumnezeu sa stea bebe la caldurica pana cat mai aproape de termen, dar deja din saptamana 28, dupa cunostintele mele, sansele sunt mari sa fie ok chiar daca vine mai devreme.

Dayanara -- de SAPTE ori??? Cred ca dupa a treia oara imi luam sofer . Prietena mea cea mai buna a luat a treia oara, facea perfect la sala si pica la traseu. A treia oara a gresit in mod intentionat o intrebare la sala, ca zicea ca scorul perfect ii poarta ghinion. Si a luat . Eu am luat din prima, dar niciodata nu m-am descurcat pe masini cu schimbator de viteze. Nu pot si pace, mi se ineaca de fiecare data cand incerc sa plec de pe loc. In rest, zic eu ca sunt mai buna decat majoritatea soferilor barbati pe care ii cunosc, mai sigura pe mine si cu reflexe mai bune.

Noi azi am avut o dimineatza dificila, singura cu copiii, Jodie nu voia sa faca nimic, plangea, in fine, am intarziat juma de ora la scoala si inca sunt cu adrenalina crescuta... Abia astept sa se intoarca Coleman, ca tare greu mi-a fost singura, mai ales dimnietile, cand ne pregateam de scoala.

Va pup si sa aveti o zi minunata!

23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata
Va invit la o placinta cu spanac si un pahar de sana cu sare ( si piper cui ii place)
Ieri nu am mancat mai nimic din cauza dureri de cap si acum recuperez la 5 dimineata.

Fetele din Romania: voi ati gasit Tamiflu in farmacii ?? Eu am intrebat la una si mi-au spus ca e retras dupa piata. De atunci am uitat sa mai intreb.
Samaria-imi para rau ca Sam s-a ales cu buzita sparta. Sper s-i treaca repede. Dupa parerea mea violenta se invata in familie, si degeaba vb cu parintii.
Jeni- fericitari pt mobila . Eu ma misc ca melcul. Nu am luat nimic de genul iar sotul zice ca avem noi timp...
Greenfrog- eu am mai luat vitamine, tot Centrum materna fara sa mor de sete si sa fie nevoie sa dorm cu cisterna langa mine . Acum e alrfel, nu stiu de ce.
Castelana- rinichii mei sunt cam invatati cu apa multa. Vara beau 6 litri fara vitamine. Daca nu 6, 5 sigur. Eu la apa pun si ceaiul- care e cam un litru pe zi. Nu in fecare zi dar cateodata.
Anca- in primele sapt nici eu nu puteam sa beau apa din cauza greturilor. Ce am mai suferit, muream de sete dar nu puteam sa beau de greata.
Yaia-Trebuie sa anunt sotul ca psihicului meu ii fac bine calatoriile. Nu ca nu ar sti saracu'.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cactus- fericitari pt baietel. Sa stea in burtica pana la 40 de sapt.
Oana- ce-mi place cand nu am curent. Asa ma mai dezlipesc si eu de calculator.
Lara si mai era o fata dar am uitat nick ul - bine ati venit. Sarcina usoara pana la capat.
Dianami- ma bucur ca sunteti bine
Oana- deci dupa facultate conduci si prost. hmmm bine ca am facut scoala in liceu. Bai da de nimic nu-i buna facultatea asta.

Cred ca ma duc inapoi in pat ca sunt zombi azi daca nu mai dorm.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Haideti la cafeluta.Ma duc sa recuperez ce ati scris aseara si revin.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata burtici si prunci pretiosi!

Poftiti la o cafeluta cu lapte si scortisoara, ca de mult nu v-am mai invitat...si pentru cine vrea..o feliuta de ananas.

Bun venit in odisee pentru Aly-Mihaela si Lara!
Scrieti cate 10 mesaje scurte ca sa scapati de moderare si sa va citim in timp real!

Felicitari fetelor care au venit cu vesti de la Eco! Sa fie copilasii sanatosi , indiferent de sex!

Alina, eu m-am uitat la emisiune marti, si am remarcat si eu relatia puternica dintre cei 2 soti..adica la cum arata tipa...e de admirat sotul! Si fetita chiar era deosebita!

Anca
24+ Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Tocmai am vazut ca Lara nu e chiar nou venit...deci nu ii mai sunt moderate mesajele

Fetele , eu am avut un vis superb: L-AM VISAT PE BEBE!
Vai , asa era de dragut..exact cum mi-l imaginez: chel, blondut si rotofei..si il tineam in bate si il pupam tot timpu si el ear tare cuminte!
Dar a parut foarte real visul..m-am trezit cu un sentiment foarte placut!

Anca
24+ Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

aly_mihaela bine ai venit,sarcina usoara si bebe la termen.
fetelor..m-am uitat zilele astea la pozele voastre si sa spun drept sunt putin invidioasa.Mie de ce nu mi se cunoaste burta?Daca te uiti foarte atent se cunoaste ca sunt insarcinata..daca imi pun o bluza mai larguta...nik.M-am intalnit acum cateva zile cu o cunostinta si din vorba in vorba ma intreaba daca sunt insarcinata.Ii raspund cate saptamani am la care respectiva"si burtica unde e?""probabil vrea sa devina fotomodel si are grija de silueta"poate am sa fac niste poze zilele astea sa-mi vedeti si mie burtica..

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata fetele!!!
Am lipsit de pe ecrane cateva zile bune, dar sunt la curent cu tot ce ati scris.
La birou imi fac timp printre picaturi asa sa va citesc dar nu apuc sa mai scriu si mesaje. Abia astept saptamana viitoare cu ziua de 1 decembrie libera, la care mai adaug si una de concediu plus weekendul...ppfuuuuuu trai pe mine!!

babyangel nu pot sa te refuz cu laptele cu scortisoara asa ca toarna si mie o cana mai mare .
Aaaaa....apropo imi place de mor semnatura ta Codrin (Martin sau Fabian) .
Vreau sa urez bun venit noilor gravidute Lara si aly_mihaela. Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!!!
Si..felicitari mamicilor cu bebelusi care se transforma din fetite in baietei si invers!! Important e ca sunt sanatosi...ca noi ii iubim oricum!!

oana cum e acasa????? Hai trezirea ca se raceste laptele

asteptam un 23+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput