Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Eu tot am o problema cu cantitatea de ceai pe care ar trebui sa o bea un bb alimentat mixt...aveti idee CAT CEAI ar trebui sa bea??

Amea refuza Babycalmul neindulcit si nu i-as da Babydrink ca nu sunt de acord cu el, insa mi-e frica ca are nevoie de lichide si eu nu i le ofer....HELP!

PS: astazi fug la Babyexpo sa vad de leagan, desi ne gandeam la un bouncer clasic am ajuns la varianta cu unul electronic, sa vedem ce oferte gasim..tare imi plac cele de la Fishe&Price, dar tare scumpe mi se par.

Pana la urma au ramas cam 4 variante in schema, dar nu ma pot hotara, daca are cineva vreunul din ele poate imi da un sfat...saru'mana

LEAGAN 1
LEAGAN 2
LEAGAN 3
LEAGAN 4

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!

Alex, cu ceaiurile nu te pot ajuta, dar la capitolul swing m-am documentat mult si pot sa-ti spun ca dintre cele alese de tine primul e cel mai bine cotat (modelul papasan). Eu am luat modelul Little lamb, e acelasi lucru doar ca are ca tematica niste oite de plus. Pot sa ti-l recomand cu caldura, este minunat!

Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009

pozici Sofia
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulia bine ai revenit!
Raluca nu stiu daca au raspuns fetele, dar cred ca poti lua un paracetamol pt durerea de cap! sper sa treaca repede!
Alex chiar asa! incepeti sa va boieriti cu somnul! (noi inca ne mai trezim la 3 si la 6 pt o gustarica mica)
am vazut si leaganele..sunt super faine! dar tare scumpe! (vorba vine: nu o vaccinez pe Ana si-i iau un leaga din asta..vorbesc si eu, nu ma luati prea tare in seama)
noi nu avem inca unul, dar tare imi plac cele de la Fisher Price; sa ne spui si noua la care te-ai decis;
Un pt elle si burtica annei! si eu as dori o costumatie draguta pt ana, pt craciun..fie o rochita draguta, fie ceva haios gen "little santa's helper"..dar cred ca voi ramane doar cu dorinta;
Techila ne bucuram si noi ca sotzul este in concediu..inseamna ca te vom mavea mai des pe aici; si cum se impaca Mihaita cu mostenitoarea si cu Dexter?!

Claudia mami, dar care-i baiul cu starea emotionala proasta? pupam sa treaca

Andre abia astept un mesaj! iti dai seama, va fi ultima noastra galerie?!! pai trebuie sa o facem cel putin la fel de frumoasa ca pe prima (a Sabinei);

ete! a aparut Lucia! v-am zis eu! ca trebuiau sa schimbe netul! dar uite ca nu l-au schimbat cum trebuie!
Yuhuu! un an de la emigrare?!! la cat mai multi! pe viata!

no bun! ziceti voi..nu am copila de gasca?! m-a lasat sa scriu 3 mesaje..si daca ma mai lasa sa pun si gaina de supa in oala...
hai ca ma duc repede la bucatarie..poate am noroc!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nu stiu cum de mi-au scapat pozele lui santorini .. am mers si le-am cautat ..

draga mea .. nu am cuvinte .. cate dragoste si liniste se poate citi pe chipurile voastre .. sunteti o familie superba iar prichindelul este un dulce! tare tare frumos a fost la botez .. costumatia lui bb a fost de nota 10, precum si cea a mamicii lui cu care andreiutz semana leit ..

luci of of .. netul asta. lasa ca revii tu in forta.

crisbebe sunteti bine?? va pupacim!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana, tocmai paracetamol nu am, fir-ar sa fie si nici gand sa ies afara. Ma doare ingrozitor.

As vrea si eu un leganutz, mi-e insa teama sa nu-i placa mandrei...si parca n-as risca la cat costa..

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Dana påi nu ai stiut tu ca Ana e de gascå??de acum sigur te va låsa så faci cat mai multe lurcuri care pana acum erau decat ganduri..

Claudia azi nu am mai fost nicaieri..am fost la dintolog si am stat vreo 2 ore..bine ca a fost si tati cu noi si s-au intretinut..cabinetul de dintolog e intr-un apartament..asa ca au avut tot confortul cat mami se facea ''frumoaså'' la dintiSi apoi am fact putin curat pe aici ca el a adormit..si acum e intuneric deja

Fetelor azi noapte am crezut ca m-am dus cu capul.. la o ora de maså a lui Brucu pe la ora 4 se tot foia el si se cremea ( nu prea plange dimineata de foame ci se foieste rau ) si cand sa ma duc så il iau.. oups! nu era..ci era in parte acealaltå intors si cu capul in partea ailaltå eu stiind sigur ca l-am pus in partea opusa decat era.. cu toate ca il auzeam m-am speriat rau..S.a intors efectiv singur si dormea cu capul in partea ailaltå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor multumim de complimente, sunteti foarte dulci, ne faceti sa rosim, adica eu si fetele ca sotul e la treaba nu e acasa. Multumim mult, sunteti foarte dragute.

