Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dsisoo spune:

"Reteta de paine wassa: 2 cani de tarate, 2 cani de faina integrala, 1 cana de apa, un plic de drojdie si sare. Se amesteca, se intinde o foaie subtire pe blatul uns cu ulei,se taie patrate si se coace pe hartie de copt. Nu se framanta si nu se lasa la dospit. E singura reteta care mi-a iesit comestibila. Se poate manca in orice combinatii."

neatza
Puisorule, multumesc de reteta wassa. am totusi o intrebare, as putea sa adaug in compozitie, sa se mai lege un pic, si faina de naut? ca indicele glicemic e destul de mic
saru'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata fetelor,nu stiu ce-am facut de nu mi-a aparut mesaju' ala de dimineata ...ziceam si eu ca acum de sarbatori o sa fie marea incercare si tare mi-e frica ca nu o sa trec cu brio peste ea...ieri de ex.m-am scapat la pizza...muuulta pizza...daca m-ati fi vazut ziceati ca am iesit din foamete asa repede am suflat-o din farfurie..si colac peste pupaza mosul[mosul din partea bunicilor] a adus o gramada de dulciuri prichindelului cu toate ca am PRECIZAT sa nu se prezinte cu asa ceva ca sa nu am eu prea multe tentatii in casa..

ANDANII cum mai esti cu durerile ?azi dimineata mi s-a trezit sotul cu gatul pe dreapta intepenit si dureri care coboara pana jos in mijlocul spateluineavand pastile in casa am apelat la masaj cu fastum gel...frectie la picior de lemn pana ajunge la medic
va las dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Sper sa nu par cicalitoare dar asteptam si eu niste raspunsuri de la fetele mai experimentate. Nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yannia

Sper sa nu par cicalitoare dar asteptam si eu niste raspunsuri de la fetele mai experimentate. Nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie?

Alessandra (11 aprilie 2008)

ioi hai ca ma uit in urma sa vad intrebarile
sincer nu am observat
scuze

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yannia

Buna fetelor! M-am hotarat sa adopt si eu stilul Monti dar am multe nelamuriri si cu cat citesc mai mult cartea, cu atat ma afund in intrebari. Va rog, lamuriti-ma si pe mine:
1. Orezul Basmati sau salbatic au 78 g carbohidrati/100g, in schimb, orezul normal are 77g. Atunci unde e avantajul de a manca orez salbatic si basmati? Sau carbohidratii nu se refera la IG?
2. Am gasit un fel de ciocolata care contine 54% cacao si fructoza in loc de zahar. Este mai buna decat ciocolata clasica cu 85% cacao dar care are zahar?
3. Cineva mai sus intreba de pastele integrale in ce combinatii se mnanca, iar Puisorul a raspuns ca numai in combinatii lipidice. Eu citisem ca, din contra, nu se combina cu lipide, ci cu glucide cu IG<35. Am inteles gresit?
Multumesc!

Alessandra (11 aprilie 2008)

1. Monti recomanda orezul basmati pentru ca are indice glicemic mult mai mic decat orezul normal chiar daca carbohidratii sunt mai multi ... deci aici ne bazam pe indicele glucimic ... si se combina doar cu legume , deloc grasimi chiar si cel basmati

2. Daca ciocolata aia cu 54% chiar contine fructoza si nu alti indulcitori atunci e confoma deci e ok sa o mananci ... si chiar si ciocolata 70% cu zahar e monti pentur ca are indicele 20

3. pastele integrale se combina cu legume deci nu cu lipide , a gresit puisorul probabil cand a butonat

cu multa placere ... si scuze ca nu am observat intrebarile tale .... pupici ... te mai astept cu altele

