Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

azi fac chifle si fac poze cu explicatii pas cu pas promit ... sper sa reusesc pentru ca maine are copilu teza la romana si vreau sa-l testez putintel sa vad ce a invatat

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, pe 11 ianuarie mergem la operatie. M-am incumetat si acum imi sunt chiflele la cuptor.

Meniu:
MD: o bucatica de peste prajit, o bucata de branza brie si ridichi
P: legume mexicane
C: orez basmati cu ciuperci

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

cucu-bau si eu! va citesc zilnic, asta deja stiti, da la monti ma intorc in ianuarie, nu pot de sarbatori, ba mai mult din ianuarie vreau sa ma apuc si de sport, vreau sa incerc kangoo-jump .
Pana atunci va urmaresc si ma pregatesc psihic! (nu va zic la cate kg am ajuns ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am intrat si eu sa va salut ca am un moment de respiro. Eu sunt acasa la ai mei, taiem porcul . De fapt treaba mea e sa stau cu copilul iar restul lumii munceste.

Andanii, astept reteta de chifle pas cu pas. Eu am facut aseara dar mi-au iesit umede tare la interior .

Alina, ce e kangoo jumps? Am mai auzit dar nu stiu cu ce se mananca.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Puisorule http://www.youtube.com/watch?v=i9pgN7M1Q_c&feature=related asta e! am o cunostinta care deja merge de o luna cica pare usor da nu e, mi se pare mai interesant decat aerobicul simplu care pe mine ma plictiseste, la aceeasi sala se face si tae-bo sa vad de care o sa ma lipesc, avand in vedere ca nu am mai facut sport de muuuuuuuuult.

Mergi la inceput

poftiti la chifle
http://picasaweb.google.com/andaniii/PAINICI#5413724049274286226
pofta mare .... acolo am pus si faina alba pentru ca dau si la alte fete care nu-s cu monti si nu folosesc doar faina integrala

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andanii si zici ca nu ingrasa???

Io am mai dat jos un kil, dar nu e meritul lui Monti, ci al lu' fiu-meu, care luni seara a binevoit sa faca febra... undeva spre 40... 2 zile nu a dormit decat tinut de manutza, asa ca am mancat numai mandarine. Acum e mai bine, doarme de ieri de la 20, s-a trezit doar sa pape si apoi iar , dar macar nu mai are febra.

Asa ca eu raportez un 53 aproximativ.

Daca fac niste paste integrale cu un sos de ceapa cu soia si pasta de rosii o fi bun si pt faza 1?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Andanii si zici ca nu ingrasa???

Io am mai dat jos un kil, dar nu e meritul lui Monti, ci al lu' fiu-meu, care luni seara a binevoit sa faca febra... undeva spre 40... 2 zile nu a dormit decat tinut de manutza, asa ca am mancat numai mandarine. Acum e mai bine, doarme de ieri de la 20, s-a trezit doar sa pape si apoi iar , dar macar nu mai are febra.

Asa ca eu raportez un 53 aproximativ.

Daca fac niste paste integrale cu un sos de ceapa cu soia si pasta de rosii o fi bun si pt faza 1?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

paste integrale cu sos cu legume fara soia da .... nu combini soia care are si lipide cu faina integrala

daca mananci chiflele cu grasimi ingrasa sigur .... mancate cu chestii degresate sunt ok

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Doamne ANDANII ma omori cu zilestii ce lipseste de acolo ? o poza cu sectiune de unde sa se vada mijlocul puufoos....daca nu puneai faina alba nu cresteau, erau indesate- spun din experienta

Mergi la inceput

sunt tare bune si cu faina integrala sa stii , nu sunt chiar asa imense dar sunt ok .... acuma am combinat cu faina alba , alte dati combin cu faina tip 650 care se considera nu prea alba .... sunt bune oricum , mie imi plac oricum

ANDANII

Mergi la inceput