Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Dana påi nu ai stiut tu ca Ana e de gascå??de acum sigur te va låsa så faci cat mai multe lurcuri care pana acum erau decat ganduri.. Claudia azi nu am mai fost nicaieri..am fost la dintolog si am stat vreo 2 ore..bine ca a fost si tati cu noi si s-au intretinut..cabinetul de dintolog e intr-un apartament..asa ca au avut tot confortul cat mami se facea ''frumoaså'' la dintiSi apoi am fact putin curat pe aici ca el a adormit..si acum e intuneric deja Fetelor azi noapte am crezut ca m-am dus cu capul.. la o ora de maså a lui Brucu pe la ora 4 se tot foia el si se cremea ( nu prea plange dimineata de foame ci se foieste rau ) si cand sa ma duc så il iau.. oups! nu era..ci era in parte acealaltå intors si cu capul in partea ailaltå eu stiind sigur ca l-am pus in partea opusa decat era.. cu toate ca il auzeam m-am speriat rau..S.a intors efectiv singur si dormea cu capul in partea ailaltå www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
hehe .. ai mare grija de acum incolo unde il lasi pe bruce .. ce pozna ti-a facut piticul .. stai sa vezi de acum incolo in ce pozitii o sa-l gasesti .. te vei cruci, crede-ma ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
madalina84 spune:
Bine v-am gasit la scutece mamicilor,imi cer scuze ca nu am mai intrat de atata timp,am citit ultimul capitol din burtici si pe acesta dar sper sa le recuperez pe toate de la scutece
Nu am mai intrat din lipsa de timp,caci mama a inceput serviciu de la 1 si am ramas eu cu baiatu,ma mai ajuta tata,mai ramane cu el cand am eu de mers undeva.Ne descurcam in principiu dar din timpul care imi ramane,ba ies la cumparaturi,ba mai fac ceva pt botez,ba vb cu sora-mea pe mess asa ca nu mi-a ramas timp deloc sa intru pe la voi.
Acum din ce imi aduc aminte caci citesc de vreo 3 ore printre dat papa,leganat,schimbat,ganganit si urlete:leagan eu i-am luat din carefour de la primi pasi,reducere,pe baterii dar in care sta 15-20 min sa admire jucariile si apoi gata sau cand e foarte obosit si il ia somnu,dar sa mearga tot timpul ca daca l-ai oprit se oprste si el din dormit
Vaccinul l-am facut si noi pe cel gratis langa care a mai adaugat inca unu(nu inteleg cum se numeste) care l-am platit plus cel de hep b care eu l-am platit caci nu mai era gratis(nu sunt fonduri).Pt hep b eu i-am facut schema rapida din cauza hep mele inactiva.Calciu gluconic i-am dat si eu dar din cauza ca i-am facut d3 injectabil si nu ii mai dau vigantol,mi-a dat 5 zile inainte,jumatate de fiola cu vit c picaturi si 5 zile dupa d3.
Iritatia dupa fata mi-a zis ca e de la prea mult pupat si nu am ce sa-i fac,eventual sa nu-l mai pup asa mult,si am observat ca de noaptea pana dimineata nu se mai observa
Am avut si noi o saptamana si ceva in care nu dormea noaptea,mi-a stat treaz de la 2 jumate noaptea pana dim la 9 si ceva,am capiat dar acum si-a revenit,doarme noaptea,cu trezire din 2-3 ore pt mancare uneori si la 5 ore dar ziua nu doarme decat cate 30 min si gata face ochi cat cepele,si plange,mananca,leganat ganganit si iarasi de la capat pana seara la 9-10.
Imi pare rau sa citesc de bebelusi cu problemute la picioruse dar sunt sigura ca totul va fi bine si vor creste mari.
Ma bucur ca am citit de majoritatea fetelor,cu copilasi mai cumintei sau nu,ca sunt toti sanatosi si mamicile la fel si o sa intru sa vad si poze,dar dupa ce dorm ca sunt treaza de la 7:30
Acum am si eu cateva intrebari:ce e cu frenul(cred ca am retinut bine),am inteles ca e ata de la limbuta dar ce implica ea?ce pateste bebicu?
-cu piciorusu nici mie nu mi s-a zis nimik nici de pediatru nici neonatoloaga,cum as putea sa-mi dau seama ca are ceva,ca e in interior sau nu?
- credeti ca ii dauneaza lui"ariciu pogoniciu" ca sta ziua mai mult in scoica,leganat sau sa doarma?
- de ce nu e bun baby drink?
Sper ca nu v-am capiat cu intrebarile mele si nu sunt nesimtita ca intru dupa atata vreme si am atatea intrebari,dar am vazut ca despre asta sa discutat si acum imi e un somn teribil ca sa citesc cele 9 capitole sa vad despre ce e vorba
pup dulce si revin mai la noapte
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
mariaanna spune:
Detalii despre alaptat...POZITII:
Eu sunt mai mica de statura, asa ca daca stau asezata si ma aplec putin, ajung imediat cu tzatzele pe genunchi....
Eu o alaptez oriunde:
-in pat,culcata pe o parte imi aduc mandruta cu picioarele in poala si cu fata la mine .Asa suge de regula noaptea , ca doarme cu mine.Daca ma aplec un pic mai tare si ridic mana din partea opusa sprijinind-o pe perna , ii ofer comod si celalalt san.
-tot in pat, insa rezemata de perna cu picioarele intinse sau -turceste-pun o pernuta pe brate si fetita sta comod .Asa am rotit-o pe ea la san cand aveam probleme.Am pus-o sa suga tinand-o ca pe o poseta sub brat...si e foarte comod, ajutata tot de perna care statea langa mine sub brat,apoi in pozitia obisnuita de supt, dar la sanii opusi...nu stiu daca ma fac inteleasa adica o puneam la sanu stang dar ca si cam ar fi supt din dreptul,cu capul in dreapta si invers.Asa am scapat eu de mastita, ca facusem deja febra aproape 39,5 2 zile.Bineinteles masaj si mult,dus cu apa calda si comprese reci.
-in pat, stand in fund, usor aplecata ininte sau cu perna pe brate-tot noaptea, ca mi-i lene sa ma dau jos daca plange
-la marginea patului asezata si cu piciorul pe care o sprijin cu capul asezat pe varf, sau asezata picior peste picior
-pe scaun picior peste picior sau cu pernuta
-la birou cu un picior sprijinit pe raftul de dedesupt sau cu un picior bagat sub mine
-chiar si cand scriu la tastatura,o pun pe brate, ridic piciorul pe care sta ,ea fiin fie sub bratul cu care scriu, fie pe cealalta parte.
-in fine...imi dapatez pozitiile in functie de locul si cerinta micutei...asta ca sa impacam si capra si varza
Nu stiu cat de explicita am fost, dar sunt sigura ca si voi faceti la fel.
Va pup !
mary_07 spune:
Mada,bine ai revenit printre noi
Legat de hainute cu specific de Craciun,eu anul trecut am batut netu'-n lung si lat sa gasesc ceva pe Alex si nimic frate,nimic.Imi era de ajuns si o bluzita rosie cu un bradut pe ea dar de unde...
Am gasit in cele din urma in Sibiu in mall,intamplator,un costum de mos craciun,din catifea,cu 20 lei.Stiu ca e calitate ioc dar pt 2 zile a fost ok...sper doar sa-i mai vina si anul asta
Daca voi gasiti pe net ceva,plizzz dati de stire si aici
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Cred ca n-avea rost sa mai zic ca in magazinele din Alba nici vorba de asa ceva
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
Dana15 spune:
citat din mesajul lui selen80 Dana ne bucuram ca noi am fost mai importante decat gaina de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA! |
pai cum nu! de fapt ati fost mai importante decat masa noastra!
(de fapt, am stat si am pus in cumpana: de care sa ma apuc prima data? daca incep cu forumul si reusesc sa si termin mesajele, am facut ceva ptr sufletelul meu ...si apoi, mi-am spus ca de gaina se poate ocupa si grig mai tarziu..dar pana una alta, am reusit sa o azvarl in oala)
Raluca ai grija de tine, sa nu racesti!
Elle este f faina salopetica! ceva de genul asta ma gandeam si eu pt varianta nostima! si vad ca scrie si ceva de genul "my first christmas"
acum vad ca aparut si Mada
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ancutzam spune:
Buna fetele
Dau si eu azi si pentru ca si soricelul meu face azi doua lunite minunate.
Am vazut si eu poze cu bebei frumosi foc proaspeti crestinati si mamici asemeni.
Fetelor va admir cum reusiti voi sa intrati pe forum avand bebe mic si dupa caz un alt copil mai mare. Eu una nu reusesc sa-mi organizez timpul mai deloc. Abia reusesc sa fac una alta prin casa in putinele momente cand doarme soricelul.
Dar m-am decis sa incerc sa intru mai des sa ne cunosteti si pe noi caci nou ne este drag de voi.
O seara frumoasa
de scump David
ancutzam spune:
Ana siTudor
la cat mai multe lunite frumoase alaturi de parintii vostrii
de scump David
moni_iulia spune:
Mamici care ati trecut vreodata pe la baby expo credeti ca gasesc un carut ieftin pe acolo sau mai bine incerc in auchan,cora...?
... si cosmeticale bebe, pampersi...?
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
liliac1 spune:
citat din mesajul lui ancutzam Buna fetele Dau si eu azi si pentru ca si soricelul meu face azi doua lunite minunate. Am vazut si eu poze cu bebei frumosi foc proaspeti crestinati si mamici asemeni. Fetelor va admir cum reusiti voi sa intrati pe forum avand bebe mic si dupa caz un alt copil mai mare. Eu una nu reusesc sa-mi organizez timpul mai deloc. Abia reusesc sa fac una alta prin casa in putinele momente cand doarme soricelul. Dar m-am decis sa incerc sa intru mai des sa ne cunosteti si pe noi caci nou ne este drag de voi. O seara frumoasa de scump David |
Servim si noi o prajiturica.
La cat mai multe lunite, bebe David! In primul rand sa fii sanatos, sa te bucuri de cele mai frumoase momente ale vietii tale, sa fii cumintel...si venim c-o rugaminte: las-o pe mami sa ne povesteasca mai des despre tine.
Eu abia m-am trezit...ca am reusit sa leg juma de ora langa flacau...
Mada frenul lingual scurt poate ingreuna alimentarea bebelului acum cand este mic (se chinuie sa traga la san si ramane flamand) iar cand mai creste pot aparea probleme de pronuntie a unor sunete precum t, tz, s, sh, r. Ori nu le pronunta deloc, ori le pronunta pocit.
Eu am o rrita acasa da' mi-e asa de draga incat nu mi-as fdori sa fie altfel. E aparte .
Deocamdata vad ca Radu papa suficient de "cu sarg" asa ca il mai las sa vedem cum evolueaza si poate nu intervenim. Oricum, vad ca reuseste sa-si ridice varful limbii pana in spatele dintilor gingiei de sus.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei