FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

LA MULTI ANI

inna,la multi ani si lui Andrei(eu stiam de George)nu m-am mai uitat pe prima pagina,sa fie sanatos ,sa creasca mare si s-o bucure pe mami toata viatza

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

LA MULTI ANI!!!! tuturor fetelor, tuturor romanilor de pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

La multi ani, Romania!!!

Fetelor, stie cineva daca la MedNewLife se mai face fiv cu ovodonatie? Am facut acolo acum trei ani si sunt tentata sa incerc din nou. Din pacate nu mi-au raspuns la mail...lucru foarte ciudat de altfel deoarece pana acum nu mi s-a mai intamplat. Va rog din suflet sa imi spuneti.

Va multumesc

Mergi la inceput

dasha,din cite stiam eu ,de cind cu scandalul Sabic nu mai fac nici ei cu ovodonatie,asta stiam eu de la o fata
dar cica de curind au contactat-o ca vor mai face ,nu stiu incearca mai bine la tel ,cere sa vorbesti cu Ioana si ia te va lamuri
bafta

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Multumesc Bytzi... Ioana era cea care imi raspundea la mailuri...o sa incerc sa sun.

Mergi la inceput

'neata

mai fetelor v-am lasat in pace citeva zile ,am zis ca sarbatoriti ,dar deacum nu va mai lashaideti la semnat condica,pai ce credeti ca sinteti de capul vostru???

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Prezenta
Am tot petrecut zilele astea cu Andrei... cu 1 decembrie. Ma simt azi de parca ar fi luni...sunt chioara de somn. Sambata plec la London! Abia astept sa ma mai deconectez de la servici...stresul cu bebe...si toate ce tin de grijile de zi cu zi. Voi ce mai faceti? Nimeni nu mai are vesti? Nimeni nu se mai testeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Vaiii, va gasesc pe pagina 3?

fetele dragi

Eu trec printr-o perioada nashpa: se fac restructurari la firma si s-ar putea sa raman fara servici. Nu ca as avea salariu prea mare, daca stau si ma gandesc indeminazatia de somaj e cam apropiata ca valoare de salariul meu, scazand din salariu cheltuielile cu transportul si pachetul tot pe-acolo ajung. In plus incerc sa mai vad si o alta parte buna, ca sa n-o iau razna: o sa am mai mult timp sa umblu pe la doctor. Sotul deja e demoralizat rau, se tot gandeste cum am putea noi sa intretinem un bebe? Dar macar sa ma vad eu cu un puiut in burtica, pana atunci o trece nenorocita asta de criza, ca doar nu poate dura la nesfarsit.
Asa ca din ianuarie incep operatiunea bebe. Cine are curaj? Va astept?

Mergi la inceput

monty
uite asa....nu-l mai gasim subiectuldaca nu mai da nimeni pe aici....

a venit mos nicolaie pe la fete??

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

pupici la toate fetele
nicio noutate?

Mergi la inceput