Intr-adevar, copiii s-au distrat pe masura, toti aveam 2 ani si jumatate, erau de aceeasi varsta si prieteni dinainte asa ca nu a fost nici o acomodare, au intrat direct in paine. . Numai ca am inceput botezul la ora 1 la biserica, si atunci nici un pui nu a mai dormit de pranz, de ex alessia doarme de la 3 la 5 in fiecare zi. Si au fost tare obositi si au adormit care pe unde au putut, alessia la mine in brate timp de 45 minute, am stat intr-o camera linistita pe care ne-au pus-o la dispozitie.

Dana, tortul a fost extraordinar, mai mancasem la un botez exact la fel si am ramas cu gandul la el. Se cheama Boreal si poti manca si prajitura sa vezi cum este, este cu mere caramelizate si alune caramelizate, blat insiropat si crema de vanilie alba. Am mai spus eu la un moment dat si mi-a parut rau ca mai erau gravidute pe aici si mi-era sa nu le fi facut pofta...acum e numai Andre, sper sa nu pofteasca draguta, si asa sta in pat din mai, of, of, nu stiu ce sa spun cu placenta, dar o sa fie totul bine.

Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dana ne bucuram ca noi am fost mai importante decat gaina

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen, Claudia, Crocodana, Mary07, Andraiulia, Anamaria, Liliac, Dana, Ellenuta multumim tare mult de aprecieri. Ne-am inrosit amandoi (si eu si Andreiutz).

Andraiulia sa stii ca dupa doua luni mi incetineste cresterea ca si la noi a fost la fel de la 300 chiar 400 de gr acum ia cam 160-200.

Monis5 mersi mult. Eu ma gandeam ca fiecare primarie are modelul ei. Dar mi-ai dat o ideee buna si am intrat si pe site-ul Primariei Cta si era la fel.

Delia sa stii ca si eu tot asa ma asteptam la o schimbare majora dupa sase saptamani. Nu a fost chiar dupa sase, a fost cam dupa opt si oricum a fost ceva treptat, dar acum la aproape trei luni nici nu se compara cu prima luna, e mult mai linistit (bine ca tot in brte vrea non-stop dar te intelegi altfel cu el). Si ce mi-a placut de tine si fetita ta la botez! Super tare ideea cu costumul popular!

Lullaby eu iau Galafor (cred ca Monica ne-a zis prima data de el), si mi se pare mai bun decat Galactogilul si mai ieftin si beau ceai combinat de anason, fenicul si chimen. Apropo de chimen habar nu am avut ca ajuta bebei la cacuta. Deaia o fi al meu asa cacacios?

NelaM plimbare placuta la mall (eu inca nu m-am aventurat cu puiul dar cred ca o voi face curand, mai ales ca inainte eu eram mereu in plimbare pe la mall). Sa ne spui cum a fost curcanul (eu sunt gurmanda de felul meu si imi plac combinatiile astea mai altfel). La multe lunite pentru Ana MargelataSa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si haioasa ca si mamica ei!

Alex te astep si eu cu vesti despre leagane!

Raluca multumim pentru informatii. eu una m-am cam speriat de vaccinul ala pentru oreion! Si apopo de ce ne recomanda medicii de familie, mie mi-a zis acum sa-i dau calciu gluconic, dar eu nu stiu ce sa fac pentru ca nu stiu daca e bine sa bagam in ei calciu si vitamine numai asa preventiv!

La multe lunite pentru Sophie Amelie si Tudorita

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dana eu i-am luat annei o salopetica tare frumoasa ptr craciun .. sper sa-i mai fie buna pana atunci .. caci e ptr 3 luni si ea acum poarta de 3 luni (nu aveau nr mai mare si mi-a placut tare. in cele din urma am spus ca-i tai labutele si tot i-o dau ) .. e o grasuta lunguta .. are 6315g si 60cm .. acum poarta salopete de craciun .. am zis sa apuc sa i le dau caci acum ii sunt aproape fixe ... aici salopetuca cu reni ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Iulika am vazut acum isprava lui Bruculica. Inseamna ca a inceput sa se miste prin patut si de acum trebuie sa fii cu ochii pe el. Cred ca trebuie sa incep sa fiu atenta la Andrei, ca nu e departe de Bruculica!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput