Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Catalishka spune:
Va multumesc pentru raspunsuri fetelor!
Sunteti niste dragute
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,83,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maya_m spune:
Mama mama ce de populatie noua p-aici ....am intrat doar sa va salut..n-am mare lucru de spus decat ca azi am facut o paine la MP din faina secara in combinatie cu faina integrala si-o iesit asa buna...maine dimineata am sa-mi infing coltii intr-o felie langa un iaurt cu toate ca nu-i monti ..am sa compensez la amiaza cu o mancarica de naut...vaduuulce si va spun
usor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Buna dimineata
Melany, reteta e din revista Good Food versiunea americana. Pe culinar nu stiu ce reteta e.
Andanii, ar trebui sa mergi la un reumatolog ca deja treneaza cam de mult povestea asta.
Aseara am calcat stramb de tot cum nu am mai facut-o cred ca de un an de zile . Nu va spun decat atat: fastfood
Sa aveti o zi frumoasa si sa fiti cuminti nu ca mine Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
neata
sunt la fel .... ma incapatanez sa nu merg la doctor ieri mi-au facut masaj cu ben gay si mi-a fost putin mai bina , acuma iar ma doare ... acupunctura am inteles ca ar fi o varianta dar mi-e frica de mor
puisorule imi si imaginez ce ai papat la fast food
melany ce ai gatit bun acolo ?
maya ai facut painea cu aparatul sau in cuptor ???
catalinska cum stai ????
danamiha multumesc pentru aprecierile facute mobilei .... mai face si sah , dar la nivel de scoala , acasa cu tata , prieteni , zilnic joaca cate o partida cel putin
doamne da putine am ramas din fetele vechi , cand ma uit pe lista de inceput cineva a propus sa sterg lista ... ce ziceti ??? refac listuta ??? o actualizez ????
eu pentru azi am ciorba si-acuma papa lapte cu inka si finn crisp
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
maya_m spune:
'neata cucuietelor
ce matinale mai sunteti azi..ANDANII am facut-o complet la masina de paine si-i asa buna![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Catalishka spune:
Neatza dupa pranz...am scos pe urlaciosu lu' mama (a se citi baietelul meu cu personalitate) la aer ca nu ma mai intelegeam cu dansu'...azi noapte iar am facut planton langa el din ora'n ora da', nah...tot il iubesc
In rest "treaba-i buna merge struna bagi bumbac si iese lana"...ma tin tare si nu mi-e pofta de nik inca, zau fetelor se poate manca foaaaarte bine si Monti.
Ieri am avut o revelatie: magiunul de prune de Topoloveni=0 zahar 100% prune. Tot ieri mam dotat cu iaurt 0% tnuva, bun bun bun...si cu fulgi de ovaz bio marca proprie Mega Image. Am cautat insa fara succes, wassa...o sa mai caut si in Cora.
As vrea si eu reteta de paine pt masina, pe care sper sa mi-o aduca unul din mosi, si ma intereseaza si de unde se pot procura ingredientele mai speciale. multu'
Cam atat despre mine pe ziua de azi, va puuuuup!
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,83,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
anelize spune:
Dragele mele,tot citesc printre randuri(pt ca nu am timp sa citesc tot) si parca nu pricep de nici o culoare acest regim Monti.
De exemplu am inteles ca faina este interzisa si,totusi,gasesc retete in care e si faina.Banuiesc ca lactoza e interzisa desi nu am vazut scris pe nicaieri,dar in poze sunt cuti de lapte fara lactoza,dar smantana se foloseste din plin....
Nu am inteles exact ce am voie sa mananc la micul dejun ,ce e interzis la cina,etc...
Sper sa ma luminez curand pentru ca intentionez sa vin alaturi de voi in cursa pt pierderea kilogramelor.
melany72 spune:
Buna seara!
Nu zic cum mananc ca mananc prost.
Unde mai gasiti wasa/finn crisp fetele din Bucuresti?
Ca eu nu mai gasesc pe nicaieri...
Raspunsuri la intrebari o sa gasesti in carte, vezi prima pag a subiectului.
O seara buna.
Si nu uitati, mergeti la vot duminica.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melany72 Buna seara! Nu zic cum mananc ca mananc prost. Unde mai gasiti wasa/finn crisp fetele din Bucuresti? Ca eu nu mai gasesc pe nicaieri... Raspunsuri la intrebari o sa gasesti in carte, vezi prima pag a subiectului. O seara buna. Si nu uitati, mergeti la vot duminica. |
Nu stiu unde gasesti wassa in Buc, in Oradea am vazut o gramada de sortimente la Careffour, dar si la magazinele naturiste.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alayna/alayna.jpg)
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Am tinut monti in urma cu 5 ani si am slabit mult. |
Si cum te simti? Ai pus inapoi ? Tii faza II acum ?
Eu cand cu un picior in groapa si unul pe mal (nici nu mai stiu zicala ...
![](chatterbox.gif)
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
![](iubesc cafeaua.gif)
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/