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

'neata fetelor,nu stiu ce-am facut de nu mi-a aparut mesaju' ala de dimineata ...ziceam si eu ca acum de sarbatori o sa fie marea incercare si tare mi-e frica ca nu o sa trec cu brio peste ea...ieri de ex.m-am scapat la pizza...muuulta pizza...daca m-ati fi vazut ziceati ca am iesit din foamete asa repede am suflat-o din farfurie..si colac peste pupaza mosul[mosul din partea bunicilor] a adus o gramada de dulciuri prichindelului cu toate ca am PRECIZAT sa nu se prezinte cu asa ceva ca sa nu am eu prea multe tentatii in casa..
ANDANII cum mai esti cu durerile ?azi dimineata mi s-a trezit sotul cu gatul pe dreapta intepenit si dureri care coboara pana jos in mijlocul spateluineavand pastile in casa am apelat la masaj cu fastum gel...frectie la picior de lemn pana ajunge la medic
va las dulci

deci m=am dat cu diclofenac , apoi cu ben gay si apoi cu gheara dracului si puterea ursului de la life care ... am baut ketonal, paduden, diclofenac ... nu stiu de la care mi-e mai bine , da una dupa alta in doua saptamani mi-a trecut 80% ... inca ma mai ung si iau ketonal .... sanatate sotului tau

ANDANII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dsisoo

"Reteta de paine wassa: 2 cani de tarate, 2 cani de faina integrala, 1 cana de apa, un plic de drojdie si sare. Se amesteca, se intinde o foaie subtire pe blatul uns cu ulei,se taie patrate si se coace pe hartie de copt. Nu se framanta si nu se lasa la dospit. E singura reteta care mi-a iesit comestibila. Se poate manca in orice combinatii."

neatza
Puisorule, multumesc de reteta wassa. am totusi o intrebare, as putea sa adaug in compozitie, sa se mai lege un pic, si faina de naut? ca indicele glicemic e destul de mic
saru'mana

dsisoo

draga mea nu se combina faina de naut cu faina integrala si tarate
faina de naut se foloseste la chestii lipidice , de ex la snitzele, la clatite facute cu oul intreg pentru a fi mancate cu grasimi (sunca , cascaval) ....deci nu se combina cu faina de grau

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna

Am revenit pe meleagurile mioritice dar ne intoarcem pe 11 ianuarie pt operatie. Ce sa va zic, mi-a placut mult Budapesta desi vremea a fost execrabila, frig si ploaie, deci nu prea prielnica vizitatului. Ne-au omorat cu parcarile cat sunt de scumpe, in schimb mancarea a fost extraordinara. Am mancat un piept de rata cu sos de portocale si piper rosu absolut delicios . Si bineinteles gulas fierbinte si picant, o bunatate.

Andanii, ce de bunataturi ai gatit . Zi si mie reteta de chifle, poate mai alternez cu wassa.

Dsisso, ti-a raspuns Andanii despre faina de naut. Oricum nu ar ajuta la nimic dupa parerea mea.

Mea culpa, am gresit la spaghetele integrale: sunt bune doar in combinatii glucidice. Si parca in faza 2 se pot combina si cu peste sau fructe de mare. Mie imi plac foarte mult cu usturoi, patrunjel si somon afumat .

Nu mai stiu cine zicea de fructoza ca e scumpa. Puteti comanda pe site-ul redis.ro cu 9 lei parca kg si transportul e gratis. Vreau sa mai fac si eu o comanda pt sarbatori.

si o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

uite aici fructoza http://www.redis.ro/Web/ListProducts.php?CategoryId=75 ... simplu de comandat ... au scumpit-o nu mai costa 9 lei , au facut-o 11 da tot e rentabil fata de magazin eu tot de aici am camandat de am facut si gemuri .... altfel e scumpa

puisorule si ce a zis doctorul ???? cand il opereaza ????

chiflele le-am facut cu faina integrala si tarate ... super sunt .... combinate normal cu drojdie ... ies destul de tari , da-s faine la gust

am facut aseara fasole uscata cu ciolan , am mancat acuma la pranz dar asa m-am balonat de tare .... doamne doamne .... si nu mi-a picat bine deloc .... am mancat cu asa o pofta , n-am mancat de mai mult de un an fasole uscata .... asta e

restul fetelor ????????? cucu bau

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Hop si eu daca se striga catalogul, dar nik nou de raportat...

multumesc de pontul cu fructoza, io eram econoama...da zau ca in cora era scumpa...

pupici si zero abateri va doresc

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,82,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput